Handbol

L'equip CH Ribes Vendrell subcampiones de la Primera Catalana Juvenil Femení

Eix. Plantilla del CH Ribes Vendrell

La fase final de la competició es va jugar el cap de setmana 30 i 31 de maig a Sant Esteve Sesrovires.  Dissabte es van jugar la classificació a la final. El CH Ribes Vendrell va guanyar a l’Handbol Palautordera-Salicrú  amb un resultat de 26-15. El rival es va decidir pel CH Canovelles que va jugar contra el CH Sant Esteve Sesrovires. La final entre el CH Ribes Vendrell i el CH Canovelles va estar un partit molt disputat, amb pocs gols, que va acabar en empat (8-8) al final de la primera part, però es va decantar pel Canovelles en la segona part, per una diferència de tant sols 2 gols (15-17).

L’equip Ribes Vendrell va néixer d’una fusió de jugadores d’ambdós Clubs d’handbol, que per separat no tenien prou efectius per fer un equip juvenil femení. Juntes, les noies han encaixat dins i fora de la pista. La seva evolució ha estat ascendent partit darrera partit fins arribar a les posicions del Top 4, considerat ja un gran èxit del projecte.  La seva preparació sota les ordres de l’Edu Mata (tècnic del CH Ribes) i del Pepe Olivares (tècnic de l’CEH Vendrell) les ha fet escalar en aquesta fase final fins a la posició de subcampiones. Un projecte de germanor que portava implícits dubtes del seu funcionament ha resultat ser una aposta exitosa que no només ha aconseguit l’objectiu de que les noies continuessin practicant un esport que els hi agrada, sinó que a més els hi ha donat la satisfacció d’endur-se un el títol de subcampiones.