Copa Catalunya Amateur

El Suburense es refia i acaba a la tanda de penals

Els sitgetans que al minut 7 guanyaven per 0 a 3 es van dormir i veuen com la Riera els empaten a la segona meitat i els penals decideixen que juguin la següent eliminatòria

Eix. La Riera - Suburense

La Riera 3 - Suburense 3

Aquest dissabte de Champions el Suburense jugava la primera eliminatòria de la copa Catalunya amateur en partit únic, ho feia al terreny de terra de la Riera de Gaià, conjunt que de tercera Catalana pujava a segona Catalana i que tot i que semblava al principi que seria bufar i omplir ampolles, el cert és que a la segona meitat es torçava i es va haver de patir per passar eliminatòria fins el darrer instant dels penals .

Un partit que es jugava al punt de les 17 hores, els primers 30 minuts del partit van ser de color sitgetà però a la segona part els locals, amb molta actitud, van saber igualar el marcador arribant a la loteria dels penals.

A la primera arribada del Suburense, va venir el primer gol en jugada per la banda dreta de Cano que fa una centrada magistral al cap d’Abel posant al minut 3 el 0-1, arribant el 0-2 en una imprecisió en defensa que el golejador Jose Maria, molt murri aprofita per fer gol, Geri és el que posava la seva firma amb un molt bon remat posant el 0 a 3 al minut 7. Encara el Suburense va seguir buscant més ampliació al marcador sense encert, i d´aquesta manera i mica a mica els locals anaven recuperant terreny i arribant al descans amb aquet marcador de 0 a  3.

A la segona part i amb la no sortida al terreny de joc de Marc Sardà, al tenir una groga perjudicava i molt la situació del equip visitant, degut a que va costar molt l’adaptació a la zona ampla del camp, al minut 6 una pilota penjada dins de l’àrea, el seu golejador Abdelaziz posava de cap el 1 a 3, entrant el Riera dintre del partit i fent al minut 15, el mateix jugador de cap més sol que un mussol el 2 a 3.  Jordi Solé va aconseguir empatar al minut 80, sorprenen a tots, degut que en tot el campionat l’equip sitgetà tan sols havia encaixat tres gols al camp del Can Vidalet, al campionat de lliga.  Encara la va tenir el Suburense en una jugada de contraatac en que Josep Maria Marcè guanyava l’esquena als defensors, però el seu tir surt fregant el pal, així com Didi de falta, al 88, també va estar a punt però aquest també s’anava fregant el pal

Un cop acabat el temps reglamentari, es va passar a la loteria dels penals que tot i enviar la pilota al pal en el primer, l´equip es recupera i amb una pena màxima aturada pel porter Albert Villagordo es va aconseguir un 4 a 2.

Aquest cap de setmana el Suburense jugarà la següent eliminatòria, segons hem pogut saber amb el guanyador de la quarta Catalana, el Vinyet Molí Vell, de guanyar aquest partit ja no jugaria cap més eliminatòria fins el mes d’agost.

La Riera: Daniel Cristobal, Oriol Boix (Carlos) Ramon Lara, Carlos Milan, Abdelaziz, (Cristian) Jonathan, (Jordi) Hector, Roger Pujol, Marc Arnau, (Jordi  Solé) Carlos Hurtado i Jordi Vidal.

CF Suburense:  Albert, Joey, Alberto, Sergi Masana, (Marcos) Huete, Marc Sardà, (Edgard) Abel, (Didi) Josep Maria, Geri, Cano i Capa.