CF Suburense

Classificats per la fase final de la Copa Catalunya amateur

Plantilla del CF Suburense. Eix

Amb l’eliminació del Vinyet Moli Vell a domicili per 1 a 4 el Suburense tanca una temporada per emmarcar i històrica, l'equip però en els dos últims campionats ha obtingut xifres impressionants degut a que dels 70 partits jugats, han aconseguit dos ascensos, tan sols han perdut sis partits, els dos en el seu ascens a la segona i quatre en el camí de segona a primera Catalana ,L'equip s'acomiada de la temporada després de superar dos eliminatòries de la Copa Catalunya amateur, classificat per la fase final que ja no es jugarà fins el mes d'agost es dir amb l´inici de la pretemporada

El Suburense es va mostrar superior al campió del grup 11 de la Quarta Catalana, el Vinyet Moli Vell a domicili, en aquest enfrontament que es va jugar aquest darrer diumenge a partir de les 19 hores al municipal la Parellada de Sant Boi, el locals però es posaven per davant al minut 14 en una molt bona jugada d´atac, en la primera que van arribar, amb criteri amb gol de Alex Rodríguez, quan els sitgetans començaven a generar molt perill, poc temps va tenir per gestionar el seu avantatge degut a que al minut 19 en una magnifica jugada iniciada per un dels grans destacats en Dídac, Jose Maria guanyava la posició al porter posant l’empat a un, fins el 43 no va arribar el desequilibri al marcador del Suburense, en un clar penal dins de l'àrea, en que va veure la segona groga el local Jonathan, Geri no desaprofitava amb un tir sec posant el 1-2 amb el que es va arribar al descans.

A la segona meitat el Suburense es va mostrar molt superior, gaudint de moltes ocasions, d'estar una mica més encertats haguessin pogut aconseguit un marcador d’escàndol, el gol de Josep Maria al 64, així com el de Dídac al 74, deixant el definitiu 1 a 4 amb el que es tancava una temporada que s’ha allargat una mica més.

Ara però és hora de converses per uns i de descans per uns altres, pel que s’ha pogut saber, poc variara aquest equip, però que hauran baixes, així com a noves incorporacions i que la pretemporada donarà inici el 28 de Juliol.

FITXA TECNICA

Vinyets Molí Vell: Arenas, Arenas Rodrigo, (Calderon) Hector, Marc Sabrino, (Osuna) Ruben Marin, Ruiz, David Sánchez, Roger Fabré, (Abenoja) Jonathan Gracia, Andraje, Paniagua, (Riveiro) Sergio Justo.

Suburense: Toni Santos, (Albert) Marcos, (Masana) Capa, Alberto, Joey, Sardà (Andreu) Abel,( Cano) Huete, Dídac, Jose Maria, Geri, (Carlos)