BTT i Petanca

La “2a Wolf Bike Resistance” i el campionat de petanca, altres actes esportius de Festa Major

2a Wolf Bike Resistance. Eix

Dissabte 11 de Juliol a les 20:30 h de la tarda es donava inici a la segona cursa de resistència de 3 h en Btt “Wolf Bike Resistance” que organitzava el Club Ciclista O2Sports de Canyelles.

Es podia participar en la modalitat individual o bé per parelles. L'objectiu de la cursa, donar el màxim nombre de voltes a un circuit de 4 quilòmetres de dificultat física i tècnica mitjana.

En el cas de disputar la prova per parelles només un dels membres és al circuit esperant l'altre component a boxes fins al moment de fer-li el relleu.

El control de la cursa es portava mitjançant xip que l’organització facilitava amb la inscripció.

Cada equip disposa d'un espai a la zona de boxes assignat per ordre d'arribada el dia de la cursa on cada equip podia adequar aquest espai de la forma que considerava convenient instal·lant carpes, taules, rodells.

Ballabriga Bellon en categoria individual, Garcia Moreno i Vicente Galofré en parelles masculina i Mateo Mestres i Matas Seguí en parelles mixtes van ser els guanyadors de la prova en les respectives categories.

Tots els participants van destacar el disseny del circuit per pistes, corriols i algun tram força tècnic que va fer gaudir de valent als prop de 60 participants, en especial l'última hora de la cursa en tram nocturn que quedava il·luminat amb els focus dels participants i els llums de led que instal·lava al recorregut el Club organitzador O2Sports de Canyelles.

Diumenge 12 de juliol des de les 9 h del matí a les pistes de petanca de Can Dori (Urb. Califòrnia), El Club Petanca Califòrnia es va encarregar d’organitzar el campionat de Festa Major.

Una matinal de petanca on van participar gairebé 100 participants arribats de tota la comarca.