El Moritz CE Vendrell guanya 6 a 1 la selecció andorrana sub20

Moritz CE Vendrell - Selecció andorrana sub20. Eix

El Moritz CE Vendrell va guanyar 6 a 1 el segon partit amistós de pretemporada disputat el dimecres 26 d'agost contra la Selecció d'Andorra Sub20.

A la primera part, els andorrans es van avançar en el marcador al minut 7. A 47 segons per al descans, Francesc Gil va fer l'empat a un gol. A la segona part el Moritz CE Vendrell va imposar-se amb claredat amb gols de Xavier Aldrich (36'), Xixi Creus (37'), Sergi Miras (38', de penal), Jordi Ferrer (44') i David Martínez (49').

Abans d'aquest partit, el Juvenil del CE Vendrell també va jugar un amistós amb la selecció sub16 andorrana, a la qual va guanyar 9 a 2.

El proper divendres 28 d'agost, a les 20:45 h, al pavelló del CE Vendrell, el Moritz CE Vendrell jugarà el seu primer partit de la Lliga Catalana contra el CP Vilafranca.