Trofeu Vila de Cunit

El torneig Vila de Cunit comptarà amb la participació d'un equip d'Europa League

Redacció Cunit 27-08-2015 18:17 Lectures 1792

Arxivat a:

FC Lusitans. Eix

FC Lusitans. Eix

El CF Cunit  ja està preparant el seu inici de competició a la Tercera Catalana  després de l’ascens aconseguit la temporada passada i per això ha organitzat un cartell de primera línia en el seu trofeu, el Vila de Cunit.

Aquest dissabte dia 29 d’agost es celebrarà el Trofeu Vila de Cunit, aquest any amb un cartell Internacional, el torneig està organitzat en format  “Triangular” i participaran l’UE Torredembarra de 1ra Catalana, el CF Cunit de 3ra Catalana i com a plat fort el FC Lusitans, equip de la 1ra Divisió andorrana i participant en l’edició d’aquest any de l’Europa League, sent eliminat pel West Ham angles amb resultat de 0-1 en Andorra i 3-0 a Londres.


ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament