Lliga catalana Hoquei Patins

El Moritz Vendrell guanya 5 a 3 el Vilafranca en el primer partit de la Lliga Catalana

Moritz CE Vendrell - CP Vilafranca. Eix

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL (5) Xús Fernández, Xixi Creus, Sergi Miras, Jordi Ferrer, Eloi Mitjans -cinc inicial-, David Martínez, Francesc Gil, Xavier Aldrich, Joan Lluís Mudarra i Guillem Fox.

CP VILAFRANCA (3): Gerard Camps, Jordi Galán, Enric Martí, Marc Navarro, Roger Rocasalbas -cinc inicial-, Llorenç Miquel, Joan Vázquez, Eduard Fernández, Ruben Fernández i Josep M. Martí.

Gols: 1-0 Xixi Creus (2'); 2-0 Xixi Creus (6'); 2-1 Joan Vázquez (8'); 3-1 Xavier Aldrich (22'); 4-1 Xixi Creus (29'); 4-2 Eduard Fernández (32'); 5-2 Sergi Miras, de penal (32'); 5-3 Roger Rocasalbas, de falta directa (44')

Àrbitre: Santi Muñoz

Targetes: blaves a Eloi Mitjans i a Ruben Fernández (16') i a Jordi Galán i Sergi Miras (43').

Xixi Creus va posar el Vendrell amb avantatge de dos gols en el marcador en els primers cinc minuts del partit. El Vilafranca va retallar distància amb un gol de Joan Vázquez al minut 8. Al minut 11 l'àrbitre va xiular penal favorable al Vilafranca. Xús Fernández va aturar el xut de Joan Vázquez. Al minut 21 va caure la desena falta del Vendrell. Ruben Fernández no va poder superar Xús Fernández en la falta directa. Al minut 22 Xavier Aldrich va fer el 3 a 1, resultat amb el qual es va arribar al descans.
Ja a la segona part, al minut 29, Xixi Creus va fer el seu hat trick particular. Al minut 32 el Vilafranca va fer la seva desena falta. Xixi Creus no va poder superar Gerard Camps. Tot seguit, Eduard Fernández va fer el 4 a 2. Sense temps per respirar, l'àrbitre va xiular penal favorable al Vendrell i Sergi Miras va superar Gerard Camps fent el 5 a 2. Al minut 44 el Vendrell va fer la quinzena falta i Rocasalbas va marcar la falta directa fent el 5 a 3. Al minut 43 l'àrbitre va xiular penal favorable al Vilafranca. Per una picabaralla, Galán i Miras van veure targeta blava. Xús Fernández va aturar el xut de Rocasalbas en el penal. Amb el 5 a 3 es va arribar al final del partit i el Vendrell va sumar els primers tres punts de la Lliga Catalana.

El proper dimarts 1 de setembre, a les 21 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del Lleida en jornada de la Lliga Catalana.