Lliga catalana Hoquei Patins

El Moritz CE Vendrell a la final a quatre de la Lliga Catalana

Tot i la derrota ahir per 6 a 2 a la pista del Lloret, el Moritz CE Vendrell s'ha classificat per jugar la final a quatre de la Lliga Catalana, que tindrà lloc el cap de setmana del 12 i 13 de setembre a l'Ateneu de Sant Sadurní d'Anoia.

El partit a Lloret va començar amb avantatge en el marcador per al Vendrell amb un gol d'Eloi Mitjans, però els locals van remuntar i es va arribar al descans amb el resultat de 3 a 1. A la segona part, el Vendrell no va reaccionar, els locals van anar ampliant el seu avantatge i el partit va finalitzar amb un 6 a 2 en el marcador.

Amb sis punts i amb la diferència de gols favorable, el Vendrell s'ha classificat primer de grup i el dissabte 12 de setembre, a les 20:15 h, disputarà la segona semifinal de la Lliga Catalana amb el Voltregà. La primera semifinal es jugarà a les 18:30 h entre el Barça i l'Igualada. La final es jugarà el diumenge 13 de setembre, a les 12:30 h.