Ambientàs i empat en un derbi del Garraf històric

CF Vilanova - CF Suburense. Eix

CF VILANOVA (1): Javi Martínez, Codina, Toño Jiménez, Rubén, Molina, Sacris (Víctor Morillas, 55′), Moha (Casares, 88′), Juanjo C., Ivan Valero (Josan, 61′), Contreras i Adri Alonso.

CF SUBURENSE (1): Nito, Minga, Joey (Edu, 74′), Édgar (Villa, 88′), Sardà (Sardà, 80′), Capa, Josep Maria (Pablo, 88′), Geri, Marcos García, Marcos Espigado i Cols.

GOLS: 0-1 (39′) Joey. 1-1 (73′) Adri Alonso.

ÀRBITRE: J. Miguel Teruel. TG: als locals Molina, Rubén, Moha, Toño Jiménez i Codina; i als visitants Sardà, Cols i Huete. TV: cap.

CF Vilanova i Suburense s'han repartit els punts en el gran derbi d'aquesta temporada de 1a Catalana, el primer oficial que es juga entre tots dos clubs en tota la història.

Amb un ambient de luxe a les graderies, tots dos equips han jugat amb intensitat i força, buscant les seves opcions. Joey ha avançat els sitgetans poc abans del descans, aprofitant una imprecisió del porter Javi Martínez.

Però el CF Vilanova, que ja havia enviat abans una pilota al pal mitjançant Juanjo Carricondo, ha aconseguit empatar gràcies a Adri Alonso al minut 73'. A més, el propi Alonso podria haver aconseguit el gol de la victòria en temps d'afegit, però el seu xut a tornat a picar al pal.

Més informació

Altres resultats del CF Suburense

Canyelles 1 - 6 Sènior masculí B. Tercer i darrer partit de pretemporada pels homes d'Ernest Serra. Els gols han estat obra de Didi (2), Gimeno, Sergi, Gonza i Subias

UE Sant Sadurní 0 - 1 Sènior femení. L'equip de José Gonzálvez va guanyar el passat dijous a la nit 0-1 a Sant Sadurní d'Anoia amb un gol d'Andrea Llamas