Despertaferro

Ibrahim Chakir i Paula Blasco guanyadors de la 3a Milla Catalana de Vilanova

Els corredors van participar en la categoria Competició Despertaferro

3a Milla Catalana de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Ibrahim Chakir i Paula Blasco van ser els guanyadors de la 3a edició de la Milla Catalana de Vilanova i la Geltrú, celebrada divendres 11 de setembre. Els corredors que competien en la categoria Despertaferro van fer un temps de 4'55” i 5'56” respectivament.

Pel que fa a la categoria de Nyerros, els primers en completar els 1.714 metres de la cursa van ser Agustí Sarrias 6'07” i Berta Llorens 7'13”

Per últim, en la categoria de Cadells, el primer dels corredors en creuar la línia de meta va ser Marc Salas amb un temps de 6'50”, mentre que la primera de les noies va ser Carla Moreno 7'44”