Primera jornada i primera victòria del CB Cubelles

El desplaçament a Salou es complicava amb l'absència de tres jugadors del primer equip

CB Cubelles. Eix

SENIOR MASCULI (3ª CATALANA)
SALOU 61 - 65 CB CUBELLES

CB Cubelles: Marc (0), Buti (0), Toni (9), Marcos (5),Aitor (0), Victor (9), Carlos (6), Santi (3), Cristian (17), Roger (17)

El partit que va començar amb un gran encert en el tir exterior, fins a sis jugadors van anotar més enllà de la línia de 6,25 en els dos primers quarts, però en contra la defensa deixava molt a desitjar.

Un temps mort sol·licitat per l'entrenador cubellenc a quatre minuts del final del segon quart provocava un canvi d'actitud en defensa i un parcial de 12 a 4 a favor del Cubelles que deixava el marcador 36-40 al seu favor.

A la segona meitat del partit les defenses van guanyar protagonisme per part dels dos equips, ningú va concedir cistelles fàcils però el Cubelles va anar sempre 4-5 punts per davant fins al final del partit.

Atenció: la defensa de Buti, David i Marc.
Immillorable: 7 jugadors menors de 20 anys i quatre d'ells debutaven en la categoria sènior.
Millorable: la defensa dels dos primers quarts.