El CB Sitges estrena categoria i cau derrotat per la mínima

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – Grup 01 – jornada 1ª

Tenea C.B. Esparreguera 67 - Bàsquet Sitges “A” 65

Marc 7, Jordi 4, Roger 6, Edu 16, Noel, Saladie, Xavi 5, Mauro 13, Toni, Gonzalvez,  Nacho 6, Alex, Velasco 8.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover. Delegat: Fredi Domínguez.

Parcials: 16-15  22-10  15-21  14-19

Inici de la temporada amb un desplaçament al camp de C.B. Esparraguera, on el Sitges estrena categoria.

El cinc inicial format per Velasco, Jordi, Nacho, Roger i Edu, alternances en el marcador en aquest primer quart 4-7 minut tres, 10-9 minut set 10-13 minut nou, per finalitzar el quart 16-15, un per sota el Sitges. Decebedor inici del segon quart on les pèrdues de pilota i la manca d’intensitat defensiva que requereix la categoria, junt a l’encert del jugador local Fontanals, que anotaria tres triples en aquest quart, portaren al Sitges a encaixar un parcial de 22-10 i marxà al vestidor perdent de 13 punts 38-25.

Millora ostensible en l’actitud defensiva a la sortida del vestidor, del Bàsquet Sitges, en aquest tercer quart i junt amb un triple de Mauro sobre la mateixa botzina de final del quart, deixaven un marcador 53-46 (parcial de 15-22 favorable el Sitges) que feia creure amb les possibilitats dels del Garraf, de disputar el partit fins el darrer minut. En el darrer quart els del Baix Llobregat semblava que sentenciarien el partit en marxar en el marcador, a manca de tres minuts per el final, de nou punts, en el marcador 62-53. Però els de Piñero disputant segon a segon cada possessió aconseguiren posar-se a dos punts en el darrer minut 62-60. Per empatar el partit a 65 punts a manca de 20 segons. Una cistella amb molta fortuna del jugador local Expósito, a manca de 5 segons 67-65 i la darrera possessió per el Sitges que en una enrevessada jugada sota taulells no aconseguiria anotar i final del partit.

Mala primera part i bon segon temps on els joves jugadors del Bàsquet Sitges han pogut copsar quin és el nivell de la categoria de Copa Catalunya, vuit dels quals no han estat mai inscrits en aquest nivell de competició, que és el màxim de la Federació Catalana de Basquetbol.

Aquesta setmana partit a Pins Vens dissabte a les 18:00 hores, també davant d’un equip ascendit la temporada passada, el AESE, que en la primera jornada ha guanyat el seu partit com a local davant el A.B. El Vendrell (58-56).

Sènior Masculí – 3ª Catalana – Grup 06

A.E. L’Esquitx St. Sadurní 60 - Bàsquet Sitges “B” 48

Guillem Albes, David Almirall, Hamzah Baig, Guillem Ballús, Roger Dagà, Eugenio Hernández, Jordi Noguer, Lucas Pérez, Oscar Porras, Albert San Jose.

Entrenador: Rubén Hernández

El proper partit, dissabte 26 de Setembre, a les 16:00 hores, a Pins Vens contra el Torredembarra B.C.