Derrota dolorosa de La Parròquia-Samà SMA en el seu debut

SÈNIOR MASCULÍ “A” (1a CATALANA – GRUP 02)
Messer Tarragona 67 - La Parròquia-Samà SMA 65

La Parròquia-Samà Vilanova visitava la pista del Messer Tarragona diumenge a les 19 h en el seu debut en la temporada 2015-2016. Un desplaçament a priori difícil com sempre és la pista del Serrallo. L’equip vilanoví tenia confiança en si mateix després d’una molt bona pretemporada.

L'inici del partit va ser molt bo, l’equip vermell anava per feina, amb una defensa molt dura i un atac que es mostrava molt efectiu. D’aquesta manera s’arribava a la fi dels primers deus minuts amb 11 punts de diferència en el marcador amb un demolidor 14-25.L’equip de la capital del Garraf afrontava de manera molt diferent el segon quart. Aquella concentració mostrada en el primer quart s’anava diluint a poc a poc i d’aquesta forma es permetien bàsquets molts fàcils en la cistella visitant i la diferència s’anava retallant fins a arribar al descans amb 33-39 després d’encaixar 19 punts, tres d’ells amb un tir sobre la botzina.

Tot i la petita desfeta del segon quart, l’equip de La Parròquia seguia davant en el marcador, però aquells 11 punts s’havien reduït a 6 i el partit es preveia que seria molt igualat i no es decidiria fins al final.Començava el tercer quart, i l’equip vilanoví aconseguia avantatges fins a 10 punts, però les sensacions no eren bones, faltava concentració tant en defensa com en atac i no es trencava el partit com podria haver estat només amb una mica d’encert en els tirs lliures i fent les coses correctament en defensa. D’aquesta forma l’equip del CBT aconseguia remuntar el partit al final del tercer quart, deixant en l’electrònic un resultat de 52-52.L’equip de Canales s’havia mostrat nerviós, descentrat en certs moments i arribava l’hora de la veritat, l’últim quart, on es decidiria el partit. L’equip local començava a molt d'ímpetu i aconseguia posar-se per davant al marcador per 4 punts, 58-54 en el minut 33. A partir d’aquí molts nervis per part dels dos equips i un final de partit on el Messer Tarragona es va mostrar més encertat, va fer que se sumes la primera derrota, dolorosa del Bàsquet Samà. 67-65 final.

L’equip de Xavier Canales ha de reaccionar, i intentar aquesta setmana guanyar el seu primer partit contra el Sant Medir diumenge a les 19.30 h.

Parcials: 14-25, 19-14, 19-13, 15-13

Jugadors: Piñol (4), Vila (5), Ortiz (5), Zanca (11), Barot (3), Moreno (12), Artigas (4), Guillaumes (-), Liao (17), Burcet (2), i Carreras (2)