Desfeta de l'AB Vendrell en un partit per oblidar a la pista del Valls

Els taronges cauen per 77-62 i sumen la tercera derrota consecutiva, en aquest inici de lliga

AB Vendrel. Eix

Tercera derrota consecutiva dels vendrellencs en aquest inici de competició, aquesta vegada, en el que era el derbi de la demarcació, a la pista del Valls, pel resultat de 77-62, en un partit per oblidar dels taronges, que van anar a remolc del seu rival i no van entrar mai en la disputa per guanyar-lo. Males sensacions per un equip que tanca la classificació amb un 0-3 de balanç, juntament amb el Safa Claror i el Bàsquet Molins i que dissabte rebrà la visita d’un dels líders, el Ciutat Vella.

L’encontre va començar igualat, els dos equips necessitaven el triomf, amb protagonisme per les defenses, i amb els dos equips visitant la línia de tirs lliures amb assiduïtat; a manca de tres minuts per acabar el primer quart i amb un 13-12 al lluminós, amb un Marc Molina molt actiu,  els vallencs van aprofitar les pilotes perdudes i la manca d’encert dels visitants per clavar un 11-2 de parcial i tancar el període amb un 24-14 al marcador.

En el segon quart, els visitants van notar el cop rebut, i es va veure la pitjor versió dels del Baix Penedès, apàtics i sense rumb , es van veure superats per un Valls que sense fer res de l’altre mon, tres triples anotats en aquest segon període, els passava per sobre amb facilitat i s’arribava al descans amb un 41-27 que posava el partit molt costa amunt de cara a la segona part, més per les sensacions que pel resultat en sí.

A la represa, va continuar el domini dels de l’Alt Camp, de fet a l’equador d’aquest tercer quart van aconseguir la màxima diferència 53-32; a partir d’aquí, però, el visitant Eloi Galofré va posar-se l’equip a les esquenes, nou punts consecutius, després d’un 59-39 a 2.30 d’acabar aquest tercer període, els taronges van clavar un parcial de 0-11, aprofitant que els locals van estar sis minuts sense anotar, a cavall entre el final del tercer quart i l’inici del darrer per acostar-se fins un 59-50 a sis minuts de la fi.

Semblava que la remuntada era factible, però, els del Vendrell van errar un llançament triple, que els hagués deixat a sis punts del Valls, i per contra els de casa en van transformar un, que obria un nou parcial de 8-2, que sentenciava el matx amb el 67-52 a menys de cinc minuts pel final. Ara, caldrà centrar-se en el partit d’aquest dissabte, on visitarà Coma-ruga, un Ciutat Vella amb la moral molt alta, per revertir la situació i sumar el primer triomf del curs.

Pel Vendrell van jugar: Galofré (20), Galán (3), Miguel (4), Rovirosa, Kinoshita (4), Nieto, Molina (17), Cereto (5), Borjas (3), Thiam (4) i Cervantes (2).
Parcials: 24-14, 17-13 (41-27), 18-19 (59-46), 18-16 (77-62).

Brillant victòria del sènior femení i derrota del sènior B masculí

La nota positiva de la jornada la va donar el sènior femení, que superava, en un brillant partit, per 56-36, a l’equip del Ploms Salle Reus B. Les taronges, presenten un balanç d’un partit guanyat i un de perdut, col·locant-se a la quarta plaça de la classificació. Diumenge visitaran la pista del Nou Esplugues.

El sènior B masculí de tercera catalana, perdia de manera contundent a la pista del Montblanc, pel resultat de 71-44, en un mal partit dels vendrellencs. Els taronges, tanquen la classificació amb un 0-3 de balanç, juntament amb el Sitges B i Els Monjos B, proper rival aquest dissabte a Coma-ruga.

El junior masculí d’interterritorial superava a domicili, per 48-55 al Valls, els de Dani Ventosa sumen dos victòries en els dos partits jugats.