Sènior  Masculí – Copa Catalunya – Grup 01 – jornada 4ª

Marc 2, Jordi, Roger 5, Edu 15, Noel, Saladie 9, Xavi 3, Mauro 6, Toni, Gonzalvez 8,  Nacho 3, Alex, Velasco 5.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover    Delegat: Fredi Domínguez.

Parcials: 6-18  14-16  20-22  16-23

Visitava la pista de Pins Vens  el C. B. Valls , el dissabte passat en un cap de setmana de pont i marcat a Sitges per el “Festival de cine fantàstic”, la “Zombie Walk” i la “Festa de la Verema i Mostra de Vins”, tants esdeveniments en un sol cap de setmana que els jugadors del Bàsquet Sitges es van oblidar de Jugar a bàsquet,

Potser per el pànic de poder entrar en la lluita per l’ascens, La impressió sanguinolenta de veure’s en el quart lloc de la classificació en la tercera jornada, o la embriaguesa alcohòlica de somiar desperts en la Categoria d’EBA, que els jugadors del C. B Valls aprofitaren per posar-se 0-16 en el primer quart, tal era l’empanada, del “tasta Sitges” que també es celebrava el passat cap de setmana, que els jugadors locals no anotaren la primera cistella fins el minut vuit. Tímid desperta del Zombie Walk per finalitzar el quart 6-18. En el segon quart els del Alt Camp mantenien una còmoda avantatge de 10 a 15 punts, sobre els de Garraf, que no varen ser més per la falta d’encert dels de valls en els tirs lliures que en fallaren cinc de consecutius i gracies a l’encert anotador del jugador local Edu Riu per salvar els mobles del Bàsquet Sitges en aquest quart anotant en els cinc darrers minuts de partit 10 punts, de fet ell va ser l’únic que anotar per part del Sitges en cinc minuts. Cap els vestidors a la mitja part perdent solsamènt de 14 punts 20-34, tot i el mal partit jugat amb un terrorífic percentatge de 0 de 15 en llançaments de tres.

Inici del tercer quart amb el mateix protagonista Edu Riu, que tot i ser castigat amb una tècnica en contra molt rigorosa , anotaria els cinc primers punts del Sitges 25-38, el C B Valls mantenia les distancies en el Marcador de sobre el Bàsquet Sitges, minut tres 28-40, minut set 37-50 al final del quart 40-56. Desastrós inici de darrer quart on la baixada de braços, dels jugadors del Sitges ja va ser descarada i el CB Valls arribaren a la barrera dels 20 punts d’avantatge, minut dos 40-61. d’aquí fins el final un calvari, si no ho havia set ja, per jugador, entrenadors i públic locals, per finalitzar al partit 56-79.

Amb dos partits guanyats i dos partits perduts el Sitges es situa a mitja taula, però no es pot deixar escapar a casa el que tan costa de guanyar en aquesta categoria a fora. Aquest cap de setmana tocaria desplaçament a la difícil pista del Ciutat Vella, però per motius de disponibilitat del pavelló el partit s’ha aplaçat fins els 5 de Novembre a les 21:15 hores i per tant el Basquet Sitges tindrà quinze dies per reflexionar abans de rebrà a Pins vens el 24 de Novembre el C.B. IPSI.

Sènior  Masculí – 3ª Catalana – Grup 06

Bàsquet Sitges “B” 47 - C.B. Montblanc 58

Guillem Albes 12, David Almirall, Hamzah Baig 9, Guillem Ballús 4, Roger Dagà 4, Eugenio Hernández 2, Jordi Noguer, Lucas Pérez, Oscar Porras 10, Albert San Jose 6, Brandon .

Entrenador: Rubén Hernández

Parcials: 6-19  17-12  12-14  12-13

SI QUE ES POT, ANIMS.

El mal inici del partit va marcar el resultat. Des del començament  fins al minut 7 de segon quart, el partit el dominava l'equip visitant gràcies a la inoperància ofensiva dels locals (12 - 29). Però el Sitges va despertar i, amb parcial de 23 a 6, deixava el marcador a 2 minuts per l'acabament del tercer quart 33 - 35. I aquí es va acabar la benzina. La poca anotació, 12 punts en 12 minuts, va ser un pes massa gran que no va permetre tenir opcions de guanyar als minuts finals.

El proper cap de setmana, diumenge a les 17:45 hores desplaçament a la pista de Els Monjos B.C. “B”

Júnior “A” – Masculí - Nivell “B” – Grup 04

Bàsquet Sitges “A” 57 - C.B. Gavà 59

El proper cap de setmana, dissabte a les 12:15 hores desplaçament a la pista del A.E. Bàsquet Pratenc

Cadet “A” – Masculí – prèvia – Nivell A – Grup 07
Bàsquet Sitges “A”

Jornada de D E S C A N S

El proper cap de setmana 17 d’octubre, dissabte a les 10:30 hores a Pins Vens contra Basquet Sama Vilanova CMA.

Cadet “B” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 14
Bàsquet Sitges “B”

El proper cap de setmana 17 d’octubre, dissabte a les 12:00 hores a Pins Vens contra Jevnet.es- C.B. Castelldefels 01

Infantil “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 18

El proper cap de setmana 17 d’octubre, dissabte a les 10:30 hores a Pins Vens contra C.B. Gava 02.

Pre-infantil “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 05

El proper cap de setmana 17 d’octubre,  D E S C A N S.

Mini “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 22

El proper cap de setmana 17 d’octubre, dissabte a les 12:00 hores a Pins Vens contra Bàsquet Sama Vilanova – MMA

Mini “B” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 25

Miquel Lledó, Oscar Miro, jan Prat, Pol Velasco, Luan Mayoral, Jan Jornet, Marc Güell, David Fernández, Nacho Gimenez, Jaume Garrigo, Biel Reinon, Sergi Serrarols.

Entrenadors: Anna Robert i Roger Matas

El proper cap de setmana 17 d’octubre, dissabte a les 10:30 hores a Pins Vens contra Bàsquet Sama Vilanova – MMB

Pre-mini “A” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 16

El proper cap de setmana 17 d’octubre, dissabte a les 9:00 hores a Pins Vens contra  C.B. Gelida

Sènior  Femení – 2ª Catalana  – Grup 02

Zamar 2000 – Ploms Salle Reus B 52 - Bàsquet Sitges – La Oca 58

Andrea 3, Laura Ripoll 2, Alba 5, Marta Figueras 5, Sandra 7, Pat 2, Elia 2, Laura Sancho 7, Xenia 3, Marta Alcalá, Irene 4 i Cristina 18

Entrenadors: Vicky Marcos i Xavi Masana.

Parcials : 5-22  13-14  14-12  20-10

Important primera victòria en pista contraria del Bàsquet Sitges. Un primer quart pletòric de les sitgetanes, i sobre tot en els seus últims cinc minuts (1-17), deixava pràcticament decidit el partit. Les nostres jugadores molt encertades en totes les facetes del joc deixaven sense resposta a les jugadores reusenques. A partir del segon quart el joc s’igualava, però això no impedia que al minut set del tercer quart s’assolís la màxima diferencia (22-45). A partir d’aquest moment el Bàsquet Sitges baixava la intensitat del seu joc, potser per falta de concentració, potser per falta de físic, i l’equip local s’anava acostant al marcador. Faltant 2 minuts es situaven 48-54, però la diferencia ja no baixaria d’aquí.

El proper partit, diumenge a les 18:00 hores a Pins Vens contra el C.B. Nou Esplugues

Sots 21 Femení – Nivell “A” - Grup 01

C.B. Vilatorrada  43 - Bàsquet Sitges 47

Nerea 2, Olga 15, Ariana, Jana 4, Xana 6, Marina 7, Anna 7, Federica 4, Aroa 2

Parcials: 11-5  12-13   8-12   12-17

Al primer quart el Sitges ha tingut problemes en atac posicional degut a la falta d’espais i mobilitat. Això ho ha aprofitat el Vilatorrada per fer un parcial de 9-0. Amb una mica més d’espais s’ha pogut començar a produir en atac, i amb la feina feta defensivament s’ha arribat a la mitja part amb bones sensacions. La recuperació del marcador ha estat des de la defensa: agressives tant en individual com en defensa zonal, amb una bona pressió sobre la pilota i de les línies de passada. Ofensivament els atacs posicionals han seguit poc fluïts però més productius, i l’agressivitat en el bot ha permès generar cistelles i faltes. Al final, les ganes en defensa i l’encert en el tir lliure han decidit el partit a favor de les sitgetanes.

El proper partit, diumenge a les 16:15 hores a Pins Vens contra el Camping Bianya Roser

Cadet – Femení – prèvia – Nivell B – Grup 03
Bàsquet Sitges

Núria, Judit, Jana, Nina, Berta, Anna, Alba, Xènia, Ainhoa, Maribel, Sara, Marta

Entrenadors: Roger Romagosa i Núria Sales

El proper cap de setmana 17 d’octubre, D E S C A N S

Infantil – Femení – prèvia – Nivell B – Grup 10

El proper cap de setmana 17 d’octubre, dissabte a les 16:00 hores desplaçament a la pista del BF Viladecans A

Pre-infantil – Femení – prèvia – Nivell C – Grup 06

El proper cap de setmana 18 d’octubre, diumenge a les 10:30 hores desplaçament a la pista del Bàsquet Piera.

Mini “A” – Femení – prèvia – Nivell C – Grup 11

El proper cap de setmana 17 d’octubre, dissabte a les 10:30 hores desplaçament a la pista del Bàsquet Base Molins.