Nova ensopegada del CNB Vilanova el Surtidor

Nova ensopegada del CLUB NOU BÀSQUET VILANOVA EL SURTIDOR al camp del MVP CERVELLÓ en un partit molt complicat pels vilanovins que es van veure superats en pràcticament totes les facetes del joc. Els grocs van patir amb la pilota, amb un encert ridícul en tirs de 2 punts i fins a 25 pilotes perdudes.

El partit va començar una mica abans de l’horari previst i potser va agafar freds als jugadors de tots dos equips, que no van estar massa encertats d’entrada. Els vilanovins van tenir moltes dificultats per anotar, només l’encert en el tir exterior els va mantenir al nivell del baix tanteig que portava el partit durant els seus primers compassos (11-10).

En el segon quart els del Garraf van pagar els errors defensius amb un excés de faltes, cosa que va portar als locals a la línia de tirs lliures en diverses ocasions, permetent-los sumar punts en un moment en què aquests es pagaven cars. Les dificultats per anotar en joc dels vilanovins es va fer evident en aquest període, on només van poder anotar una cistella de 2 punts. Tot i això, amb un parell de triples i alguns tirs lliures anotats van aconseguir no desenganxar-se del partit abans del descans (25-22).

El tercer quart va tornar a ser problemàtic. Després de pràcticament perdre el partit en aquest quart la setmana anterior, els jugadors entrenats per Manuel Ibañez van tornar a sortir adormits a la represa, concedint cistelles fàcils al inici d’aquest període. Això va fer que els locals es veiessin dominadors del partit i es distanciessin en el marcador. La falta de duresa defensiva s’evidenciava en el fet que els visitants només van cometre una falta en tot el tercer quart, mentre els van anotar 23 punts. Tres triples locals consecutius van establir la màxima diferència (31-46). Però els grocs no es van rendir encara i van poder reduir distàncies abans del darrer quart (40-48).

El darrer període va ser molt travat, es van xiular moltes faltes, cosa que no va propiciar la remuntada vilanovina, donada la sensible diferència d’encert en els tirs lliures. Mentre els locals van anotar 9/12, els visitants en van fer només 8/16 en aquest quart. Sense opcions de competir, el partit va agonitzar en els minuts finals, on la gran majoria de punts venien des de la línia de tirs lliures.

La setmana vinent el CLUB NOU BÀSQUET VILANOVA EL SURTIDOR rep a casa el AEJ RIERA CORNELLÀ B, amb l’esperança de millorar joc mostrat i sumar la seva primera victòria.