OK Lliga Masculina

Derrota del Calafell per la mínima contra el Noia

CP Calafell - Noia Freixenet. Eix

El Vallès Calafell Tot l'any no ha pogut sumar la segona victòria de la temporada davant d'un Noia Freixenet molt intens tant en atac com en defensa. Un ajustat 1-2 és el resultat amb el que va acabar el partit i que deixa els calafellencs amb quatre punts i en la dotzena posició de la taula. De la seva banda, el Noia a la finalització del partit se situava com a líder provisional de l'OK Lliga.

El partit que va congregar prop de 300 persones al Joan Ortoll va començar amb una bona intervenció de David Arellano aturant un penal a Ferran Rosa al minut 3 de partit. Les ocasions s'anaven succeint a banda i banda de la pista, però cap d'elles acabava amb gol. Cap dels dos equips va poder monopolitzar el domini del joc, ja que va ser travat i molt intens en diverses etapes de la primera part. Ricardo Valverde, a punt d'arribar al descans, va disposar d'un penal que Luís Gil va aturar.

El 0-0 al marcador no es mouria fins a la segona part quan Jordi Gabarra aprofitant una bola morta dins l'àrea aconseguia avançar el Vallès Calafell Tot l'any posant l'1-0. Aquest avantatge verd-i-blanc va ser momentani, ja que en la jugada posterior el Noia Freixenet el neutralitzava amb una bona combinació que culminava Esteller. Poc després, Kílian Aguilar va disposar d'un penal, però de nou Luís Gil l'aturava. En un intercanvi de cops i amb el Noia bolcat en atac, Xavi Caldú aconseguia fer pujar el segon gol, posant així l'1-2, un resultat que ja no es va moure.

A les acaballes del partit, Gerard Vergés va veure una blava, però la corresponent directa l'aturava molt bé David Arellano. El resultat ajustat era el reflex d'un partit dens i molt intens on l'encert a pilota aturada hagués pogut ser determinant. La part positiva és la constància en la intensitat del Vallès Calafell Tot l'any durant tot el partit.

La propera jornada els calafellencs es desplacen fins a Igualada, dissabte 24 a les 20.30 h.

CP CALAFELL: Arellano, K. Aguilar, O. Palau, Gabarra, G. Vergés (cinc inicial) M. Vergés, Valverde

NOIA FREIXENET: Luís Gil, Albesa, Caldú, Borja Ferrer i Marc Palau (cinc inicial) Rosa, Del Amor, A. Xaus i Esteller.

GOLS: 1-0 Gabarra (27), 1-1 Esteller (28) i 1-2 Caldú (39)

ÀRBITRES: Alberto Veiga i Daniel Pico. 7 faltes pel CP Calafell i 8 al CE Noia Freixenet. blava per G. Vergés.