Tercera Divisió Grup 5

El Vilafranca juga el millor partit de la temporada i supera amb claredat el Granollers (3-1)

FC Vilafranca - Granollers. Armand Beneyto

El millor Vilafranca del que portem de lliga ha guanyat el seu segon partit consecutiu després de 90 minuts de joc plens de força i encert. Els d´Iván Moreno han demostrat, per fi, que poden ser un dels aspirants al play-off d'ascens superant a un Granollers que, malgrat acabar d´ascendir de Primera Catalana, és un dels equips revelació d'aquest primer tram del campionat.

La clau de l'enfrontament cal buscar-la, probablement, en el primer gol vilafranquí aconseguit per Víctor Merchán en el minut 5 després de culminar una brillant acció de tota la davantera local. Amb l'1-0, els quadribarrats han agafat confiança i durant el primer temps han jugat amb un ritme i una intensitat que els hi ha permès dominar la situació amb comoditat. El 2-0 hauria pogut arribar en oportunitats de Triguero i Bueno, però el marcador no s'ha mogut més.

A la represa, la força penedesenca ha baixat una mica, però, curiosament, ha estat el periode en el que han arribat els altres dos gols vilafranquins. En el minut 60, el jugador visitant Gerard ha marcat en la seva pròpia porteria el 2-0 i només quatre minuts més tard, l'etern Santi Triguero ha sentenciat el duel amb el 3-0 després d´aprofitar el refús del porter Ortega en un penal que el mateix Triguero acabava de fallar. El davanter vilanoví ja acumula 7 gols en el campionat de lliga, els últims tres aconseguits en les dues darreres jornades contra Santfeliuenc i avui Granollers.

Just un minut després del 3-0, Bauli ha marcat el 3-1 pel Granollers, però, malgrat rebre el gol, el Vilafranca no s´ha desconcentrat gens i ha continuat mantenint la mateixa línia de joc, en especial a nivell defensiu. El Granollers, amb la moral del gol, ha intentat pressionar a la recerca d´alguna oportunitat més, però el partit ha seguit amb el mateix guió fins que l´àrbitre Carlos Albelda ha assenyalat el camí de vestidors.

Amb les dues últimes victòries consecutives, l´equip vilafranquí ha ascendit fins el sisè lloc de la classificació a només dos punts de distància de la zona de play-off que aquesta jornada marca l´Ascó. El proper cap de setmana a l´Olímpic de Terrassa els d´Iván Moreno poden acabar de certificar el bon moment en el que han entrat aquest mes d´octubre.

FC Vilafranca: Ramos, Duran, Aitor Casas, Fontanils, Castillo, Medina, Gestí (Isaac Maldonado 81´), Oribe, Merchán, Bueno (Illescas 69´), Snti Triguero (Bernat Puig 76´)

Granollers: Ortega, Sergi Valls (Héctor 75´), David Duran, Eloi, Gerard, Marc Burgos, Didi (Bauli 63´), Roger, Carlos Cano, Gil, Ricard (Vila 63´).

Gols: 1-0 Merchán (5´); 2-0 Gerard (p.p) (60´); 3-0 Santi Triguero (64´); 3-1 Bauli (65´)

Arbitre: Carlos Albelda Bárcena. T.G: Aitor Casas, Marc Duran // Sergi Valls, Marc Burgos, Albert Garcia (segon entrenador)

Incidències: Municipal de Vilafranca del Penedès. 200 espectadors