Contundent victòria per encetar el comptador per part del CNBV El Surtidor

L’equip vilanoví va passar per sobre dels de Cornellà en un partit molt regular i sense cap baixada de concentració ni de tensió, tot i veure un avantatge notable en el marcador del Pavelló Isaac Gálvez

Club Nou Bàsquet Vilanova El Surtidor - AEJ Riera Cornellà B. Eix

CNBV EL SURTIDOR 106 – 27 AEJ RIERA CORNELLÀ B

Els locals van començar el partit molt concentrats. Aprofitant les mancances defensives dels seus rivals van poder anotar les primeres cistelles en atacs estàtics, cosa que els va donar molta confiança i els va permetre pressionar després de cistella. Aquesta pressió va ser clau durant la primera meitat, ja que va permetre als grocs (en aquesta ocasió amb la samarreta blava de l’antic CEVG) recuperar moltes pilotes en camp ofensiu i fer moltes cistelles fàcils amb superioritats numèriques clares. El primer parcial deixava el partit força definit (29-4).

Durant el segon quart la maquinària vilanovina no va parar de rodar, l’encert des de la línia de 6,25m i els rebots ofensius del debutant Arnau Figuerola (jugador del sots 21 A del club) van donar encara més avantatge als locals que van deixar el partit més que tancat a la mitja part (52-12).

Des de la banqueta hi havia cert temor què els del Garraf es relaxessin en una segona meitat pràcticament intranscendent donada la diferència en el marcador. Però l’entrenador Manuel Ibañez va deixar clar als jugadors que no els permetria una baixada de tensió fins al xiulet final. I no van afluixar, tot el contrari, el tercer quart va ser en el que més punts van fer els locals. A més, l’equip estava gaudint dels minuts com no ho havia fet en cap dels dos primers partits, amb generositat i compartint la pilota entre tots els jugadors en pista, repartint-se fins a 32 assistències en el global del partit. A falta de 10 minuts de partit, es veia propera la opció d’arribar a la tercera xifra en el marcador local (83-17).

Els del Garraf van assolir la fita, molt probablement la primera vegada en la breu història del club que s’anoten més de 100 punts en un partit. Si bé és cert que el rival no va plantar cara en cap moment, l’encert i la intensitat durant tot el partit van ser millors que en les anteriors setmanes.

La setmana vinent el Club Nou Bàsquet Vilanova El Surtidor visita la pista de l’AE Bàsquet Pratenc, un rival que pot ser enganyós si només mirem la classificació on hi apareix penúltim. Ha perdut els dos partits que ha jugat però de molt poca diferència, el seu tanteig és de -6 en aquests dos partits.

Gordon (6), Humbert (6), Vargas (15), Mingo (17), Javi (0), Eloi (13), Bustos (8), Ivan (12), Benet (6), Oscar (16), Arnau (7).
Baixes: Eduard, Gali.