Sènior  Masculí – Copa Catalunya – Grup 01 – jornada 4ª

C.B. Ciutat Vella - Bàsquet Sitges “A”

Marc, Jordi, Roger, Edu, Noel, Saladie, Xavi, Mauro, Toni, Gonzalvez,  Nacho, Alex, Velasco.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover.  Delegat: Fredi Domínguez.

Partit ajornat al dia 5 de novembre.

El proper partit, dissabte a les 18:30 hores, a Pins Vens, contra el C.B. Ipsi – Otto Sylt.

Sènior  Masculí – 3ª Catalana – Grup 06

Els Monjos B.C. “B” 59 - Bàsquet Sitges “B” 61

Guillem Albes 3, David Almirall 13, Hamzah Baig 15, Guillem Ballús 8, Roger Dagà, Eugenio Hernández, Jordi Noguer 2, Lucas Pérez, Oscar Porras 14, Albert San Jose 1, Brandon 5.

Entrenador: Rubén Hernández.

Parcials: 3-18  12-23  21-13  23-7

Ara sí, ara no, al final sí

La sortida del nostre sènior va ser "apostoflant". Tant la defensa com l'atac funcionaven. Al primer quart, l'equip local es va quedar en 3 punts i a la mitja part, 26 amunt pels visitants (15-41). Però Els Monjos no va defallir, i al final del 3r quart s'apropaven a 18 punts (36-54). El partit semblava controlat però a l'últim quart, el Sitges no va veure cistella i el gran encert local, amb 4 triples en 5 minuts, els van ficar al partit, fins i tot amb dos atacs finals per guanyar o forçar la pròrroga. Al final, dos bones defenses sitgetanes van donar la victòria als del Garraf.

El proper partit, dissabte a les 16:00 hores, a Pins Vens, contra el C.B. Vila-seca.

Júnior  Masculí - Nivell “B” – Grup 04

A.E. Bàsquet Pratenc 74 - Bàsquet Sitges “A” 72

Parcials: 20-20   20-18  14-14   11-13  prorroga  9-7

Com mostren els parcials, el partit ha estat igualat en tot moment. L'equip sitgetà ha sortit molt despistat a l’inici, ha deixat anotar amb molta facilitat als locals, amb fàcils contraatacs. Els nostres nois no han estat atents al balanç defensiu, fet que han aprofitat els locals anotant molts punts.

A la mitja part, els del Garraf han estat capaços de millorar aquest aspecte, però en aquesta part no han estat tant encertats de cara a cistella.

Amb el partit empatat, els nostres júniors han tingut una pilota per guanyar, però no ha pogut ser. A la pròrroga, dos triples dels locals a l'inici han estat suficients per donar un avantatge que no s'ha pogut igualar.

El proper partit, dissabte a les 12:00 hores, a Pins Vens, contra el Basquet Samà Vilanova – JMB.

Cadet “A” – Masculí – prèvia – Nivell A – Grup 07

Bàsquet Sitges “A” 37 - Bàsquet Samà Vilanova CMA 90

Gran equip el Samà. El nostre equip va aguantar durant 20 minuts, a partir d’aquí van baixar els braços i l'actitud no va ser la de competir pel partit si no la d'homenatge al contrari.

El proper cap de setmana, diumenge a les 11:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Santfeliuenc Vermell.

Cadet “B” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 14

Bàsquet Sitges “B” 37 - Jevnet.es-C.B. Castelldefels 01 88

Dura derrota dels sitgetans a casa. Els locals venien de competir en el primer partit de la temporada a Ribes, però contra el Castelldefels, la cosa va ser molt diferent. En cap moment els nostres van poder ficar-se en el partit degut principalment a una defensa tova i massa permissiva.

Els blanc-i-verds van concedir moltes cistelles fàcils i de cara a cistella tampoc va haver-hi gaire encert. Destacar, per això, l'actuació d'en Martí en l'apartat ofensiu, i bona feina al darrere d'en Yann.

El proper cap de setmana, diumenge a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Sant Boi “B”.

Infantil “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 18

Bàsquet Sitges “A”  72 - C.B. Gavà 02  21

Parcials:    21-8  30-10  21-3

El partit es presenta amb molta agressivitat defensiva que fa provocar errors i fer contraatacs per anotar ràpidament. L’única cosa a millorar la setmana vinent és la defensa en 1c1 i la baixa efectivitat en el tir lliure.

El proper cap de setmana, dissabte a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del Manyanet Molins.

Pre-infantil “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 05

Bàsquet Sitges “A”

Jornada de D E S C A N S.

El proper cap de setmana, dissabte a les 12:00 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Club Sant Joan Despí.

Mini “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 22

Bàsquet Sitges “A” 55 - Bàsquet Samà Vilanova – MMA 90

Partit perdut per part del Mini “A”. Tot i que el resultat és negatiu, el treball a la segona meitat ha estat bastant bé!. S'ha de seguir treballant i continuar amb una bona actitud.

El proper cap de setmana, dissabte a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Igualada “B”.

Mini “B” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 25

Bàsquet Sitges “B” 27 - Bàsquet Samà Vilanova–MMB 59

Miquel Lledó, Oscar Miro, jan Prat, Pol Velasco, Luan Mayoral, Jan Jornet, Marc Güell, David Fernández, Nacho Giménez, Jaume Garrigó, Biel Reinon, Sergi Serrarols.

Parcials:  8-8 0-11 0-2 4-9  0-7 2-10 4-4 9-8

Els sitgetans van sortir amb ganes, però poc a poc es van relaxar defensant el que va fer que l’altre equip es posés per davant en el marcador. Tot i els esforços, no van poder tornar-se a posar per davant.

El proper cap de setmana, dissabte a les 10:30 hores, a Pins Vens, contra AB Cunit.

Pre-mini “A” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 16

Bàsquet Sitges “A” 66 - C.B. Gelida 15

Sergi, Carlos, Pablo, Marc E., Marc A., Joan, Juan, Joel, Marc G., Jan, Adrià, Lucas, Biel, Uriel i Eric.

Parcials: 16-2  13-1  15-0  8-3   8-0  20-11   2-3  16-6

El primer partit dels benjamins del Sitges no podia anar de millor manera. Des de l'inici, els nens van jugar amb molta energia i moltes ganes. Amb un joc ràpid, com és propi d'aquesta categoria, el Sitges, gràcies a un bon joc col·lectiu, encistellava amb rapidesa a base de contraatacs. Cal destacar també el gran encert en els llançaments a cistella.

El proper cap de setmana, dijous a les 18:30 hores, a Pins Vens, contra AB Cunit.

Sènior  Femení – 2ª Catalana  – Grup 02

Bàsquet Sitges – La Oca 40 - C.B. Nou Esplugues 36

Andrea, Laura Ripoll 2, Alba 3, Marta Figueras, Sandra, Pat 7, Elia 2, Laura Sancho, Anna 7, Xènia 3, Marta Alcalá 3 i Cristina 13.

Entrenadors: Vicky Marcos i Xavi Masana.

Parcials: 12-9   18-12   8-9  2-6

Tercera victòria consecutiva del Bàsquet Sitges, en un encontre molt lluitat, però amb dos últims quarts molt deslluïts.

El partit va començar amb un fort ritme per part visitant  que li permetia sorprendre amb un 3-8, en els primers tres minuts. A partir d’aquell moment el Bàsquet Sitges refeia la seva defensa i amb un joc seriós i concentrat començava a sumar punts i es situava 11 amunt (30-19). Aquests dos primers quarts certificaven el bon joc sitgetà exhibit en aquests primers partits de la temporada.

A la segona part era el Nou Esplugues qui enduria la seva defensa i cada cistella costava un mon, però les sitgetanes aconseguien mantenir una renda de seguretat de 8 punts.

Amb tot per decidir, entraven a l’últim quart. Del minut 2 fins al minut 8, cap dels dos equips trobaria la cistella contraria. Els errors en atac es succeïen per les dues bandes i el resultat favorable a les sitgetanes es mantenia. Sorprenentment, la duresa dels dos equips no era penalitzada amb tirs lliures per part arbitral, i sense encert per cap dels dos equips finalitzava el partit, amb un marcador que permet al Bàsquet Sitges mantenir-se a la part alta de la classificació.

El proper partit, diumenge a les 19:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Castellbisbal “A”.

Sots 21 Femení – Nivell “A” - Grup 01

Bàsquet Sitges 29 - Càmping Bianya Roser 68

Nerea 1, Jana 2, Olga 4, Ariana 1, Xana 1, Marina 6, Anna 3, Marta 2, Federica, Aina 6, Aroa 1.

Parcials: 3-10   9-16  5-12   12-15

Partit complicat de les nostres sots21. Des de l'inici, el Roser va marcar el ritme, amb una pressió com a defensa va fer que les nostres perdessin nombroses pilotes. En l'atac no vam estar gaire encertades, errant cistelles fàcils va provocar que no ens sentíssim còmodes a dins de la pista.

Al segon i al tercer període va seguir amb la mateixa tònica, les nostres van combinar defenses zonals i individuals, però les visitants van saber atacar-les i van seguir allunyant-se en el marcador. L'últim quart, les sitgetanes tot i la diferència de punts, no es van donar per vençudes, treballant amb una defensa individual a tota pista, van provocar que les del Roser no poguessin atacar tant fàcilment. En l'atac es va veure més companyerisme i això va provocar que fos el quart amb més anotació per part de les nostres.

El proper partit, diumenge a les 17:15 hores, desplaçament a la pista del S.E. Sant Joan de Mata.

Cadet – Femení – prèvia – Nivell B – Grup 03

Bàsquet Sitges

Núria, Judit, Jana, Nina, Berta, Anna, Alba, Xènia, Ainhoa, Maribel, Sara, Marta.

Entrenadors: Roger Romagosa i Núria Sales.

El proper cap de setmana, dissabte a les 12:00, a Pins Vens contra el C.B. Begues Verd.

Infantil – Femení – prèvia – Nivell B – Grup 10

BF Viladecans “A”  53 - Bàsquet Sitges 69

Parcials: 18-16   19-23   9-15   7-15

Les nostres noies sortien amb moltes ganes, però es veien superades en el joc estàtic per les de Viladecans.

L'equip visitant movia molt bé la pilota, i trobaven situacions fàcils per anotar. A partir del segon període, les nostres noies veien que a les locals els costava sortir de la pressió tota pista, on robaven moltes pilotes, trobaven cistelles fàcils i aconseguien igualar i posar-se per davant en el marcador. Tot i així, seguia costant molt treure de fons, les de Viladecans pressionaven fort, molts cops passant el límit de la falta.

A la segona part, es feia millor la sortida de pressió, i així, amb dos o tres passades, s'aconseguia fer cistella amb facilitat.

El proper cap de setmana, dissabte a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el Nou Bàsquet Olesa.

Pre-infantil – Femení – prèvia – Nivell C – Grup 06

Bàsquet Piera 18 - Bàsquet Sitges 68

Parcials: 4-12    8-20    4-20    2-16

Durant el transcurs del partit les jugadores s’han mostrat perseverants en el joc. Ha estat de vital importància l’actitud defensiva que han mantingut. Novament, felicitats noies!!. Tot i així, és necessari seguir treballant per millorar i reforçar altres aspectes del joc.

El proper cap de setmana, dissabte a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el Bàsquet Samà Vilanova – PIFB.

Mini “A” – Femení – prèvia – Nivell C – Grup 11

Bàsquet Base Molins 27 - Bàsquet Sitges 40

Parcials: 2-4  2-6  6-8  4-5  5-2   2-0  2-10   4-5

Victoria en el camp del Bàsquet Base Molins, fent les coses com toquen, jugant en cada moment amb el joc adequat, però perdut per infringir la normativa de les sortides per culpa de dues expulsions i quedar-nos amb sis jugadores.

El proper cap de setmana, dissabte a les 9:00 hores, a Pins Vens contra l’U.E. Sant Gabriel – Viladecans.