TERCERA DIVISIÓ GRUP 5

A la segona part, el Vilafranca ha patit una autèntica desconnexió

El Vilafranca comença marcant però acaba golejat pel Terrassa en una mala segona part (4-1). Ramon Filella

El Vilafranca no ha pogut continuar amb la ratxa de victòries de les dues últimes setmanes i a l´Olímpic de Terrassa ha encaixat una contundent derrota davant un Terrassa que, a la segona part, ha estat superior als vilafranquins. El Vilafranca s´ha avançat en el marcador en el minut 13 en una esplèndida rematada de cap de Medina a la sortida d´un córner, però el 0-1 ha estat un miratge en una tarda grisa dels quadribarrats que no han estat al seu nivell habitual.

Els minuts posteriors al 0-1 han tingut clar color penedesenc, però, malgrat les ocasions del mateix Medina i de Bueno, el Vilafranca no ha tornat a marcar. L´acció clau de l´enfrontament ha arribat poc abans de la mitja part. En el minut 40, un clar penal de Víctor Merchán a Oscar l´ha transformat en gol Aarón Bueno (1-1). L´empat ha estat un autèntic gerro d´aigua freda pels d´Iván Moreno.

De fet, a la segona part, el Vilafranca ha patit una autèntica desconnexió. En el minut 50, una ràpida contra terrassenca ha finalitzat amb un potent xut de Boniquet que ha significat el 2-1. A partir d´aquí, el Terrassa s´ha dedicat a veure-les venir i a buscar noves contres i la tàctica li ha sortit a la perfecció. Per la seva banda, els vilafranquins, amb poca capacitat atacant, no han trobat mai el camí de la porteria de Barragán.

En el minut 64, Aarón Bueno, culminant una nova acció ràpida del seu equip, ha situat el 3-1 i ja a la recta final De la Torre, en una bona rematada de cap, ha aconseguit el definitiu 4-1, un resultat massa contundent pels mèrits d´uns i dels altres, però que posa de manifest les carències que avui ha exhibit el Vilafranca. L´Olímpic de Terrassa segueix sent territori prohibit. El Vilafranca no hi guanya des de l´any 1984. Caldrà seguir esperant.

Terrassa FC: Barragán, Chele, Jou (Uri Serra 46´), Eric Martínez, Montero (Samu 71´), Miki Martínez, Oscar, Güell (De la Torre 83´), Marc Vilajosana, Boniquet, Aarón Bueno.
Vilafranca: Miguel Ramos, Duran (Illescas 80´), Guti (Bernat Puig 71´), Fontanils, Joan Castillo, Medina, Gestí, Oribe, Merchán (Isaac Maldonado 61´), Bueno, Santi Triguero
Arbitre: Bruno Montoro Ferreiro (Barcelona). T.G: Eric Martínez // Oribe, Merchán, Guti
Gols: 0-1 Medina (13´); 1-1 Aarón Bueno (p) (40´); 2-1 Boniquet (50´); 3-1 Aarón Bueno (64´); 4-1  De la Torre (88´).
Incidències: Estadi Olímpic de Terrassa: 300 espectadors