COPA CATALUNYA

Tercera victòria consecutiva dels taronges després d'un triomf molt treballat

Els vendrellencs guanyen per 67-61 i s’enfilen fins la setena posició a la taula. EIX

Tercera victòria consecutiva dels vendrellencs, aquesta vegada davant els Lluïsos de Gràcia, un equip molt complicat de derrotar i que arribava com a tercer classificat, pel resultat de 67-61, en un matx on els de Coma-ruga, van demostrar la seva solidesa, malgrat les baixes de Marc Molina i Alejandro Cereto,  per acabar imposant-se en un final ajustat.

Els del Baix Penedès, carregats de confiança, no tenen res a veure amb l’equip que va començar la temporada perdent els tres primers partits, i ara després de sumar tres victòries consecutives, es situen en setena posició, amb un balanç de 3-3, en aquestes primeres sis jornades. S’esperava un partit travat i a pocs punts, tal com li agrada jugar als de Gràcia, i així va començar; amb les defenses activades per part dels dos equips, costava molt anotar, errades a banda i banda, el primer quart acabava amb un pobre 9-9 al marcador.

En el segon període, i després d’un 15-12, els visitants clavaven un parcial de 0-11, que els donava la iniciativa 15-22 a 3.50 del descans, en uns minuts on els locals, es van encallar i que els de Barcelona van aprofitar per manar, 27-31 al descans. A la represa, els de Dani Ventosa van sortir més agressius, parcial de 9-0, amb un triple de Marc Rovirosa, que capgirava la situació, del 30-35 al 39-35; bona circulació  de pilota i l’encert en atac, mantenia als taronges al davant, encara que els Lluïsos, un equip molt compacte es mantenia a prop i fins i tot en la darrera jugada del tercer quart, es posava al davant amb el 43-44, que presagiava un últim període d’infart.

El darrer quart va ser trepidant, màxima igualtat, amb un equip vendrellenc que amb orgull i actitud, replicava les escomeses dels visitants, 54-52 a cinc minuts de la fi. Estava clar, que s’arribaria a un final ajustat, i que el partit es podia decidir per petits detalls; s’entrava en l’últim minut amb un 60-61, un 2+1 d’Eloi Galofré deixava el 63-61 a 38 segons del final.

Els de Barcelona fallaven un triple a 19 segons, i en el següent atac, el local Isao Kinoshita rebia falta personal a 9 segons de la fi, el jugador japonès anotava els dos tirs lliures i sentenciava el matx 65-61, abans que Pau Borjas arrodonís el marcador final. Victòria que va deixar bones sensacions i ara caldrà buscar el quart triomf consecutiu, davant el Sitges, un equip amb un potent joc interior, que visitarà Coma-ruga el proper dissabte, en el que serà el segon partit consecutiu que els vendrellencs disputin davant la seva afició.

Pel Vendrell van jugar: Kinoshita (2), Galofré (27), Borjas (8), Miguel (17), Rovirosa (9), Nieto, Galán (2), Mateu, Thiam, Cervantes (2) i Luna.
Parcials: 9-9, 18-22 (27-31), 16-13 (43-44), 24-17 (67-61).

Derrotes del sènior femení i del sènior B masculí

Tercera derrota consecutiva del sènior femení, en aquesta ocasió a la pista del Sant Andreu pel resultat de 66-44, en un partit on les taronges no van tenir opcions. Ara, les del Vendrell amb un balanç d’1-4 ocupen la zona baixa de la classificació a la segona catalana femenina.  El proper diumenge rebran la visita del Femení Viladecans B, un rival propici per sumar un nou triomf. El sènior B masculí va tornar a perdre, però, aquest cop donant una millor imatge, per 62-68 davant el Samà Vilanova B. Els vendrellencs, tanquen la taula de tercera catalana amb un balanç de 0-6 a l’espera de rebre dissabte la visita del Sitges B.

El junior masculí d’interterritorial per la seva banda, segueix sense conèixer la derrota després de cinc partits i aquest passat dissabte es desfeia per 100-98 davant el Samà Vilanova, en un partit espectacular resolt després de dos pròrrogues. Diumenge, rebran la visita del Matadepera.