Galleda d’aigua freda en forma de derrota pel Club Nou Bàsquet Vilanova El Surtidor

Aquesta derrota posa fi a l’estat d’eufòria després de la contundent victòria de la setmana passada

Banqueta del Club Nou Bàsquet Vilanova El Surtidor . Eix

AE BASQUET PRATENC 62 – 48 CLUB NOU BÀSQUET VILANOVA EL SURTIDOR

Els vilanovins no van estar fins en atac i van cedir massa en defensa. L’actuació arbitral no els va ajudar gaire, però no és excusa, ja que després de competir durant tot el partit es van deixar anar i els locals deixen un resultat difícil de remuntar de cara al basket average.

El partit va començar bé pels visitants, encertats i valents. Van anotar un triple matiner (l’únic en tot el partit, de 13 intents) i un parell de cistelles després de rebots ofensius. La pressió que la setmana anterior els havia donat la vida, aquesta setmana no va resultar tan efectiva, però els grocs estaven intensos i concentrats. Aquest esforç els va valdre una màxima diferència de 6 punts que els locals van poder retallar abans de la fi del primer quart amb dues cistelles consecutives, inclòs un triple sobre la botzina (14-15).

En el segon quart les idees dels vilanovins es van anar apagant, conservaven la intensitat del inici, però va faltar encert. Sovint massa precipitats i amb moltes dificultats per anotar, va ser el quart amb menor tanteig. Per sort es van fer forts en defensa i van poder evitar que els seus rivals anotessin i marxessin en el marcador abans del descans (24-22).

Després del descans la cosa es va posar lletja pels vilanovins. Novament un tercer quart per oblidar. Els del Baix Llobregat es van animar davant la defensa tova i les contínues pèrdues de pilota dels visitants, que els permetien cistelles fàcils una darrera l’altra. I és que els del Garraf van arribar a perdre fins a 28 pilotes en tot el partit, per només 15 recuperades. Aquest desequilibri es va fer notar en el marcador a final del tercer quart, que posava el partit molt de cara pels locals (47-32).

En l’últim període els del Garraf tampoc van poder aixecar el cap. Van veure com l’àrbitre els xiulava constants violacions i faltes en contra i la desesperació va portar a que se’ls xiulés també una tècnica en contra. Tot plegat va frustrar molt als jugadors i al cos tècnic. Els vilanovins van tornar a encaixar un parcial contundent i van tancar el partit amb males sensacions.

Esperem que recuperin sensacions en el proper partit a casa dissabte que ve, ja que rebran un dels equips més poderosos de la categoria, el Vilabasquet V, invicte i temut pel seu joc interior i la seva veterania.

Eloi (6), Humbert (7), Vargas (7), Javi (2), Bustos (4), Gali (2), Benet (1), Eduard (4), Mingo (2), Gordon, Oscar (2), Ivan (1).