Victòria del sènior masculí del CB Cubelles contra el Torreforta

Cròniques i resultats dels partits disputats pels equips del Club Bàsquet Cubelles el passat cap de setmana

Preinfantil femení CB Cubelles. Eix

SÈNIOR MASCULÍ

CB CUBELLES – TORREFORTA 67- 44

Victòria del sènior CB Cubelles davant A.D. Torreforta B, tot i la ja habitual mala dinàmica en els primers quarts dels locals.

Els Cubellencs van entrar fluixos i els va costar molt anotar en els inicis del partit encara que sorprenentment els de Torreforta no van saber treure avantatge d'aquesta mala dinàmica dels blaus i deixar-los enrere en el marcador. Tot i no estar molt encertats en atac, els locals destaquen per no donar una cistella fàcil. La vitalitat dels joves de l'equip, va fer possible la ja habitual remuntada dels blaus en el tercer quart (cal destacar la lesió del millor jugador de Torreforta).

Un Torreforta fluix en atac (sense la base referent), no va saber gestionar ni els atacs ni la defensa en el tercer i últim quart del partit finalitzant amb un marcador de 67-44 a favor dels locals.

Els més destacats del partit per part local van ser: Cristian amb una gran aportació anotadora, Carlos endollat des de la línia de tres (en el tercer quart) i Guillem amb el seu gran aportació sota els taulers.

Sense treure mèrit als altres jugadors que es van deixar el físic com Pascual i Marc entre d'altres.

Atenció: L'equip cada vegada se sent més còmode i entén la manera de jugar dels seus jugadors.
Millorable: Els inicis de partit.

Antonio Molina

SOTS21 MASCULI

U.B. LLEFIA - CB CUBELLES  57-61

CB Cubelles: 7.Santi (5), 8.Coca(-), 13.Carlos(11), 14.Edu(15), 15.Sergi(3), 16.Aitor(24), 17.Adri(0), 35.Robles(3)

Entrenador: Siscu Martin
Parcials:   17-18, 11-13(28-31), 14-11(42-42), 15-19(57-61)

Victòria de mèrit

Problemes físics que arrosegaven alguns jugadors i que el rival estava invicte. Però, l'equip es va saber sobreposar a les dificultats i va treure endavant el partit.

Els primers minuts van ser d'igualtat al marcador. Els cubellencs portaven la iniciativa del joc però no aconseguien concretar accions clares de cara a cistella per la qual cosa no aconseguien avantatges. No va ser fins el inici del segon quart que es va obrir la primera escletxa de 5 punts (26-31).

Després del descans va continuar la mateixa tònica. Els locals anaven a remolc i no aconseguien tenir un joc clar. En aquests moments els visitants van augmentar l'escletxa fins els 8 punts (32-40). El Llefià va reaccionar i durant un minuts de desconcert cubellenc reduïen la distància fins l'empat al final de quart.

L'últim quart el cubellencs van tirar d'experiència i encert de cara a cistella i amb un minuts d'inspiració ofensiva (inclosos tres triples) tornava a comandar el marcador fins a posar-se 10 punts adalt (48-58). Faltaven només 2 minuts. Però aquí van arribar les presses i amb algunes accions ofensives precipitades van donar vida el locals que van aprofitar per aproximar-se al marcador.

Finalment contents per victòria merescuda i de mèrit, malgrat que si haguèssim jugat amb una mica de cap als últims minuts hagués pogut ser més àmplia.

Siscu Martín

SENIOR FEMENI

CMG C.B.CUBELLES - SOLSONA 55-31

C.BCUBELLES:  Este (8), Andrea V (6), Meri (15), Raquel (9), Andrea M (2), Berta (2), Gemma (6), Sara (3), Gemma V (0), Alba (4)

Absents: Ari, Paula.P, Xini
Entrenador: Juanma Castellano
Arbitre: S. Puig

Buena victoria del CMB y mejores sensaciones

El CMG CB Cubelles, consiguió una victoria importante, pero aparte de eso, consiguió una mejoría de juego en varios apartados, el Solsona era el rival a batir.

1er Cuarto.- la exigencia que se le da a este equipo tiene que ser la máxima, y lo que le faltaba era tener una actitud de 40 minutos jugados, pero sobretodo intentar desde el principio salir a morder y empezar a mandar el partido y parece ser que las chicas del CMG lo entendieron así, un primer cuarto con ambición y subiendo lineas defensivas, con intercambios en defensa y trabajo de 2 c 1 sin dejar respirar, esto provocaba contrataques bien hechos para meter puntos fáciles, mientras Solsona no veía canasta con facilidad y las nuestras y con Meri de referencia en este cuarto (9 puntos en este cuarto) liderando el ataque daba un empuje bueno al acabar los primeros diez minutos, 18 a 07.

2º Cuarto.- Se había conseguido el objetivo que se quería, tener una distancia buena y era el momento de rematar, con los cambios oportunos el equipo nose resintió como otras veces y todas aportaron esa intensificación defensiva, empezando en los primeros 3 minutos de este cuarto con un parcial de 6 a 0, (24 a 07) a partir de aquí hubo una pequeña relajación, donde el Solsona no quiso aprovercharlo para recortar distancias, Berta y Este se ocuparon de mandar el juego oportuno y controlar el tempo del partido con calidad, por otra parte destacaremos a Alba donde jugó un partido muy serio aportando puntos y contrataques, y de esta manera el equipo supo incrementar la distancia para llegar al ecuador del partido con el resultado de 32 a 15.

3er Cuarto.- Corrigiendo un par de cosas en el descanso el equipo del Cubelles iba a salir otra vez con las ganas de darlo todo y así fue, maxima ventaja en el minuto 25 (46 a 22), Sara, Andrea y Meri, bombardeaban desde la linea de 6,25 en este cuarto, y la defensa seguía ahogando a las visitantes, para llegar al 48 a 25 al final de este periodo.

4º Cuarto.- Un último cuarto de control donde posiblemente las fuerzas estaban al limite, fue el peor de todos los cuartos aunque se ganó también, donde el ataque no fue su fuerte pero como hemos comentado antes la defensa seguía trabajando para que el Solsona metiera solo 6 puntos en estos últimos diez minutos, al final este aspecto tuvo su recompensa para ganar comodamente por 24 puntos de diferencia, 55 a 31.

Millorable.- Momentos de partido donde el equipo no sabe el rumbo que tiene que llevar, se siguen fallando canastas fáciles de debajo del aro.
Inmillorable.- La defensa en todo el partido, el Solsona metió en cada cuarto, 07, 08, 10, 06... eso indica una defensa muy regular durante los 40 minutos, con estos números defensivos ganariamos a cualquier equipo. También destacaremos la aportación de todas, donde así de esta manera el equipo está mas seguro en todos sus aspectos.

MVP.- Meri (15 puntos) porque nos dió el empujón necesario con sus 9 puntos del primer cuarto, por su biuen estado desde la linea de 6,25 en este comienzo de temporada (3 triples)  11 triples en estos 4 primeros partidos.

Nota.- El nuevo fichaje, Gemma. V que tuvo sus primeros minutos y que donde seguro nos aportará buen juego al equipo.

Pepe Cabedo i Juanma Castellano

SOTS 25 FEMENÍ

CB CUBELLES – C.B. RAMÓN LLUL 51 - 47

CB Cubelles:, Angi (3), Irina (7), Andrea E (0), Clara (0), Patri (12), Jessi (7), Negra (5), Natalia (3), A. Neyra (0), Tania (0), Neus (10), Noelia (4)
Entrenador: Raquel Martínez
Àrbitre:     Sr. Puig
Parcials: 16-13; 16-12; 11-08; 08-17

Victòria molt treballada

El Ramón Llull es va presentar a Cubelles amb un equip molt lluitador.

1er Quart.- Es jugava un primer quart amb molt d’encert per als dos equips i amb màxima igualtat.
Els dos equips plantejaven una defensa individual, les locals tota la pista i l’equip visitant baixava a 6,25 per defensar.

2º Quart.- El segon quart va començar malament per les noies de Raquel. Rebien un parcial de 0 a 7 això feia demanar un temps mort.

A partir d’aquí les noies del Cubelles plantejaven una defensa zonal 3-2 que causava molts problemes a les noies del Ramón Llull.

Al descans es marxava al vestuari amb un avantatge de 7 punts.

3er Quart.- El tercer quart va ser una prolongació del segon. Un cubelles en zona dominava i aconseguia agafar distancia en el marcador de 13 punts.

4º Quart.- Tot semblava estar ben encarrilat, però l’equip visitant va aprofitar la sortida amb poca intensitat de les nostres noies i feien un parcial de 0 a 13 per empatar el partit a 43 punts. A partir d’aquí les nostres sots25 van tornar a agafar el ritme de partit i a manar en el marcador gràcies a un triple de Patricia.

Els últims minuts s’avien de jugar amb cap i així va ser, es va saber aguantar el resultat i fer que els tres punts es quedessin a casa.

El pròxim cap de setmana visiten la pista de Sant Nicolau, equip conegut de la temporada passada.
Millorable: Mantenir la concentració els 40’.
Immillorable: El sacrifici de lluita de tot l’equip.

Raquel Martínez

PREINFANTIL FEMENI

CB CUBELLES - PEDAGOGIUM 27-32

CB Cubelles: Gabriela (6), Neus (13), Alina (0), Alba (2), Lia (0), Carla (0), Andrea (6), Marta B (0)
Absents: Ewi, Maria, Marta S.
Entrenadors: Pepe i Angi

Un pas endavant i amb molt mèrit

El tercer partit que disputava el preinfantil femení era des d'un principi complicat, Pedagogium un gran CLUB consolidat de Barcelona visitava la casa del CB CUBELLES, a sobre Cubelles partia amb tres baixes importants per disputar aquest partit, (Maria, EWI i Marta S)

1ª part.- Però sembla ser que davant les adversitats aquest equip es creix, sense res a perdre i molt a guanyar, les 8 jugadores que van disputar aquesta trobada van posar contra les cordes a un millor equip i gairebé els donen l'ensurt per endur-se la victòria , perquè van estar sempre molt a prop en el marcador, Cubelles es feina a fons en la seva defensa, la veritat és que va estar de 10, contra jugadores més altes que elles i una emvergadura més gran, les nostres menuts les treien del partit, un millor atac en aquest partit també es va veure, millors contraatacs i cadascuna sabia el que fer, d'aquesta manera s'arribava a l'equador del partit amb el resultat de 12 a 15.

2a part.- L'equip ia causa de la quantitat de minuts i poques rotacions que podia fer l'entrenador es va veure amb menys intensitat mentre Pedagogium amb totes les seves armes Ibán incrementant diferències, on la seva màxima va ser, 15 a 25, a partir d'aquí i amb dues quarts últims per davant Cubelles començaria a mostrar una altra vegada el seu millor joc, semblava que el cansament no anava a ser el problema perquè lluitaven a totes, bona defensa, bon atac, encara que direm que es van fallar cistelles molt fàcils de sota el cèrcol, i gratant poc a poc i falta de dos minuts el marcador reflectaba un 27 a 29 on a sobre hi va haver possessió per Cubelles i van fallar dues cistelles que els ficaven en el partit, al final un parell d'accions de l'equip local i el cansament de les jugadores del Cubelles van fer que la balança es decantés a favor de Pedagogium, resultat final ... 27 a 32

Millorable.- Les cistelles fàcils que es van arribar a fallar, si haguéssim encertat en dues cistelles més el partit s'hagués guanyat, cal millorar aquest aspecte, també els rebots defensius, no es va bloquejar cap rebot.

Inmillorable.- Jugar amb només 8 jugadores i donar-ho tot en tot el partit, no donar el partit per perdut i remuntar en els últims 2 quarts, la defensa cada vegada és millor, deixem a un equip que fica 55 punts per partit, en només 32 ... felicitats !!!

Mvp, s. Les 8 gladiadoras ...

Pepe i Angi

INFANTIL MASCULÍ

C.B.CUBELLES – C.A.B. PALLEJÀ 39-42

CB Cubelles: Joaquín (2) , Erick (3), Joanpere (-) , Adrià (-), Raúl (4), Alan (-), Juan (12), Carles (10), Guillem (8).
Absents: Alex, Andreu, Arturo.
Entrenador: Gemma Miró
Parcials: 1er. (5-1), 2on. (10-5), 3er (18-9), 4rt (25-16), 5è (31-20), 6è (31-28), 7è (31-31) i 8è (42-39).

L’Infantil Masculí cau davant d’un Pallejà segur de si mateix

L’Infantil Masculí del Cubelles s’enfronta en la Segona Jornada contra el Pallejà. Comença el partit, tot i ser nou jugadors, el Cubelles comença amb moltes ganes de sumar una victòria més a la taula. Al inici, costa encistellar tant el Cubelles com el Pallejà però anant a buscar el rebot i realitzant bons tirs la primera part acaba amb unes bones sensacions pels del Garraf. A la segona part, segueix igual, tots els jugadors toquen pilotes i són  capaços de moure-la d’una banda a l’altre per crear espais. Els dos quarts següents continuant a favor del Cubelles, que amb una bona defensa i cistelles fàcils segueixen estant davant.

A partir de la mitja part, el Cubelles comença a decaure, no arriben a defensar els contraatacs del Pallejà, ni troben cistelles fàcils per continuar sumant. Davant d’aquesta situació, un Pallejà segur i amb ganes de buscar la seva primera victòria continua creixent. Cada vegada,  els cubellencs més enfonsat els hi costa seguir davant del marcador, fins que al setè quart Pallejà empata el partit.

El Cubelles molt nerviós, fa atacs ràpids sense aconseguir cistelles fàcils i el Pallejà s’aprofita d’aquests errors castigant amb contraatacs, on els cubellencs no arriben a defensar.

Acaba el partit, el Cubelles perd davant d’un fort Pallejà, que en mica en mica, ha anat jugant el seu joc i va saber mantenir la calma en els moments més complicats del partit.

Després d’una derrota amb ràbia, els cubellencs han de seguir. Queda molta temporada per endavant i han d’aprendre a guanyar i perdre.

El pròxima partit serà a las 10:30 al Pavelló de Sant Pere de Ribes contra Apaseo Basquet Ribes.

Gemma Miró

CADET MASCULÍ

CB CUBELLES – MVP CERVELLÓ 17-57

El cadet perd el seu segon partit

Partit de contrastos per un C.B.Cubelles amb molts altibaixos. El equip local començava encaixant un 0-17 en un 1er quart caracteritzat per una defensa molt tova. El poc encert del C.B.Cubelles, la falta de rebot i sobretot la falta d'actitud ha estat un còctel letal que els de Cervelló han sabut aprofitar per distanciar-se al 1er quart fins arribar al marcador de 2-17 al final del mateix.

El 2on quart ha sigut una altre historia. Els cubellencs han reaccionat i gràcies una bona defensa des de l’inici del quart han pogut aturar la sangria anotadora del A.E. MVP Cervelló. Tot i la millora en defensa i en atac, la pilota no acabava d’entrar. Amb aquest petit canvi d’actitud s’arribava al descans amb un marcador de 11-28 en contra el C.B.Cubelles.

Un canvi de chip a la tornada de la mitja part i una defensa molt dura condueix al Cubelles a guanyar el 3er quart fins a 8 minuts. La mobilitat de pilota per part del conjunt del Garraf va ajudar a trobar tirs més senzills i millors atacs. Malgrat això, el nivell d’autoexigència defensiu va baixar en els últims minuts i el quart acabava 16-17 pels visitants.

En el darrer període s’ha fet valer la superioritat física del A.E. MVP Cervelló i el seu encert que, junt amb una tova defensa local, han dut als visitants a trencar el partit i distanciar-se molt al marcador. Cal remarcar els 2 últims minuts del C.B.Cubelles que van defensar com encara no havien fet al llarg de tot el partit i van aconseguir no encaixar ni un sol punt en aquests darrers instants del matx.

Christian Bevilacqua Aregall i Roger Tormo Queralt

CB CUBELLES – CB PRAT AIGÜES DEL PRAT C 51-60

CB Cubelles: Biel (2), Guillem (9), Facundo (26), Arnau (2), Matías (4), Carles (6), Alejandro (3), Bruno (-).
Absents: Jordi Porcel
Entrenador: Christian Bevilacqua
Àrbitre: Sr. Jordi García Merino
Parcials: 1er (6-17), 2on (13-16), 3er (22-13), 4rt (10-14).

El Cadet del Club Bàsquet Cubelles, un cop més, paga amb una derrota el mal inici del partit.

Els cubellencs eren conscients de que era vital estar a un gran nivell defensiu per tal de tenir opcions d’endur-se el partit, però malauradament pels interessos dels nostres, els cubellencs van sortir molt desconcentrats a pista i no va ser fins els últims 5 minuts del segon quart, quant desprès d’un temps mort, es va pujar la intensitat defensiva arribant al nivell que els entrenadors demanen.

La charla del descans va anar molt bé pels blaus que van veure com el seu increment de la intensitat defensiva i del bloqueig del rebot es traduïa en cistelles al contratac pels nostres i moltes pèrdues de pilota dels visitants, aconseguint un parcial de 17-2 per arribar al inici del període definitiu amb una desavantatge de només 4 punts.

A l’últim període, el nerviosisme dels cubellencs per anar darrere al marcador durant tot el partit i veure tant a prop la remuntada, sumat a un gran desencert (que fins aquest període no havia aparegut) des de la línia de personal, van fer que la remuntada no es culminés, encara així, han d’estar molt contents els nostres i quedar-se amb la sensació de que quan defensen a una gran intensitat, es pot guanyar qualsevol partit.

Millorable: La falta de concentració defensiva al inici dels partits
Immillorable: La reacció del 2on temps quan semblava impossible que els nostres poguessin remuntar el partit
Atenció: A l’encert de varis jugadors des de més allà de la línia de 6.25