TERCERA DIVISIÓ GRUP 5

El Vilafranca juga a un molt bon nivell i aconsegueix frenar el portent líder Prat (1-1)

FC Vilafranca - UE Prat. Eix

El Vilafranca ha recuperat aquesta nit davant el líder Prat les sensacions perdudes a Terrassa i, després d´un bon partit, ha aconseguit sumar un punt que permet l´equip consolidar-se a la zona mitjana de la classificació. Ha estat un empat molt treballat d´un Vilafranca que fins i tot  ha tingut oportunitats per acabar guanyant en una segona part en la que ha demostrat tenir ambició d´equip potent.

Els quadribarrats han encarat el duel amb les baixes de Merchán, Isaac Maldonado, Sergi Moreno i Oribe i amb el golejador Santi Triguero a la banqueta, cinc peces importants en els esquemes d´Iván Moreno. Potser per això, en el primer tram de l´enfrontament, el Prat ha estat superior i en el minut 12 el porter vilafranquí Miguel Ramos ha tret un mà salvadora en una rematada de Jordi a boca de canó que hauria pogut significar el 0-1.

Fins el descans, els pratencs han continuat portant el pes del joc, però el Vilafranca s´ha defensat amb criteri i ha aconseguit arribar a la mitja part amb el 0-0 inicial. En la primera acció de la represa, però, una bona jugada del Prat l´ha culminada Elhadji amb una rematada des de l´interior de la petita que ha superat l´estirada de Miguel Ramos (0-1).

El Vilafranca ha passat un periode de crisi després del 0-1. Amb tot, el Prat no ha tornat a generar excessiu perill i, a partir del minut 65, la decoració ha començat a canviar. Un xut creuat de Santi Triguero que ha sortit fregant el pal, ha obert una fase de clar domini local que ha culminat en el minut 73 amb l´empat aconseguit per Bernat Puig després d´una assistència de Medina.

En el darrer quart d´hora, els d´Iván Moreno han continuat controlant el joc davant un líder que s´ha dedicat, sobretot, a nedar i guardar la roba. De totes maneres, en la darrera acció de l´enfrontament, en el minut 94, el visitant Aitor Lario hauria pogut marcar en una brillant jugada individual que Castillo ha salvat in-extremis.

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Duran (Albarrán 55´), Aitor Casas, Fontanils, Castillo, Gestí, Medina (Burlutsky 86´), Bernat Puig, Bueno, Guti (Santi Triguero 50´)

UE Prat: Toni, Albarrán, Aitor Lario, Rovira, Fede Bessone, Putxi, Ignacio, Javi Lara, Elhadji (Sascha 69´), Jordi (Jaime 60´), Collado (Charli Ruiz 81´)

Arbitre: Vicente Muñoz Baquero (Vallès Occidental). T.G: Aitor Casas // Putxi, Sascha

Gols: 0-1 Elhadji (46´); Bernat Puig (73´)

Incidències: Municipal de Vilafranca del Penedès. 300 espectadors