El sènior masculí del CB Sitges es retroba amb la victòria

Cròniques i resultats dels partits d'aquesta passada jornada dels equips del Club Bàsquet Sitges

Bàsquet Sitges “A”  - C.B. Ipsi Otto Sylt . CB Sitges

Bàsquet Sitges “A” - C.B. Ipsi Otto Sylt . CB Sitges

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – Grup 01

Bàsquet Sitges “A” 80 - C.B. Ipsi – Otto Sylt 72

Marc, Jordi 17, Roger, Edu 14, Noel, Saladié 3, Xavi 20, Mauro 4, Toni, Gonzálvez 12, Nacho 8 Alex 2, Velasco.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover.  Delegat: Fredi Domínguez.

Parcials: 24-16  20-22  15-14  21-20

Desprès d’una aturada per partit aplaçat, la cinquena jornada i en la memòria el darrer partit amb el C.B. Valls de feia 15 dies, amb derrota local del Bàsquet Sitges, els del Garraf afrontaven aquest partit contra el C.B. IPSI a Pins Vens amb dubtes sobre si veuríem el Sitges del  partit de Reus o el Sitges del partit del Valls, i amb l’agreujant que el Sitges no podria comptar amb Roger Pérez, lesionat.

Tan sols començar el partit, la intensitat i l’encert semblaven més el del Sitges que vol aspirar a tot, el del Reus, que el del Sitges conformista del Valls. Desprès d’un inici igualat amb Xavi, Edu, Jordi, Gonzálvez i Velasco, minut cinc 10-9, un parcial de 10-0 donava al Sitges avantatge de 11 punts, 20-9, minut vuit. Per finalitzar el primer quart, 24-16.

Inici de les rotacions a la banqueta local i baixada  d’intensitat defensiva i a més, entre el jugador  núm. 4, Sanz, i el núm. 7, Zaragoza, tots dos “mano a mano” li endossaren un 2-14 al Sitges, marcador, 26-30. En dos minuts, tot el guanyat en el primer quart per terra, i de nou el Sitges a remuntar. Desprès del temps mort forçat demanat per l’entrenador local, en els vuit minuts restants, cap d’aquest dos jugadors visitants anotà ni un solt punt més i el Sitges marxava als vestidors guanyant, 44-38.

Inici del tercer quart i l’IPSI es posà a tan sols un punt, 46-45, però el Sitges mica en mica i punt a punt, recupera els 7 punts d’avantatge amb un Xavi Sabater incommensurable (màxim anotador de l’equip, amb 20 punts), al final del tercer quart, 59-52.

En l’inici del darrer quart continua el recital de Xavi i, amb 7 punts consecutius, torna a donar al Sitges el màxim avantatge d’onze punts, 68-57. L’IPSI es posa en zona i comença a retallar diferències, fins que una jugada d’estratègia del Sitges finalitza amb una esmaixada “alley oop” de Jordi, que posa en peu el nombrós públic del pavelló de Pins Vens, a manca de dos minuts, 75-65. Però l’IPSI encara tornaria a retallar diferències, per posar-se a 5 punts, 75-70, en entrar el darrer minut. Un triple de Gonzálvez donaria la tranquil·litat que faltava al Bàsquet Sitges per afrontar els darrers segons i finalitzar el partit guanyant, 80-72.

Proper dissabte, a les 18:00 hores, desplaçament al camp de l’A.B. El Vendrell “A”, equip que porta tants partit guanyats com perduts.

Sènior  Masculí – 3ª Catalana – Grup 06

Bàsquet Sitges “B” 55 - C.B. Vila-seca 70

Guillem Albes 4, David Almirall 2, Hamzah Baig 18, Guillem Ballús, Roger Dagà 8, Eugenio Hernández, Jordi Noguer, Lucas Pérez, Oscar Porras 19, Albert San José 2, Brandon 2.

Entrenador: Rubén Hernández.

Parcials:    14-16  10-22  20-16  11-16

El líder pateix a Sitges

El partit es presentava molt complicat amb la visita del líder imbatut i la gran quantitat de baixes dels  locals. Lucas, Ballús, Eugenio i Jordi no hi eren i Brandon, Albert, Hamzah i Guille estaven amb molèsties. Quin panorama!! Però les ganes i la intel·ligència dels sitgetans van fer que al minut 6 del 3r quart el partit estigués molt igualat (47-52). Encara que els locals mai es van rendir, l'esgotament i la qualitat del Vilaseca va fer impossible que la victòria es quedés al Garraf.

El proper partit, dissabte a les 20:00 hores, desplaçament a la pista de l’AB El Vendrell “B”.

Júnior  Masculí - Nivell “B” – Grup 04

Bàsquet Sitges “A” 73 - Basquet Samà Vilanova – JMB 46

El proper partit, diumenge a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Joventut Castelldefels.

Cadet “A” – Masculí – prèvia – Nivell A – Grup 07
C.B. Santfeliuenc Vermell 55 - Bàsquet Sitges “A”  65

Parcials :   14-18    10-14   14-19  17-14

Partit coral de tot l'equip. Bona defensa. Dificultats en pujar la pilota davant la pressió de l'equip contrari. Avantatges al nostre favor de fins a 18 punts. Ens va faltar actitud defensiva constant. Baixant els braços i fent la goma en el marcador. Lo bo és que hi ha molt marge de millora.

Juguem sense el nostre home alt per lessió, Marcel

El proper partit, dissabte a les 12:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Igualada “A”.

Cadet “B” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 14
Bàsquet Sant Boi “B” 44 - Bàsquet Sitges “B” 57

El proper partit, dissabte a les 12:00 hores, desplaçament a la pista del C.E.B. Pallejà “B”.

Infantil “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 18
Manyanet Molins 77 - Bàsquet Sitges “A” 100

Parcials: 13-30   24-23  25-28   15-19

El Sitges s'enfronta contra el rival més fort de la classificació amb el mateixos punts. L'inici del partit comença amb molts nervis per part dels dos equips. Tot i això, els nostres fan una bona defensa i treball del rebot per aconseguir ràpid la diferència en el marcador. Reacció de l'equip local que fa que el lluminós es mantingui tot el partit, amb accions bones per part del dos equips, retallant poc a poc.
Felicitar l'equip per la bona feina.

El proper partit, dissabte a les 9:15 hores, desplaçament a la pista del Chiringuito Ibiza – CBC02.

Pre-infantil “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 05
Bàsquet Club Sant Joan Despí 65 - Bàsquet Sitges “A” 20

El proper partit, dissabte a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Sant Josep Obrer.

Mini “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 22
C.B. Igualada “B” 46 - Bàsquet Sitges “A” 57

El proper cap de setmana,  D E S C A N S A.

Mini “B” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 25
Bàsquet Sitges “B” 37 - AB Cunit 74

Miquel Lledó, Oscar Miró, Jan Prat, Pol Velasco, Luan Mayoral, Jonathan Coleto, Nacho Giménez, David Fernández, Biel Reinon.

Entrenadora: Anna Robert i Roger Matas.

Parcials: 3-11  4-4  8-15  0-10   7-9  0-11  9-6  6-8

Els sitgetans van sortir adormits i molt relaxats en defensa, el que va fer que l’equip contrari es posés per davant. Malgrat l’esforç dels sitgetans no van poder recuperar els punts, fet que va provocar que es desanimessin.

El proper partit, diumenge a les 10:45 hores, desplaçament a la pista del Basquetfels 2004.

Pre-mini “A” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 16
Bàsquet Sitges “A” 55 - AB Cunit 17

Sergi, Carlos, Pablo, Marc E., Marc A., Joan, Juan, Joel, Marc G., Jan, Adrià, Lucas, Biel, Uriel i Eric

Sènior  Femení – 2ª Catalana  – Grup 02
C.B. Castellbisbal “A” 76 - Bàsquet Sitges – La Oca 36

Andrea 2, Laura Ripoll, Alba, Marta Figueras 2, Sandra 10, Pat 4, Elia 2, Laura Sancho, Anna 4, Xènia 1, Marta Alcalá 3 i Cristina 8.

Entrenadors: Vicky Marcos i Xavi Masana.

Parcials: 18-4  10-8  17-13   31-11

Partit per recordar. Una derrota per 40 punts cal tenir-la sempre molt present per mirar de no repetir errors. En aquestes categories cal jugar amb intensitat des del primer segon. És necessari un important dispendi físic, en defensa i en atac, tenir les idees clares i a partir d’aquí aportar cadascú la seva qualitat. El  C.B. Castellbisbal va sortir endollat i el Bàsquet Sitges no. Parcial de 9-0 en quatre minuts. La tendència no va canviar en tot el primer quart i parcial de 18-4. Esperàvem que el Bàsquet Sitges revifés en el segon quart, però només aconseguia aturar el ritme de les diferències. No es millorava en el tercer quart i a l’últim, exhibició local amb 6 triples i màxima diferència de 40 punts.

El proper cap de setmana, dissabte a les 18:00 hores, a Pins Vens contra el C.B. Sant Andreu “A”.

Sots 21 Femení – Nivell “A” - Grup 01

S.E. Sant Joan de Mata 71 - Bàsquet Sitges 26

Nerea 4, Jana 4, Ariana 1, Xana 2, Marina 7, Anna, Federica 4, Aina 4

Parcials: 12-10  22-4  21-5 16-7

Les nostres Sots21, malgrat els punts encaixats, no han fet un partit dolent en defensa, però a l’hora d’atacar s’han trobat amb un equip molt intens i amb les idees molt clares en defensa. La defensa a tota la pista del Sant Joan de Mata ha condicionat molt el Sitges, que es precipitava a l’inici dels atacs. A més, en els casos en que per qualitat individual o bona lectura dels dos contra un s’arribava a camp ofensiu, els atacs sense sistema fixat eren poc productius per la falta d’opcions de passada, per la falta de mobilitat sense pilota i per la baixa agressivitat amb la pilota. Cal dir, però, que s’ha vist a les jugadores amb les idees més clares en els sistemes ofensius
marcats.

Als problemes més tàctics s’ha sumat que, mentre que el Sant Joan de Mata ha mantingut un encert elevat, el Sitges ha fallat molts llançaments, alguns de sota cistella, cosa que tampoc ha ajudat a reactivar els ànims. D’altra banda, la falta de possibilitats de rotació ha condicionat la intensitat de les sitgetanes que, tot i això, han tingut una bona actitud tot el partit. Fins i tot en els darrers minuts, amb el partit sentenciat, han donat la cara.

El proper cap de setmana, dissabte a les 16:15 hores, a Pins Vens contra el C.B. Manyanet Les Corts.

Cadet – Femení – prèvia – Nivell B – Grup 03

Bàsquet Sitges 27 - C.B. Begues Verd 50

Núria, Judit, Jana, Nina, Berta, Anna, Alba, Xènia, Ainhoa, Maribel, Sara, Marta.

Entrenadors: Roger Romagosa i Núria Sales.

Parcials: 12-15  8-6  4-12  3-17

Les sitgetanes s’han trobat amb una pressió defensiva que ha generat molts problemes durant tot el partit. Tot i això, a l’inici del partit aconseguien superar la pressió, trobant jugadores desmarcades amb solvència. El problema ha vingut quan el rival ha ajustat aquests errors en la pressió defensiva. Així, el Begues ha controlat el ritme de joc.

Els atacs sitgetans eren precipitats  i sense fluïdesa. Malgrat aquests problemes, les sitgetanes han acabat la primera meitat amb un marcador molt ajustat gràcies a treure profit d’aquelles accions en que es jugava amb major paciència o aprofitant els avantatges fruit de la pressió rival.

A la segona part, el Sitges ho ha intentat però el Begues ha incrementat encara més la intensitat defensiva i les sitgetanes s’han anat desanimant. La precipitació ofensiva i les concessions defensives s’han agreujat, fent que a la segona meitat les visitants s’emportessin un partit amb una superioritat possiblement excessiva. Aquesta imatge millorable no ha de fer oblidar que en els atacs en què hi ha hagut un mínim de paciència i mobilitat, s’han vist bones accions per part de les jugadores sitgetanes, i que s’han millorat aspectes de comunicació en defensa.

El proper cap de setmana, dissabte a les 12:00, a Pins Vens contra el C.B. Gavà “2”.

Infantil – Femení – prèvia – Nivell B – Grup 10
Bàsquet Sitges 52 - Nou Bàsquet Olesa 2

Parcials: 35-00   17-2

Les nostres noies han estat infinitament superiors al equip contrari. Les d’Olesa no han tingut res a fer en tot el partit. A la mitja part ja s'ha tancat el marcador.

El proper cap de setmana, dissabte a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el Club Nou Bàsquet Vilanova.

Pre-infantil – Femení – prèvia – Nivell C – Grup 06
Bàsquet Sitges 70 - Bàsquet Samà Vilanova – PIFB 26

Mini “A” – Femení – prèvia – Nivell C – Grup 11
Bàsquet Sitges 31 - U.E. Sant Gabriel Viladecans 53

Parcials: 2-13  6-6  2-4  5-0   8-0  5-12  3-15  0-3

Derrota contra Viladecans, on vàrem tenir períodes dolents o no van sortir les coses com hauríem d’haver sortit.

El proper cap de setmana, dissabte a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el Femení Basquetfels 2004.