TERCERA DIVISIÓ GRUP 5

El Vilafranca capgira el marcador a la segona part i s'acaba imposant al camp de l'Europa (1-2)

CE Europa - FC Vilafranca. Ramon Filella

El Vilafranca ha aconseguit al Nou Sardenya un triomf clau en la seva lluita per escalar posicions a la taula i, de passada, ha posat el punt i final a la mala estadística històrica que tenia en aquest camp on, any darrera any, acabava patint derrotes. La victòria penedesenca, a més, s´ha concretat després de capgirar l´1-0 dels barcelonins aconseguit per Abel Rita, un factor que encara atorga més mèrit a l´èxit quadribarrat.

Una de les accions clau de l´enfrontament ha arribat en el minut 12 de partit quan el porter del Vilafranca, Miguel Ramos, ha aturat un penal a Poves. L´acció de Ramos ha permès els homes d´Iván Moreno jugar amb més seguretat la resta de la primera part, una primera part en la que han sabut contenir totes les escomeses escapulades en un enfrontament que, per moments, ha estat elèctric.

Les autèntiques emocions del duel, però, s´han concrentat a la segona meitat. En el minut 53 una canonada des de la frontal d´Abel Rita ha sorprès Miguel Ramos i ha significat l´1-0 per l´Europa. Lluny d´ensorrar-se, a partir d´aquí, el Vilafranca ha buscat la porteria rival i ha generat perill. En el minut 66, el tècnic Iván Moreno ha fet entrar al terreny de joc Sergi Moreno, una decisió que es al cap de molt poc es traduiria en exitosa.

En el minut 69, una errada defensiva de l´Europa l´ha aprofitada Santi Triguero per a fer una centrada que Sergi Moreno ha acabat rematant al fons de la xarxa de la porteria de Gianni. L´1-1 ha semblat donar ales als vilafranquins que han mantingut el seu nivell de joc en la recta final de l´enfrontament.

En el minut 79, finalment, s´ha produit el definitiu cop d´efecte quadribarrat. Una pilota penjada a l´àrea no l´ha desviat de manera efectiva el porter de l´Europa Gianni i Fontanils, ben situat al segon pal, ha posat el cap i ha marcat el segon gol vilafranquí. Amb l´1-2 al marcador, els barcelonins han intentat posar setge a la porteria de Miguel Ramos, però el Vilafraca s´ha defensat amb criteri i ha pogut tancar el partit amb l´1-2, una victòria que situa els d´Iván Moreno en el setè lloc de la classificació.

Europa: Gianni, David López (Alex Fernández 57´), Cano, Alberto, Dot, Padilla, Uri, Rovira (Rubi 57´), Montoro, Poves (Nils 71´), Abel Rita

Vilafranca: Miguel Ramos, Duran, Aitor Casas, Fontanils, Castillo, Medina (Sergi Moreno 66´), Gestí (Albarrán 84´), Illescas, Bernat Puig (Merchán 75´), Bueno, Santi Triguero

Arbitre: Carlos Calderiña Pavón (Sabadell). T.G: Dot, Alberto // Duran, Fontanils, Gestí

Gols: 1-0 Abel Rita (53´); 1-1 Sergi Moreno (69´); 1-2 Fontanils (79´)

Incidències: Estadi Nou Sardenya. 500 espectadors