Quart triomf consecutiu davant el Sitges, d'un Vendrell que segueix escalant posicions

Els taronges s’imposen 73-67, segueixen en dinàmica guanyadora, a l’espera de visitar el líder Viladecans

AB Vendrell - CB Sitges. Eix

Quan un equip està en ratxa, tot li surt de cara, i això és el que li està passant a l’equip vendrellenc, que davant el Sitges va sumar la quarta victòria consecutiva, pel resultat de 73-67, en un gran partit, que enfrontava a dos equips amb un joc interior molt potent, i on els taronges van sortir guanyadors, després d’un parcial favorable en els darrers minuts que sentenciava el resultat final.

El moment dolç que viuen els del Vendrell, els deixa amb un balanç positiu de 4-3, en la sisena plaça a la classificació, a l’espera de visitar el proper dissabte el líder Viladecans. El derbi del gran Penedès començava igualat i amb els dos equips carregant el joc en els seus interiors, 13-13 als sis minuts de joc; un parcial de 8-0 dels locals, aprofitant les pèrdues del rival, deixava un 21-13, que els visitants retallaven fins el 23-18 del final del primer quart. En el segon quart, els del Garraf, van realitzar una defensa mixta sobre el local Eloi Galofré, però, els punts de JJ Miguel, va acabar amb 17 punts i 16 rebots, i Marc Molina, mantenien als del Baix Penedès al davant, fins al punt, a 2.13 del descans, d’agafar la màxima avantatge amb el 37-25; a partir d’aquí, el relaxament dels locals i la intensitat defensiva dels sitgetans, van provocar un parcial de 0-15, a cavall entre el final del segon quart (37-33 al descans), i l’inici del tercer, que capgirava el lluminós amb el 37-40, en uns minuts de desconnexió taronja. Dos triples, dels homes de Dani Ventosa, un de JJ Miguel, que empatava el resultat i un altre de Marc Rovirosa, que tornava la iniciativa als locals, tallaven la producció dels visitants, en un tercer quart, jugat amb un frec a frec constant que es tancava amb un 52-49 a l’espera del definitiu període.

Un últim quart que començava amb un triple d’Eloi Galofré 55-49, però, el Sitges, amb la feina dels interiors Edu Riu i Xavi Sabaté es mantenia molt a prop 60-59 a 5.50 del final; en els minuts calents, els vendrellencs van saber llegir el partit millor, recolzats per una bona defensa i la gran confiança que els dona les victòries, van clavar un parcial de 10-2, amb un triple providencial de Pau Borjas, que significava el 70-61 a 1.35 de la fi. Els visitants replicaven amb cinc punts consecutius 71-66 a 32 segons, però, els de Coma-ruga van estar encertats en els tirs lliures finals per sentenciar el resultat final. Dissabte els taronges visitaran la pista del líder Viladecans, que aquesta jornada ha sumat la primera derrota, on posaran a prova el bon moment que travessen.

AB Vendrell: Kinoshita (8), Galofré (15), Borjas (10), Miguel (17), Rovirosa (9), Nieto, Molina (12), Cereto, Galán, Cervantes (2) i Chavalés.
Parcials: 23-18, 14-15 (37-33), 15-16 (52-49), 21-18 (73-67).

Derrota del sènior femení i primera victòria del sènior B

El sènior femení sumava la quarta derrota consecutiva, en aquesta ocasió davant el Femení Viladecans B, pel resultat de 48-68, en una segona part molt fluixa de les taronges. Les del Vendrell amb un balanç d’1-5 estan a la cua de la classificació, de la segona catalana femenina. Dissabte rebran la visita del Sitges.

La nota positiva de la jornada va ser la primera victòria del sènior B, a la tercera catalana; els taronges es desfeien per 55-36 del Bàsquet Sitges B, en un bon partit. Malgrat tancar la taula amb un 1-6 de balanç, els vendrellencs van mostrar una bona imatge. Dissabte, desplaçament complicat a la pista del Casal Vilafranca.

Qui segueix sumant victòries i es manté invicte, és el junior masculí d’interterritorial, aquest passat dissabte es desfeien per 89-69 del Matadepera. Els vendrellencs manen a la taula, juntament amb el Cornellà B amb un 6-0 de balanç. Dissante visitaran la pista de l’AESE.