Un mal partit del sènior del CB Cubelles provoca la seva tercera derrota

Plantilla de l'Infantil masculí del CB Cubelles. Eix

SÈNIOR MASCULÍ

Un mal partit del C.B.Cubelles provoca la seva tercera derrota.

El partit que enfrontava als cubellencs contra l’Esquitx de Sant Sadurní d’Anoia ja no pintava bé des d’un bon inici ja que els visitants es presentaven amb nombroses baixes i amb molts jugadors lesionats. En el primer quart es va poder observar un intercanvi d’atacs ràpids amb poc encert per part dels dos equips, cosa que s’observava a la conclusió del mateix (13-13).

El segon quart va ser el reflex del que seria la tònica del partit: El Sant Sadurní basant el seu joc ofensiu en el seu jugador interior (número 7) i el Cubelles movent la pilota per la línia exterior finalitzant la majoria de cops amb un llançament de tres punts. La mala defensa visitant sumat a la falta d’encert des de la línia exterior feien que el equip local agafés els primers avantatges.

El tercer quart va ser una copia del segon, els locals vivint de pilotes al seu jugador interior i de la línia de personal i els visitants sense idees davant de la defensa zonal que va plantejar l’Esquitx, llençant més i més de tres punts i amb un encert pràcticament nul.

A l’últim període, les coses no van canviar i no va ser fins als últims 5 minuts, amb una diferencia favorable als locals de 14 punts, quant el cubelles va (per fí) mostrar una bona versió defensiva i un gran encert en atac (gràcies en part a un inspirat Roger) que van fer que els cubellencs se col·loquessin només a 3 punts.

En l’últim minut, dues males accions en atac del Cubelles sumat al “criteri” de faltes arbitral, van fer que els locals s’enduguessin una merescuda victòria.

Millorable: Falta d’actitud fins que no es va perdent de 10 o 15 punts.
Immillorable: La reacció als últims minuts de partit.
Atenció: A la falta de criteri dels àrbitres (fins a 42 tirs lliures van llençar els locals per 13 els visitants)

SÈNIOR FEMENÍ, JORNADA 6
C.B.JOVENTUT SANT VICENÇ 29 CLUB BASQUET CUBELLES 49

CB CUBELLES: Noe; Sara, 4;Andrea M; Berta; Gemma M.,4; Meri,11; Raquel,22; Alba,6; Gemma V;
Ari,1; Xini; Paula,1.
Absents: Este I  Andrea V i Pepe Cabedo.
Entrenador: Juanma  Castellano.

VICTORIA IMPORTANT AMB UN PEATGE GRAN.

Importantisima la victoria de les jugadores del Cubelles davant un rival molt dur i on vam partir la lesió de la Berta Llopis. Malgrat totes les baixes i els incidents com la excesiva duressa del rival, les cubellenques van donar la cara i van fer un dels millors partits del que va de temporada.

1er.Quart:
Les noies del Cubelles van començar fortes i de seguida van prendre les regnes del marcador. Recolzades en una bona defensa individual, mes intensa que en d’altres partits i sortint ràpid al contratac dominaven  el ritme del partit i malgrat no estar mases encertades al contratac els tres punts encaixats al minut deu ens donen una idea del ritme defensiu visitant.

2on.Quart:
Al segon periòde va arribar la lesió  de la Berta Lllopis en una acció de mala fortuna i que va descentrar una mica l’equip,l fet que aprofitaven les locals per possar-se a tres punts (10-13 minut 14).Un canvi defensiu desprs d’un temps mort i una excel.lent defensa deixaven les locals sense anotar fins el final del quart que  deixava encarrilat el partit (10-23).La permisivitat arbitral deixava sense falta una acció final de Meri que rebia un fort cop al nas .

3er.Quart:
El millor quart del partit,amb la millor defensa mostrada en el que portem de lliga al que s’afegia l’encert en atac. Les cubellenques nomes rebien quatre punts i la gran feina de conjunt deixava el partit vist per sentencia (14-41)

4art Quart:
Un quart que el Cubelles va aprofiat fins el mint 33 amb un resultat de 14-47 . A partir d’aquí l’arbitre dimiteix de la seva feina i afegit a la bona actitud local van permetre les del Baix Llobregat maquillar el resultat final.

Millorable: en certs moments l’embús en atac.
Inmillorable: La imatge d’equip gran i seriós mostrada aquest diumenge.
MVP: L’equip. Una gran feina conjunta recolzades en una Excel.lent defensa i una gran feina d’atac.
El pitjor:la lesió dela Berta que tots desitjem que quedi en ensurt.

SOTS21 MASC C.B.CUBELLES, JORNADA 5

A.E.BADALONÉS B - CB CUBELLES  62-64
CB Cubelles: 00.Edu(5), 7.Santi (17), 8.Coca(-), 13.Carlos(16), 15.Sergi(2), 16.Aitor(18), 17.Adri(0), 35.Robles(6)

Entrenador: Siscu Martin
Parcials: 11-17, 12-15(23-32), 22-17(45-49), 17-15(62-64)

VICTÒRIA  AMB PATIMENT

Segon desplaçament consecutiu a Badalona pels nois del sots21 que també es va saldar amb victòria. Els dos primers quarts van ser de clar domini cubellenc, amb diferències al marcador al voltant dels 10 punts.

A la mitja part la consigna era intentar fer un bon tercer quart en defensa i aconseguir augmentar la renda al marcador. Però, res més lluny de la realitat, l'equip va sortir tou i amb poc esperit defensiu, que va permetre els locals fer cistelles fàcils i ràpides. En atac es perdien moltes pilotes el que provocava que tampoc se sumés. Així, el marcador es va ajustar sensiblement.

L'últim quart els locals van intentar capgirar el marcador però els cubellencs no es van deixar sorprendre i van aconseguir una renda de 6 punts a falta de 2 minuts que semblava definitiva. Però novament els locals van apretar i ara sí van aconseguir posar-se per davant (62-61). Aquí va aparèixer l'experiència i aprofitant tirs lliures i executant 2 bones defenses els cubellencs van aconseguir retenir una victòria que s'havia posat coll amunt.

Aquesta victòria permet l'equip mantenir-se en el coliderat. Les properes jornades poden marcar si aixó continuarà així la resta de la temporada o s'haurà de lluitar per la part mitja de la classificació.

SOTS 25 FEM C.B.CUBELLES, JORNADA 5

C.E SANT NICOLAU - CB CUBELLES 44 - 55
CB Cubelles:, Angi (11), Andrea Extravizz (2), Clara (0), Patricia (8), Jessi (4), Tania (10),  Negra (0), Neus (6), A. Neyra (4), Noelia (0), Irina (10)
Entrenador: Raquel Martínez
Àrbitre:  Sr. Casas
Parcials: 11-19; 14-08; 06-13; 13-15

VICTÒRIA MOLT TREBALLADA

Important victòria  l’aconseguida aquest diumenge contra un rival directe.

1er Quart.- El partit començava amb les consignes clares, per guanyar s’havia de defensar a la perfecció. Però la realitat va ser una altra. Les noies de Raquel van sortir molt fluixes i el Sant Nicolau ho aprofitava per col·locar un 11 a 4 en el minut 5 de partit. Un temps mort va fer reaccionar a les nostres sots25 que van sortir a pista molt concentrades i aconseguien un parcial de 0 a 15 i acabar el primer quart amb 8 punts a favor (11-19).

2º Quart.- L’equip començava concentrat i augmentava la diferència en el marcador (13-24) però una reacció de l’equip local feia igualar el partit fins el 25-27 del descans.

3er Quart.- El descans va servir per tornar a deixar clar el treball a realitzar i així va ser, l’equip Cubellenc sortia a per totes i gràcies a una bona defensa deixava al Sant Nicolau amb tant sols 6 punts en aquest quart.

4º Quart.- Un últim quart de lluita va fer afagar més avantatge en el marcador, arribant als dos últims minuts amb un +15. Aquí l’equip local plantejava una defensa zonal 2-3 per intentar arreglar el marcador, però les nostres jugadores van saber mantenir el partit i endur-se una nova victòria que les col·loca líders amb un 5 de 5.

El pròxim cap de setmana rebran la visita del Berga, equip amb el que comparteixen la primera posició. Esperem veure un gran partit de bàsquet i que els dos punts es quedin a casa.

Millorable: Mantenir la concentració els 40’.
Immillorable: El sacrifici de lluita de tot l’equip.
MVP: Tot l’equip.

Raquel Martínez

INFANTIL MASCULÍ, JORNADA 4

APASEO BASQUET RIBES – C.B.CUBELLES 71-21

CB Cubelles: Joaquín (2), Adrià (-), Alan (-), Juan (-), Carles (4), Guillem (5), Andreu (6), Arturo (-), Alex (4)
Absents: Raúl, Erick, Joan Pere.
Entrenador: Gemma Miró
Parcials: 1er. (4-0), 2on. (13-6), 3er (18-10), 4rt (22-12), 5è (40-14), 6è (53-19), 7è (60-21) i 8è (71-21).

L’Infantil Masculí perd contra el Ribes des de el minut 1

L’Infantil Masculí del Cubelles s’enfronta contra el Bàsquet Ribes, un dels equips més forts de la lliga. A més a més, amb tres baixes molt importants: Joan Pere, Raúl i Erick.

Comença el partit, els cubellencs surten a jugar amb molt poca concentració i sense anar a la màxima intensitat, tot i així, només perden de 7 punts. És molt poca diferència pel partit que estant fent, cap dels jugadors esta lluitant i amb només 10 minuts de partit sembla que es donin per vençuts.

De mica en mica, el Ribes va creixent fent una bona defensa i uns atacs ràpids deixant al Cubelles sense opcions. A partir de la mitja part, el partit segueix igual, en cap moment hi ha un canvi d’actitud dels cubellencs, això provocarà que les diferències del marcador sigui cada vegada més grans i que un Cubelles enfadat s’ensorri.

El Cubelles després d’aquesta derrota, ha d’aprendre ha estar intensos des de el primer minut i millorar la seva actitud a la pista i a la banqueta.

El proper cap de setmana el Cubelles té descans, cosa que els ajudarà de cara al pròxim partit el dia 14 de Novembre a Piera a las 12:00.

Gemma Miró

PREINFANTIL FEMENÍ, JORNADA 4

LES FRANQUESES - CB CUBELLES 43-45
CB Cubelles: Gabriela (13), Alina (0), Alba (6), Lia (2), Carla (2), Andrea (13), Marta B (3), Maria (8)
Absents: Ewi, Neus, Marta S.
Entrenadors: Pepe i Angi

PRIMERA VICTÒRIA ON EL TREBALL DIARI TÉ LA SEVA RECOMPENSA ... GRANS !!!!

El quart partit va tenir la seva recompensa, i la veritat és que va ser espectacular, una altra vegada el CB CUBELLES amb 3 baixes importants, Neus, Marta S i EWI no podrien ajudar a les seves companyes, d'aquesta manera l'entrenador li restava importància davant un rival amb major envergadura, però recalcava una dada, la defensa !!! Si defensaven havien opcions, si lluitaven l'oportunitat estava servida ...

1ª part.- I així va ser com les noies de Pepe i Angi s'ho van prendre, una gran primera part defensiva, però sobretot saber estar al camp, tenien les coses molt clares des del principi, treballaven bé des de baix i el seu atac era extraordinari , i pràcticament sense errors, amb primeres distàncies al marcador 06 a 18 (minut 10) l'equip Cubellenc se sentia còmode, totes les jugadores aportaven el necessari, anaven als ajuts, van treballar el dos contra un canviant defensores, era un partit perfecte fins aquest instant per arribar al final dels primers 4 quarts amb el resultat de 16 a 32.

2a part.- Justament aquí mateix i en l'equador del partit l'entrenador els va avisar que això és bàsquet, que havien de seguir igual i que les forces per poques jugadores anaven a sorgir efecte, i per desgràcia és el que va succeir on Cubelles va començar a viure de la renda, les idees començaven a desaparèixer, el cansament sortia i les Franqueses van començar a creure en la remuntada, justament quan el partit tenia la seva major renda (22 punts de diferència) només jugades aïllades apareixien, ni els temps morts sorgien efecte, però una cosa si que és certa, tenien el cor intacte per guanyar aquest partit, simplement perquè van creure en la victòria, l'equip visitant es va posar a dos punts a falta de menys d'un minut, però sabien que ficar aquesta cistella els costaria sudos i llàgrimes i així va ser perquè mai va arribar, perquè van creure en la seva primera victòria lluitada amb honor i sacrifici, així va ser una segona part que es podria a veure fet molt millor però que si ho analitzem entrava dins de la lògica, gairebé sense rotacions i donant- tot, per això aquesta victòria es converteix en una gran victòria ... 43 a 45

Millorable.- Tota la segona part, la banqueta que ha d'estar animant tot i que les coses no surtin bé, totes sou un equip.
Inmillorable.- L'aportació de totes en punts, en defensa, en sabent que erem inferiors vam saber ser superiors, la gran primera part, impressionant !!!
Nota.- Victòria dedicada als papis per la seva paciència i per creure en l'equip i entrenadors, a les tres baixes d'aquest partit, per la Neus, per EWI i per Marta S, aquesta victòria és vostra ...