Sènior  Masculí – Copa Catalunya – Grup 01

Bàsquet Sitges “A”      67

Marc, Jordi  8, Roger, Edu 17, Noel, Saladié 8, Xavi 12, Mauro 2, Toni, Gonzálvez 10,  Nacho 8 Alex 2, Velasco .

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover.    Delegat: Fredi Domínguez.

Parcials:  23-18  15-15  15-16  21-18

El Bàsquet Sitges es desplaçava el passat cap de setmana a la pista de l’AB El Vendrell, equip que va començar amb molt mala dinàmica, perdent els primers partits, però que ara ha encadenat tres victòries i la darrera a domicili a la difícil pista del Lluïsos de Gracia, 67-61.

El Sitges sortiria amb el cinc inicial format per Velasco, Jordi, Gonzálvez, Xavi i Edu. Aquesta setmana, Piñero no podia contar amb Roger Pérez, lesionat, i Marc Sabaté, per motius laborals. Inic de partit, fins el minut set, empat a tretze, moment en que els del Garraf encaixaran un parcial de 8-0, marcador 21-13, que un triple de l’Eduard arreglaria una mica, 21-13, per finalitzar el quart, 23-18. El segon quart tingué dues fases, la primera del Vendrell, que marxaria fins de 12 punts, 37-25, i la segona de reacció del Sitges, que retallaria fins el 37-33 del descans.

Bon inici de tercer quart on el Sitges va capgirar el resultat, 37-40, i on s’encadenarien diferents alternatives al capdavant del marcador: minut cinc, 40-42; minut sis, 44-46; minut vuit, 52-47, per finalitzar el tercer quart, 52-49.
Començament del darrer quart igualat i el Sitges sempre darrera en el marcador però amb opcions, minut cinc, 60-59, moment en que els del Baix Penedès prenen el màxim avantatge del quart, 70-61. A manca de dos minuts, carrusel de faltes del Bàsquet Sitges sobre els jugadors del Vendrell que, tot i fallar cinc tirs lliures, no van donar opció als del Garraf. Al final del partit, 73-67.

El Sitges inicia amb aquest partit deu dies de bogeria, amb tres partits més: el dijous 5 de novembre, a casa del Ciutat Vella; el dissabte 7 de novembre, a Pins Vens, amb el Lluïsos de Gracia, i el dijous 12 de novembre, també a Pins Vens, amb el C.B. Viladecans Sant Gabriel.

Amb un partit menys jugat, el Sitges ocupa la desena posició, amb tants partits guanyats com perduts.

Proper dissabte, a les 18:00 hores, a Pins Vens contra Lluïsos de Gracia “A”.

Sènior  Masculí – 3ª Catalana – Grup 06

A.B. El Vendrell “B”      55
Bàsquet Sitges “B”      36

Guillem Albes, David Almirall, Hamzah Baig, Guillem Ballús, Roger Dagà, Eugenio Hernández, Jordi Noguer, Lucas Pérez, Oscar Porras, Albert San José, Brandon.

Entrenador: Rubén Hernández.

El proper partit, dissabte a les 16:00 hores, a Pins Vens contra Bàsquet Samà Vilanova – SMB.

Júnior  Masculí - Nivell “B” – Grup 04

C.B. Joventut Castelldefels     44
Bàsquet Sitges “A”      50

Tot i la victòria, no ha estat un bon partit de l'equip júnior. La duresa del cèrcol ha influït molt en el poc encert anotador i en la pèrdua de nombrosos rebots. I en l'aspecte defensiu, l'equip ha de continuar treballant per defensar les continuacions del bloqueig directe i les segones ajudes. L'aspecte positiu ha estat la capacitat de reacció final de l'equip, que tot i veure retallada la diferència a 1 punt a tres minuts pel final, ha pogut superar les adversitats i la dinàmica i guanyar el partit. En l'aspecte anotador han destacat l'Otto, amb 13 punts, i el Marc, amb 12.

El proper partit, D E S C A N S A.

Cadet “A” – Masculí – prèvia – Nivell A – Grup 07

C.B. Igualada “A”       93
Bàsquet Sitges “A”      80

Parcials :   31-25  19-23  27-8  16-24

Partit trepidant. Amb un primer quart sense defenses, 31-25. Segon quart, parcial del minut 1 al 4 de 15-0 a favor de l'Igualada, amb un gran encert des de la línia de tres, 5 triples, facilitats per la nostra fluixa defensa. Minut i a per totes per part del nostre equip, pressió tota la pista i parcial al nostre favor de 19-0, arribant al final del segon quart, 50-48.

Tercer quart de rotacions per la nostra banda, amb una aportació de banqueta molt fluixa, amb el nostre home més alt sentat amb 4 faltes, acabant el quart, 27-8 i en el còmput parcial, 77-56. Quart període, volta a la lluita i al minut 6, 75-87. Falta i tècnica al nostre jugador núm. 13. Es talla la remuntada i el resultat final, 93-80.

Conclusions: constància en defensa i treballar l'actitud d'alguns jugadors.
Molt contents, estem en “A” i estem competint.

El proper partit, dissabte a les 10:30 hores, a Pins Vens contra Els Monjos B.C.

Cadet “B” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 14

C.E.B. Pallejà “B”       35
Bàsquet Sitges “B”      51

El proper partit, dissabte a les 12:00 hores, a Pins Vens contra Bàsquet Samà Vilanova-CMB.

Infantil “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 18

Chiringuito Ibiza – CBC02     11
Bàsquet Sitges “A”      61

Aquest partit es presenta amb unes quantes baixes, però són 11 jugadors que poden jugar i lluitar per acabar la primera volta invictes.

El partit comença molt agressiu per part dels nostres, que ofeguen els rivals, tot i això en alguns moments del partit baixen bastant el ritme i es veuen les errades defensives.

Esperem que la segona volta quan ens vegin els nostres rivals haguem millorat aquest detalls.

El proper partit, D E S C A N S.

Pre-infantil “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 05

C.B. Sant Josep Obrer      42
Bàsquet Sitges “A”      55

El proper partit, dissabte a les 9:00 hores, a Pins Vens, contra C.B. Santfeliuenc.

Mini “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 22

Bàsquet Sitges “A”

Jornada de   D E S C A N S.

El proper partit, dissabte a les 12:00 hores, a Pins Vens, contra A.B. El Vendrell Taronja.

Mini “B” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 25

Miquel Lledó, Oscar Miró, Jan Prat, Pol Velasco, Luan Mayoral, Jonathan Coleto, Nacho Giménez, David Fernández, Biel Reinon.

Entrenadors: Anna Robert i Roger Matas.

El proper partit, dissabte a les 10:30 hores, a Pins Vens, contra A.B. El Vendrell Negre.

Pre-mini “A” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 16

Sergi, Carlos, Pablo, Marc E., Marc A., Joan, Juan, Joel, Marc G., Jan, Adrià, Lucas, Biel, Uriel i Eric.

Jornada de D E S C A N S.

El proper partit, dissabte a les 9:00 hores, a Pins Vens, contra el Basquetfels 2006.

Sènior  Femení – 2ª Catalana  – Grup 02
Bàsquet Sitges – La Oca      43
C.B. Sant Andreu “A”      66

Andrea 4, Laura Ripoll, Alba 1, Marta Figueras 4, Sandra 10, Pat, Elia, Laura Sancho, Anna 2, Xènia 6, Marta Alcalá 6 i Cristina 10.

Entrenadors: Vicky Marcos i Xavi Masana.

Parcials :    19-20  8-20  16-12  2-14

Si en l’anterior partit van ser 8 els triples que va rebre la cistella sitgetana, en aquesta ocasió han estat 11 (33 punts, la meitat del punts totals del C.B. Bàsquet Sant Andreu), i concretament 5 en el segon quart, que servien per trencar l’igualtat en el marcador del que era, fins aquell moment, un partit vistós i entretingut. El Bàsquet Sitges es va veure tretze punts a baix (27-40) i malgrat els esforços per tornar a entrar en la disputa del partit (40-47) ja no va ser possible. L’últim quart va ser definitiu, impotència sitgetana i encert visitant. En propers partits caldrà ajustar la defensa de les exteriors contraries per evitar repetir l’experiència d’aquestes dues jornades.

El proper cap de setmana, dissabte a les 18:00 hores, desplaçament a la pista de l’A.B. El Vendrell.

Sots 21 Femení – Nivell “A” - Grup 01

Bàsquet Sitges        23
C.B. Manyanet Les Corts   67

Nerea, Jana, Ariana, Xana, Marina, Anna, Federica, Aina.

El proper cap de setmana, diumenge a les 16:15 hores, desplaçament a la pista del C.B. CIC.

Cadet – Femení – prèvia – Nivell B – Grup 03
Bàsquet Sitges       70
C.B. Gavà “2”       73

Núria, Judit, Jana, Nina, Berta, Anna, Alba, Xènia, Ainhoa, Maribel, Sara, Marta.

Entrenadors: Roger Romagosa i Núria Sales.

Parcials: 14-14 22-19  12-18 16-13   Prórroga  6-9

El partit ha començat amb intercanvi de ratxes entre els dos equips en què el Gavà treia avantatge dels talls sense pilota, i el Sitges de penetracions gràcies als espais creats pel moviment sense pilota. Aquest darrer aspecte s’ha notat positivament en els atacs posicionals locals, que han millorat respecte altres partits. Tot i alguns problemes en la defensa a camp obert, s’ha fet bona feina, especialment en les ajudes defensives. Ambdós equips han perdut moltes pilotes i han tingut un encert baix en el llançament, però potser el Sitges ha estat una mica pitjor en aquests aspectes, cosa que ha condicionat la bona feina feta en el global del partit. Davant una defensa bastant tancada del Gavà, les sitgetanes s’han vist lliures per fer llançaments llunyans amb un encert molt baix.

El marcador ha estat molt ajustat durant tot el partit i, fins i tot, quan al darrer quart es tenia un màxim desavantatge de 8 punts, les ganes de les nostres jugadores ha permès forçar una pròrroga que, a falta de menys de dos minuts, dominaven les sitgetanes per 4 punts. En els darrers instants, però, les visitants han estat una mica millor i el Sitges no ha obtingut premi a un bon partit en conjunt.

El proper cap de setmana, dissabte a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del C.E. Xamba “B”.

Infantil – Femení – prèvia – Nivell B – Grup 10

Bàsquet Sitges       78
Club Nou Bàsquet Vilanova     28

Parcials :    19-13  11-5  27-11  21-9

El partit es jugava després d'una setmana diferent. Les noies havien estat de colònies i la gran majoria no havien entrenat. Per aquest motiu l'inici del partit ha estat molt fluix, moltes entrades a cistella soles fallades, pèrdues de pilota, poca intensitat defensiva...una primera part molt avorridota.

A la segona part, la màquina ha funcionat una mica millor, s'ha tornat a anotar amb més facilitat.

El proper cap de setmana, dissabte a les 10:45 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Samà Vilanova-IFA.

Pre-infantil – Femení – prèvia – Nivell C – Grup 06

Bàsquet Sitges       77
Club Nou Bàsquet Vilanova     48

Parcials: 24-14   12-6    22-16   19-12

Les sitgetanes es troben en primera posició i s’enfrontaven a les segones classificades. Les noies van sortir concentrades mostrant un bon joc ofensiu. Tot i així, les vilanovines, en diversos moments del partit ens agafaven massa ràpid al contraatac. Per tant, defensivament vàrem patir més que en d’altres enfrontaments. El transcurs del partit tampoc va ser constant i regular com en partits anteriors, així és que hem d’entrenar més i millor per explotar les diverses qualitats que hi ha a l’equip.

El proper cap de setmana, dissabte a les  9:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Gavà 03.