Futbol

Sanció de dos mesos al president del Vilafranca, Joan Soler

Ramon Filella Vilafranca del Penedès 05-11-2015 11:34 Lectures 2603
Santi Triguero i Joan Soler. Ramon Filella

Santi Triguero i Joan Soler. Ramon Filella

La Federació ha estat contundent i ha decidit sancionar amb dos mesos al president del F.C.Vilafranca, Joan Soler pel seu comportament al Nou Sardenya barceloní en el duel que va enfrontar el passat cap de setmana Europa i Vilafranca (1-2). El motiu formal de la sanció és el de “cometre actes notoris i públics que atempten la dignitat i el respecte esportiu”. Soler estava a la graderia oposada a la tribuna principal del Nou Sardenya presenciant el duel.

La dura sanció federativa farà que Joan Soler no pugui tornar a cap llotja fins a principis de l´any que ve. L´àrbitre del partit davant l´Europa, Carlos Calderiña Pavón, era el mateix que va pitar els quadribarrats a la Bòbila de Gavà, un enfrontament que va acabar amb una forta polèmica per un més que dubtós penal assenyalat contra el Vilafranca en el minut 94 i que va suposar l´empat definitiu (1-1). En aquella ocasió, Joan Soler ja va mostrar la seva indignació amb la feina del col.legiat.

Soler va accedir a la presidència del Vilafranca l´estiu del 2013 i, des d´aleshores, ha aconseguit consolidar l´entitat a nivell institucional i, a nivell esportiu, ha convertit l´equip penedesenc en un dels equips revelació dels últims anys amb el cinquè lloc final aconseguit la passada temporada i el bon paper que està realitzant en l´actual lliga.


ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No