Tercera Divisió Grup 5, 2015-16

El Vilafranca desaprofita un 2-0 davant el Peralada en un darrer quart d'hora decebedor (2-2)

FC Vilafranca - Perelada CF. Ramon Filella

El Vilafranca ha perdut l´oportunitat aquest migdia davant el Peradala de sumar tres punts que l´haurien consolidat a la part més alta de la classificació. Els penedesencs dominaven el partit per 2-0 en el minut 75, però un mal darrer quart d´hora en el que l'equip ha semblat desconnectar-se ha resultat letal i el Peralada, amb dos gols de Murga i Mas en un interval de cinc minuts, ha acabat certificant l´empat.

El duel ha començat amb el mal regust de boca per la sanció de dos mesos al president vilafranquí Joan Soler. La directiva del degà, com a senyal de protesta, ha deixat totalment buida la llotja en una imatge molt plàstica. Més enllà d´aquest fet extraesportiu, el Vilafranca ha iniciat l´enfrontament amb ganes i durant la primera mitja hora ha dut el pes del joc.

El 0-0, però s´ha mantingut inalterable fins els darrers instants del primer temps. En el minut 44, unes mans del visitant Lluc Banús a l´interior de l´àrea s´han convertit en penal i Santi Triguero no ha desaprofitat l´ocasió de fer l´1-0. Amb l´avantatge en el marcador, els d´Iván Moreno han encarat la segona part amb més confiança i ja des dels primers instants han generat perill.

En el minut 61 una bonica acció de Gestí per la banda ha acabat amb una centrada que, de nou, ha rematat al fons de la xarxa un encertat Santi Triguero. Era el novè gol del vilanoví en el campionat. El 2-0 semblava obrir el camí del triomf per al Vilafranca, però el Peralada, molt necessitat de punts, no s´ha rendit mai.

En l´últim quart d´hora, els gironins han desplegat el seu millor joc i això, sumat a l´evident baixada del Vilafranca, ha fet possible el canvi d´escenari. En el minut 75, un xut des de la frontal de Murga ha significat el 2-1 i només quatre minuts després, en el 79, una volea de Marc Mas ha sorprès Miguel Ramos i ha situat l´inesperat 2-2 en el marcador.

Quedaven encara deu minuts, però el Vilafranca ja no ha pogut tornar a generar el suficient perill i l´empat ha acabat sent el resultat final. Un repartiment de punts que, vist el duel, no deixa de ser just entre dos equips amb objectius diferents.

Fitxa tècnica:

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Albarrán, Fontanils, Castillo, Aitor Casas, Illescas, Gestí, Merchán (Isaac Maldonado 84´), Bueno, Bernat Puig (Moreno 79´), Santi Triguero.

Peralada CF: Ureña, Sergio García, Maté (Murga 66´), Lluc Banús, Botxi (Sala 66´), Argi, Aleix Feixas, Moñino, Marc Mas, Tidiane, Kike Sánchez

Àrbitre: Arnau Llopart Carbó (Barcelona): T.G: Miguel Ramos, Albarrán, Aitor Casas, Illescas // Botxi, Argi, Moñino

Gols: 1-0 Santi Triguero (p) (44´); 2-0 Santi Triguero (61´); 2-1 Murga (75´); 2-2 Marc Mas (79´)

Incidències: Municipal de Vilafranca del Penedès. 200 espectadors