Sènior  Masculí – Copa Catalunya – Grup 01 – jornada 5ª (Aplaçat)

Bàsquet Sitges “A”      70

Marc 4, Jordi  2, Roger, Edu 7, Noel, Saladié 5, Xavi 16, Mauro 8, Toni, Gonzálvez 9,  Nacho 6, Alex 3, Velasco 10.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover.  Delegat: Fredi Domínguez.

Parcials: 17-21  13-16  14-17  15-16

Bon partit del Bàsquet Sitges en el difícil desplaçament al camp del Ciutat Vella, un pavelló al costat del parc de la Ciutadella, molt bonic, de parquet, però amb un terra que relliscava moltísim. El darrer cop que aquests dos equips es van enfrontar estava en joc la final de Catalunya de Primera Catalana al juny d’aquest any, i va guanyar el Bàsquet Sitges, així dons, hi havia cert regust a revenja en l’ambient.

Amb les baixes encara de Roger Pérez i la de llarga durada de Toni Caverdós, tots dos jugadors pivots, el Sitges afrontava un cop més amb molts exteriors i pocs interiors. El cinc inicial format per Velasco, Gonzálvez, Domínguez, Riu i Sabaté dominaven en el marcador però sense aconseguir marxar més de cinc o sis punts al final del quart, 17-21.
Al segon quart, el Sitges trencava la cistella del Ciutat Vella amb un encert del 60% en els llançaments de tres punts i marxava de 10 punts, 24-34, que es reduirien fins els set, per arribar a la mitxa part, 30-37.

A l’inici del tercer quart, amb la mateixa intensitat es recuperaven els 10 punts i s’ampliava fins els 12 l’avantatge del Sitges, 35-47, per finalitzar el quart, 44-54.
Còmode tercer quart mantenint els avantatges al voltant dels 10 punts, per arribar al final del partit sense patir, 59-70, i tornada cap a casa a la mitja nit però amb els deures fets.

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – Grup 01 – jornada 8ª

Bàsquet Sitges “A”      52
Lluïsos Gracia       57

Marc 2, Jordi, Roger, Edu 14, Noel 3, Saladié, Xavi 9, Mauro 8, Toni, Gonzálvez 18,  Nacho,  Alex 2, Velasco .

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover  Delegat: Fredi Domínguez.

Parcials: 12-12  19-19  14-10  7-17

El Lluïsos sempre es caracteritza per jugar partits amb els marcadors molt baixos, amb defenses al límit i inclòs, a vegades, per sobre dels límits del reglament, sempre que els arbitres ho permetin, com així va ser aquesta setmana: en el minut 6 de partit, el Sitges ja tenia un jugador desqualificat, el Jordi Domínguez, i això tant sols com exemple. L’àrbitre principal, el Sr. Gutiérrez, va ser una autentica lacra per els jugadors del Sitges i total permissibilitat per els del Lluïsos, així és molt difícil guanyar un partit, i tot això, el Bàsquet Sitges va tenir opcions fins el darrer minut de partit, 62-63, però al final es decantà del costat del Lluïsos de Gràcia, 52-57.

Si el criteri arbitral els hi permet jugant més enllà del límit del reglament, són l’únic equip dels 12 primers que no arriba als 500 punts anotats en vuit jornades i entre els primers classificats.

Proper partit, aquest dijous 12 de novembre, a les 21:30 hores, a Pins Vens, contra el líder C.B. Viladecans-Sant Gabriel “A”, que tan sols ha perdut un partit.

Sènior  Masculí – 3ª Catalana – Grup 06

Bàsquet Sitges “B”      53
Bàsquet Samà Vilanova – SMB     58

Guillem Albes 3, David Almirall 2, Hamzah Baig 4, Guillem Ballús, Roger Dagà 15, Eugenio Hernández, Jordi Noguer 3, Lucas Pérez, Oscar Porras 8, Albert San José, Brandon 4, Cristian 14.

Entrenador: Rubén Hernández.

Parcials: 15-15  10-14  13-16  15-13

Amb la mel als llavis.

Partit molt irregular per part local, amb un bon començament  i un bon final, però amb moltes llacunes ofensives la resta del partit, on fins i tot van haver parcials de 4 minuts sense anotar. El Samà, amb bons jugadors exteriors, anotava per mantenir petites diferències durant tot el partit, amb un màxim avantatge al 3r quart de 12 punts, 28-40.

Un altre partit del Sitges amb molta lluita, competint fins el final, però massa poc encert per emportar-se el partit. Només 2 jugadors van passar dels 10 punts.

El proper partit, dissabte a les 16:00 hores, a Pins Vens contra Casal Vilafranca.

Júnior  Masculí - Nivell “B” – Grup 04

Bàsquet Sitges “A”

Jornada de D E S C A N S.

El proper partit, diumenge a les 16:30 hores, desplaçament a la pista de l’A.E. L’Esquitx St. Sadurní.

Cadet “A” – Masculí – prèvia – Nivell A – Grup 07

Bàsquet Sitges “A”      46
Els Monjos B.C.       63

Parcials: 11-14  21-24  6-15  9-10

Sabíem que seria un partit molt difícil, ja coneixíem el rival de l'any passat que ens va guanyar dues vegades. Aquest any van venir amb nous fitxatges.

Els dos equips van anar des del principi a per el partit, amb defenses pressionants i amb poc encert en atac. Primer quart igualat amb lleugera renta per Els Monjos (11-14). Segon quart jugant-se la vida els dos equips, baixant el nivell defensiu, el que va propiciar un marcador més alt, 21-24. Al descans, 6 punts a dalt per als visitants, 32–38.

Pajara mental amb nul·les idees en atac i nombroses pèrdues per la nostra banda, acompanyat per un parcial al seu favor de 10–0. Això ens deixava servit un últim quart molt costa amunt, amb unes males sensacions (6 punts anotats). Últim període molt disputat però amb cistelles fàcils fallades per la nostra banda i massa regals en forma de pilotes perdudes. Les variants defensives que emprem no van ser suficients. Hi ha aptituds d'algun jugador no gaire adequades amb els companys. Seguim treballant i competint.

El proper partit, dissabte a les 10:30 hores, a Pins Vens contra C.B. Gavà 1.

Cadet “B” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 14

Bàsquet Sitges “B”      32
Bàsquet Samà Vilanova-CMB     88

El proper partit, dissabte a les 12:00 hores, a Pins Vens contra Bàsquet Ribes.

Infantil “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 18

El proper partit, dissabte a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el Basket Almeda “2”.

Pre-infantil “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 05
Bàsquet Sitges “A”      71
C.B. Santfeliuenc       22

El proper partit, dissabte a les 9:00 hores, a Pins Vens, contra BM Viladecans.

Mini “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 22

Bàsquet Sitges “A”      60
A.B. El Vendrell Taronja      48

El proper partit, dijous 12 a les 18:30 hores, a Pins Vens, contra Servei Mèdics Penedès–Casal Vilafranca 2004.

Mini “B” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 25
Bàsquet Sitges “B”      78
A.B. El Vendrell Negre      42

Miquel Lledó, Oscar Miró, Jan Prat, Pol Velasco, Luan Mayoral, Jonathan Coleto, Nacho Giménez, David Fernández, Biel Reinon.

Entrenadors: Anna Robert i Roger Matas.

Parcials: 10-6 9-3 8-4 4-10  14-7 10-1 12-6 11-5

Gran partit dels sitgetans en el que van sortir motivats, amb una gran defensa i molta complicitat en atac. Saber jugar en equip és el que els va portar a la victòria. No es van desmotivar i van seguir lluitant, tot i anar per davant del marcador.

El proper partit, dissabte a les 10:30 hores, a Pins Vens, contra Bàsquet Ribes.

Pre-Mini “A” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 16

Bàsquet Sitges “A”      75
Basquetfels 2006       61

Sergi, Carlos, Pablo, Marc E., Marc A., Joan, Juan, Joel, Marc G., Jan, Adrià, Lucas, Biel, Uriel i Eric.

Parcials: 14-5  0-16  15-4  5-13   17-7  7-8  5-5  12-3

El Bàsquet Sitges aconsegueix una nova victòria en un partit molt emocionant davant del Castelldefels.

L'alternativa en el marcador anava canviant a cada nou període de joc. Els dos equips aconseguien anotar amb facilitat gràcies a ràpids contraatacs. Després del descans, però, els nostres benjamins feien un pas endavant en defensa i arribaven als últims minuts amb només un avantatge de cinc punts. En el darrer període i gràcies a un bon joc d'equip, s'emportaven el partit.

El proper partit, dissabte a les 9:00 hores, a Pins Vens, contra el Bàsquet Ribes.

Sènior  Femení – 2ª Catalana  – Grup 02

A.B. El Vendrell       57
Bàsquet Sitges – La Oca      49

Andrea 7, Laura Ripoll 2, Alba 3, Marta Figueras 3, Sandra 8, Pat 1, Elia 4, Laura Sancho 2, Anna 2, Xènia 10, Marta Alcalá i Cristina 7.

Entrenadors: Vicky Marcos i Xavi Masana.

Parcials: 12-9  15-20  19-13  11-7

Nova derrota del Bàsquet Sitges, tercera consecutiva,  i un altre cop els triples assolits per l’equip contrari van trencar un encontre  molt igualat fins  als minuts finals. Durant gran part del partit les diferències a favor d’un i d’altre equip es movien entre un i tres punts. Faltaven menys de quatre minuts i el marcador era de 47-47. I aleshores va arribar un nou triple de l’A.B. El Vendrell (el cinquè) que encoratjava a les jugadores locals i feia molt mal a les sitgetanes des del punt de vista anímic. A partir d’aquell moment el Bàsquet Sitges ja no aconseguia anotar cap cistella, només dos tirs lliures, i l’A.B. El Vendrell estirava el seu avantatge fins els nou punts finals.

El proper cap de setmana, diumenge a les 18:00 hores, a Pins Vens contra B.F. Viladecans “B”.

Sots 21 Femení – Nivell “A” - Grup 01

C.B. CIC        85
Bàsquet Sitges        41

Nerea 10, Jana 2, Marina 7, Ariana 2, Xana 10, Anna, Marta 2,Federica 4, Aina 4, Aroa.

Parcials: 20-5    27-14   19-14   19-8

Les sitgetanes, durant la primera part, es van trobar desubicades en la pista del CIC, les local van iniciar l'encontre amb una pressió defensiva que va provocar que les nostres perdessin nombroses pilotes abans de passar el mig del camp. En contra, la nostre defensa va ser força permissiva, fent que les locals es sentissin còmodes i realitzessin atacs fluïts i anotessin fàcilment. A partir de la segona mitja part el partit va canviar, les nostres es van sentir més còmodes, posant en pràctica diferents aspectes entrenats durant la setmana, passant la pressió amb passades i realitzant un atac amb paciència, tot això va provocar l'augment d'anotació, sumant una defensa amb més intensitat, les locals van tenir més dificultats per poder atacar.

El proper cap de setmana, dissabte a les 12:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Matadepera Taronja.

Cadet – Femení – prèvia – Nivell B – Grup 03

C.E. Xamba “B”  56
Bàsquet Sitges  27

Núria, Judit, Jana, Nina, Berta, Anna, Alba, Xènia, Ainhoa, Maribel, Sara, Marta.

Entrenadors: Roger Romagosa i Núria Sales.

Parcials:   19-9  21-1  7-13  9-4

El cadet ha començat el partit sense la intensitat necessària. Això ha fet que, malgrat els intercanvis de cistelles inicials, les vilafranquines tinguessin el control del partit des de l’inici.

S’han provat coses noves amb resultats prou satisfactoris, però la falta d’agressivitat ofensiva i defensiva han pesat massa. Als darrers minuts del segon quart l’actitud sitgetana ha millorat, tot i que no s’ha reflectit al marcador, com sí ha passat al tercer quart, on fent el que s’havia fet fins aleshores, però amb més decisió i agressivitat, el Sitges ha estat millor que el Xamba. Al darrer quart les sitgetanes han treballat prou bé; lamentant com s’hauria pogut desenvolupar el partit amb una primera meitat més semblant a la segona, on en general, s’ha donat una bona imatge.

El proper cap de setmana, dissabte a les 19:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Nou Esplugues.

Infantil – Femení – prèvia – Nivell B – Grup 10

Bàsquet Samà Vilanova-IFA  41
Bàsquet Sitges 34

Parcials: 12-6  13-8  10-8  6-12

Partit molt complicat des de l'inici. Les nostres jugadores no estaven gens encertades de cara a cistella. La defensa tancada de les locals concedia molts tirs de mitja i llarga distància, amb poc encert. Això i la fluixa defensa, feia que les de Vilanova s’anessin marxant en el marcador.

Uns dos últims períodes on les nostres noies posaven una mica d'intensitat en defensa, feia que s’apropessin a 6 punts però no era suficient.

El proper cap de setmana, dissabte a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del C.E. Xamba “A”.

Pre-infantil – Femení – prèvia – Nivell C – Grup 06

C.B. Gavà 03       23
Bàsquet Sitges       41

El proper cap de setmana, dissabte a les  9:30 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Femení Cornellà.

Mini “A” – Femení – prèvia – Nivell C – Grup 11

C.B. Gavà 05   16
Bàsquet Sitges  85

Parcials: 3-9  0-8  2-4  3-16   0-8  2-6  0-21  6-13

Partit disputat en el camp del Gavà on hem merescut una victòria per fer tot el treballat desde l’inici de temporada i on s'ha començat a veure l'evolució dels conceptes adquirits.

El proper cap de setmana,  D E S C A N S.