Taekwondo

El CE Taekwondo Ribes guanyador al Campionat de Catalunya

La celebració del certamen va tenir lloc diumenge de la setmana passada a Barcelona

Campionat de Catalunya de taekwondo. Eix

El pavelló de la Mar Bella de Barcelona va acollir diumenge de la setmana passada la celebració del Campionat de Catalunya de Taekwondo infantil cadet de combat. En aquest certamen hi va participar 6 assistents del Club Esportiu Taekwondo Sport Ribes com a representants del nostre municipi, enfrontant-se a més de 1.100 competidors de tot Catalunya i Andorra.

Des d’aquest club del municipi comuniquen que han obtingut la medalla d’or i campiona de Catalunya Ariadna Robert; la medalla d’or i campió de Catalunya, Aaron Elvira; la medalla d’argent i subcampiona de Catalunya, Paula Vellet; i finalment 3 medalles de bronze en tercera posició per a Jessica Angulo, Laila Dalhou i Helena Barbero.