Tercera Divisió Grup 5, 2015-16

El Vilafranca supera el Manlleu a domicili amb un gol a la segona part de Santi Triguero (0-1)

FC Vilafranca - Manlleu. Armand Beneyto

Cop d´autoritat. El Vilafranca ha aconseguit al camp del Manlleu un triomf que permet l´equip acostar-se a la zona noble de la classificació. Els d´Iván Moreno han jugat un partit pràctic i amb un  gran gol de Triguero a la segona part n´han tingut prou per a superar un rival directe. Triguero, per cert, ja acumula 10 gols en el present campionat i 196 en tota la seva trajectòria a Tercera Divisió.

La visita a Manlleu era vista amb respecte pels vilafranquins que, fins avui, només havien guanyat una vegada en tota la història al municipal osonenc. Potser per això, en el primer temps, el Vilafranca s´ha dedicat a mantenir les posicions sobre el terreny de joc i a jugar amb la màxima disciplina. El Manlleu, en dues ocasions de Pol Coll en el primer quart d´hora (minuts 6 i 14), hauria pogut avançar-se en el marcador, però el 0-0 no s´ha mogut.

Fins el descans, el duel ha continuat força travat i només un xut de Triguero a la mitja hora ha trencat la monotonia. El segon temps ha començat amb premises similars a les que hi havia hagut en el primer. El Manlleu, en botes de Martí Soler, ha fregat l´1-0 en el minut 54, però el jugador osonenc no ha rematat bé i la pilota s´ha acabat escapant.

En el minut 65 el Vilafranca ha estat letal. Santi Triguero, en una autèntica demostració de classe, ha enviat una vaselina des de 30 metres que ha superat Segovia en un dels gols de la jornada i qui sap si de la temporada. Era el 0-1 que premiava l´efectivitat d´un Vilafranca més seriós que mai. Era la prova evident que avui els homes d´Iván Moreno havien anat a terres d´Osona per feina.

Amb el marcador en contra, el Manlleu ha anat a per totes i ha pressionat amb insistència la porteria de Ramos. Un xut d´Uroz en el minut 75 ha sortit ben a prop del pal i una altra rematada de Peña ja a les acaballes també s´ha escapat per poc. El Vilafranca, amb serenitat i control, ha aconseguit arribar al final amb el 0-1, un triomf que li atorga diversos números en la lluita per les places de promoció d´ascens. I, per cert, és la primera vegada en aquest campionat que els penedesencs aconsegueixen deixar la seva porteria a zero en un partit. El degà rutlla.

AEC Manlleu: Segovia, Peña, Marimon, Canal, Ot, Maik, Seuma (Uroz 69´), Kako (Brice 69´), Pol Coll, Martí Soler (Josu 65´), Arnal

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Albarran, Aitor Casas, Fontanils, Castillo, Medina, Gestí (Merchán 73´), Illescas, Bernat Puig, Bueno (Isaac Maldonado 81´), Santi Triguero (Moreno 67´)

Arbitre: Sergio Guijarro Alvarez. T.G: Seuma // Bueno, Castillo

Gol: 0-1 Santi Triguero (65´)

Incidències: Municipal de Manlleu. 360 espectadors