Nova exhibició de l'AB Vendrell que no troba resposta en el Collblanc B

Els taronges guanyen 77-59, amb un gran joc, i segueixen amb la dinàmica positiva de resultats

Vendrell - Collblanc B. Eix

Els vendrellencs segueixen sumant victòries, la cinquena en els darrers sis partits,  i sembla que la derrota de la setmana passada a la pista del Viladecans, va ser un accident, després de superar, 77-59, un Collblanc B que venia llançat, en un partit molt complet dels locals. La gran segona part dels taronges, amb una gran defensa, va certificar un nou triomf, que els deixa amb un balanç de 5-4, en la setena plaça, en una classificació molt igualada, on els primers vuit classificats estan separats per només dos victòries. El rival d’aquest passat diumenge era d’entitat, un Collblanc B, que arribava en disposició, en cas de guanyar, d’atrapar el líder de la taula, però, es va trobar la millor versió dels locals; en un primer quart que es va desenvolupar, amb un gran ritme de joc i amb els dos equips incidint en el joc interior. Dos triples d’Eloi Galofré, un d’Alejandro Cereto i els punts de JJ Miguel, deixaven un 23-19 al final del primer quart. Un 6-0 a l’inici del segon període, donava un 29-21 als del Baix Penedès, però, els de l’Hospitalet de Llobregat contestaven amb un parcial de 0-10, aprofitant uns minuts de dubte dels locals, per capgirar 29-31 el marcador a cinc minuts del descans; els de Dani Ventosa, replicaven amb un 9-0, esperonats per un Marc Rovirosa pletòric, tornant a agafar la iniciativa 38-31, per arribar al descans amb un 42-36 al lluminós.

A la represa, dotze punts consecutius d’Eloi Galofré, va acabar amb 24 punts, 5 triples anotats, 12 rebots i 33 de valoració, sumat a un triple d’Eloy Galán, i la gran defensa dels vendrellencs, donaven un parcial de 13-4, que suposava un 55-40 a l’equador d’aquest tercer quart; el joc ràpid dels locals trencava la defensa dels visitants que tenien problemes per anotar amb fluïdesa, un tercer període que es tancava amb un 64-48, després d’un parcial global de 22-12, que deixava encarat el partit a manca del darrer període. Uns últims deu minuts, on el Collblanc va intentar retallar el marcador, però, el baix percentatge de tres punts amb un 3/27 en tot el matx, degut a la defensa pressionant dels taronges, va ser una llosa que els visitants no van poder superar, per contra els del Vendrell, van saber jugar amb el marcador a favor, amb confiança i una bona circulació de pilota deixaven un 69-51 a 5.04 del final, que suposava un final de partit plàcid.

Dissabte els vendrellencs visitaran la pista del SESE, cinquè classificat, on encara ningú ha guanyat, un altre revàlida pels vendrellencs.

AB Vendrell: Galofré (24), Galán (5), Miguel (15), Rovirosa (10), Cervantes (1), Kinoshita (5), Nieto, Molina (6), Cereto (11) i Borjas.
Parcials: 23-19, 19-17 (42-36), 22-12 (64-48), 13-11 (77-59).

El sènior femení s’emporta el derbi penedesenc i nou triomf del sènior B masculí

El sènior femení s’emportava el derbi penedesenc al imposar-se per 49-59 a la pista del Xamba de Vilafranca, en un partit dominat en tot moment per les taronges, que al descans guanyaven per 21-33. Amb aquest resultat, les del Vendrell es situen a la desena posició amb un balanç de 3-5 a la segona catalana femenina.

Tercera victòria consecutiva del sènior B, aquest cop per 72-68 davant el Salou B, en un partit molt igualat, que al final es van emportar els locals. Els taronges pugen fins la dotzena plaça, a la tercera catalana, amb un balanç de 3-6.

El junior masculí d’interterritorial tornava a guanyar, després de la derrota de la passada jornada, superant 67-60 al CN Terrassa. Els vendrellencs segueixen manant, juntament amb el Cornellà B, amb un 7-1 de balanç.