Victòria còmoda del Club Nou Bàsquet Vilanova El Surtidor

CNBV El Surtidor - CB Sant Just B. Eix

El conjunt local, tocat per les baixes per lesió de les últimes setmanes va poder imposar-se en els quatre parcials i va tenir moments de bon joc, però també baixades d’intensitat i concentració.

L’equip va sortir endollat. Encertats en els llançaments i intensos en defensa, els grocs de seguida van treure avantatge en el marcador, marxant de 10 en els primers 5 minuts (13-3). La dinàmica va continuar tot i el temps mort visitant i al final del primer quart el partit ja estava força desequilibrat a favor dels vilanovins (24-9).

El segon temps va ser més igualat. En un principi la dinàmica inicial va continuar, amb els vilanovins sumant un nou parcial favorable de 8-2 en quatre minuts. Els visitants, ja una mica cremats, van veure com els assenyalaven una tècnica i semblaven estar fora del partit. Però a partir d’aquest moment la defensa vilanovina va afluixar i això també ho va notar l’atac. Els visitants van poder anotar amb comoditat sota els taulells, després de pilotes doblades i rebots ofensius, a més de millorar el seu encert en el tir exterior. Per contra, els locals, que no van estar lúcids en el joc d’atac en els darrers minuts de la primera part, tampoc van aprofitar els tirs lliures (4/10 en el segon quart). Es marxava al descans amb el partit encara viu (41-24).

Els primers cinc minuts del tercer temps tampoc van ser bons pels del Garraf. Parcial de 9-14 pels visitants (50-38). L’equip portava ja deu minuts dolents i va arribar la reacció. Millor defensa i encert en el tir exterior. Amb dos triples en dos minuts es donava la volta a la situació i s’eixamplava la distància en el marcador. Així els vilanovins deixaven el partit pràcticament resolt a falta dels deu últims minuts (64-42).

L’últim període tampoc va ser la millor versió dels grocs. En defensa van estar molt tous, permetent penetracions constants del base visitants que obligaven a fer ajudes i permetien doblar la pilota als jugadors interiors. Així el de Sant Just van poder sumar cistelles fàcils mentre que els locals només van poder anotar cinc cistelles en joc en aquest període. Per sort, en aquest final de partit sí que van estar encertats des de la línia de tirs lliures (8/10) i es van endur el quart i el partit.

La setmana que ve l’equip viatja al Papiol, per jugar a la pista del NONONO CEB el Papiol. Ens hauran d’explicar aquest nom. Sembla un rival fort, que només ha perdut un partit i està a meitat de la classificació perquè té dos partits jugats menys que la majoria. A veure si el CNBV El Surtidor recupera efectius i aconsegueix, per fi, una victòria a domicili.

CNBV EL SURTIDOR 82 – 56 CB SANT JUST B

Eloi (2), Vargas (14), Javi (3), Bustos (7), Gali (24), Mingo (12), Gordon (2), Oscar (11), Ivan (7)
Baixes: Eduard, Humbert, Benet.