Primera Catalana Grup 2, 2015-16

Treballada victòria del Suburense a Amposta i ja son líders

Tercera jornada consecutiva en que l’equip sitgetà manté la seva porteria sense encaixar cap gol

CF Amposta 0 - CF Suburense. Eix

CF Amposta 0 - CF Suburense 1

Un cop més aquest Suburense demostra que no te fi i se situa líder del grup 2 de la primera Catalana empatat amb la Rapitenca i el Terrassa 1906 amb 21 punts, gracies a la treballada i patida victòria per 0 a 1 al camp del Amposta amb nou tècnic a la banqueta, en un partit gens fàcil però que l´equip ha sabut administrar tenint aquella dosi de sort en moments puntuals. així com les aturades de Nito per portar-se tres punts de molt prestigi, aconseguint sumar quatre dels sis en joc en aquest dos darrers desplaçaments consecutius.

Del tot engrescadora la sortida del Suburense amb un xut de Geri que s’anava llepant el travesser als primers 45 minuts, tenint-la de nou l’equip amb tir des de la frontal del mateix  Geri però s’anava alt, replicant l’Amposta amb un remat a boca de canó del jugador local Baserra al 25 refusant molt ben col·locat Nito, poc a poc agafaven el control l’equip local amb diferents arribades de perill, molt bé desmuntades per un Suburense que intentava anant viure dels contraatacs.

La tònica no variava gens després del descans amb un Amposta  apretant a la recerca del gol, però de nou Nito providencial posant la ma i aturant en un tir amb bot inclòs, al minut 52 arribant pels pèls i refusant una pilota que havia encarat el local Becerra,  la més clara ocasió de l’Amposta la tenen al 54 enviant la pilota al pal, la reacció dels sitgetans arribà a la contra, Dídac rep un molt bona passada de Geri però el seu remat la treu molt ben col·locat el porter Nacho, minuts als que els d’en Josu Julian te tots el números per fer mal en forma de gol però  tan Dídac en una acció amb aturada del porter al 58 i Geri amb el remat massa alt al minut 61 li van mancar encert, tot i això va poder marcar l’Amposta al 63 però de nou Nito es mostra salvador refusant fora de perill, el Suburense que estava esperant el seu moment i aquest arribà al 65, en una internada de Marcos Garcia per l’esquerra i la clava per el pal curt posant el que seria el definitiu 0 a 1 final.

Fitxa tècnica:

CF Amposta: Nacho, Adri, Oscar, Benet, (Cristo 66) Rafa, Jonathan, (Arnau 84) Barrufet, Marc, Vernet, Callarisa, (Dani Francini 66) Becerra, Gustavo i Sabaté

CF Suburense: Nito, Minga, Capa, Edgard, Pablo, Huete, Dídac, (Adrià 89) Sardà, (Martí 83) Edu, (Villa 64) Marcos Garcia, Geri (Joey 84)

L’àrbitre Hernández Ortíz amonesta als locals per Barrufet, Becerra, Dani Fassini i Arnau. Al Suburense per Minga, Edgard, Dídac, Marcos Garcia, Edu, Joey i Martí Ferret