El sènior femení del CB Cubelles dedica la victòria a Berta Llopis

Cròniques i resultats dels partits del cap de setmana del Club Bàsquet Cubelles

SANT JOAN DESPI - CMG CB CUBELLES  50-71

C.B.CUBELLES: Andrea V (4), Jessi (5), Meri (12), Paula (3), Xini (2), Este (8), Andrea M (7), Raquel (24), Ari (2), Gemma (5)
Absents: Sara, Berta, Gemma, Alba
Entrenador: Juanma  Castellano.

VICTÒRIA DEDICADA A BERTA LLOPIS

El CMG CB CUBELLES començava la setmana amb la mala notícia de saber que la seva jugadora Berta Llopis s'anava a acomiadar de la tempoorada per una lesió greu, un pal per a l'equip on l'únic que pot fer és mirar endavant i donar un triomf per dedicar-li una victòria al seu jugadora, a part l'equip arribava delmat perquè fins a 4 baixes tenia per a aquest partit, la ja nomenada Berta, s'unia la de Sara, Alba i Gemma V, d'aquesta manera afrontava un partit davant un equip desconegut com era el Sant Joan Despi ...

1er Quart.- Podriem dir que va ser el moment del partit, un inici esgarrifós del CMG en tots els sentits, l'equip va jugar un quart gairebé perfecte, transicions ràpides, amb bona lectura d'atac, i una millor defensa, Raquel anava a ser la jugadora d'atac on aquesta vegada es va anar als 24 punts, d'aquesta manera el Cubelles començava a encarrilar el partit per acabar en aquest quart guanyant de 18 punts, 04-22.

2º Quart.- I sembla ser que el Cubelles a partir d'aquí anava a viure de la renda adquirida, perquè aquest joc del primer quart va desaparèixer, amb els canvis oportuns hi va haver una petita relaxació mantenint la diferència del primer quart, l'equip seguia jugant bé però la seva defensa va baixar intensitat, l'equip local veia cistelles fàcils des de la línia exterior on el seu encert va anar a més, el quart va ser un preàmbul del que anava a passar en el que quedava de partit, 18-18 va ser el parcial d'aquests 10 minuts per arribar al final de la primera part amb el resultat de 22 a 40.

3er Quart.- Un altre igualat podríem resumir, Cubelles molt còmode sabent que l'avantatge que portava era suficient, les jugadores tenien clar que el partit no era per témer, en cap moment semblava que l'equip local anava a sorprendre amb la remuntada, jugadores com Andrea M (7 punts) aprofitaven l'ocasió per gaudir dels minuts de pista, la pivot Cubellenc va realitzar el seu millor partit en el que va de temporada, segura sota el cèrcol i donant mostres del que pot arribar fer en un futur, Gemma i ari van complir també dominant sota la pintura, en general podriem dir que totes van aportar on es reflecteix en l'estadistica anotadora, (totes van anotar en aquest partit) fins a la vinculada Jessi, 5 punts (Sub25) va tenir la seva recompensa jugant un partit molt seriós, la seva atac, la seva velocitat i la seva defensa, és un futur immediat per a aquest equip on cada vegada que juga aporta més a l'equip, final d'aquest quart 37-55.

4t Cambra.- Amb 18 punts d'avantatge l'equip afrontava els seus últims 10 minuts de partit, a partir d'aquí el joc va canviar, l'àrbitre va començar a permetre contactes entre jugadores, un joc més dur per part del Sant Joan Despi davant la impotència de no poder acostar-se al marcador, algunes jugadores cubellencs van arribar al límit, on aquestes situacions no s'haurien de permetre, van ser minuts per oblidar on el partit ja estava sentenciat, on el millor era que s'acabés com més aviat, Cubelles va guanyar el quart davant un equip inferior i amb impotència de no saber com jugar-a l'equip del Garraf, resultat final 51 a 70.

Millorable.- La defensa aquesta vegada no va ser l'adequada i es van permetre cistelles fàcils, la concentració d'algunes jugadores caient en el joc brut del rival i saber que som un equip on cada partit és una història diferent, mirar per l'equip i no mirar per una mateixa ...

Inmillorable.- El primer quart, el millor en el que va de temporada ... que totes van aportar punts en atac.

Mvp, s. Raquel pels seus 24 punts va donar una altra vegada mostres del seu atac fluid, i afegirem a Andrea M per la seva actitud en el camp on li va sortir el seu millor partit de la temporada.

La setmana que ve, l'equip descansarà per afrontar el derbi de la temporada d'aquí a 15 dies ... el CB ROQUETES.

C.B. CASTELLAR - SOTS 25 FEMENÍ CB CUBELLES 34-46

CB Cubelles:, Ari 0, Angi 17, Clara 3, Patri 12, Jessi 8, Tania 2, Neus 2, Andrea N 2, Irina 0
Lesionades: Noelia, Negra i Natàlia.
Absent: Andrea Extravizz
Entrenador: Raquel Martínez
Parcials: 08-16; 12-10, 06-10; 08-10

VICTÒRIA EN UNA PISTA MOLT DIFÍCIL

Setè partit de lliga on les nostres noies s’enfrontaven al C.B. Castellar, equip ja conegut de la temporada passada on van acabar segones de grup.

1er Quart.- Les noies de Raquel sortien a pista poc actives, toves en defensa i poc encertades en atac. Tot i això va ser el millor quart ofensivament aconseguint 16 punts i deixant a l’equip visitant amb tant sols 8. (08-16)

2º Quart.- Va ser el pitjor quart. L’equip local sortia a pista fortes i les nostres sots25 seguien treballant a mig gas. En el minut 7 el Castellar es col·locava a tant sols dos punts però un temps mort de Raquel feia que les seves noies reaccionessin i poguessin agafar mes avantatge en el marcador (20-26)

3er Quart.- El descans s’aprofitava per deixar les coses clares i saber que no es podien relaxar si volien guanyar. I així va ser. L’equip visitant plantejava una defensa zonal que les de Castellar no s’havien atacar i gràcies a aquesta bona defensa van poder obrir mes escletxa en el marcador (26-36)

4º Quart.- Últim quart on s’havia de continuar treballant en defensa ja que en atac costava molt fer cistelles. I això van fer les nostres noies. Una bona defensa zonal i uns bons contracops feia agafar avantatge de fins a 15 punts per arribar al resultat final de 34-46.

El pròxim cap de setmana es jugarà a casa contra Capellades, diumenge a les 16:00 hores. Esperem veure un gran treball de les nostres noies i una nova victòria,

Millorable: La falta de intensitat durant els 40 minuts.

Immillorable: La unió i les ganes que te tot l’equip.

MVP: Tot l’equip, però destacarem a Angy, per la seva gran lliuta.

Raquel Martínez

CB PALLEJÀ - SOTS21 MASCULÍ CB CUBELLES  46-41

CB Cubelles: 00.Edu(-), 7.Santi (8), 8.Alberto(8), 13.Carlos(5), 15.Sergi(2), 16.Aitor(16), 17.Adri(2), 21.Coca(-), 35.Robles(-)

Entrenador: Siscu Martin
Parcials: 12-9, 14-15(26-24), 16-15(42-39), 4-2(46-41)

BATALLA CAMPAL I MÉS...

Amb només 6 jugadors disponibles es va desplaçar el sots21 del CB Cubelles a jugar a la pista del Pallejà, invicte encara a la lliga. El partit va començar molt igualat, amb intercanvi de cistelles i petites avantatges per ambdós equips. El segon quart va començar molt malament pels interessos visitants que es veien superats en defensa i no aconseguien finalitzar correctament en atac, fet que va propiciar una lleugera diferència al marcador (20-13). Un temps mort de la banqueta i a la tornada un parcial de 0-9 capgirava el marcador (20-22). Novament igualtat.

Després del descans, la repressa va començar molt bé amb una bona defensa i marcador ajustat però favorable (26-28). Va ser llavors que tot es va desbocar. Una acció intrascendent va encendre els ànims i es va produir una tangana entre els dos equips. Resultat: tres desqualificats per la baralla (2 locals i un visitant) i tota la banqueta local desqualificada per invasió de camp. Així, es va produir una situació surrealista en què el partit havia de continuar amb tres jugadors locals i cinc de visitants. El cubellencs van aprofitar aquesta situació per ràpidament aconseguir una petita escletxa a favor al marcador (28-37). Però la pressió ambiental era asfixiant contra l'arbitratge que va acabar sucumbint i amb moltes faltes personals contra els visitants eliminava jugadors fins que, degut a la falta de banqueta, el partit es jugava primer 3 contra 4, després 3 contra 3 i finalment 3 contra 2. Amb aquesta situació, els locals van capgirar el marcador i es van posar per davant (42-39) i encara per jugar-se tot el 4 període, es va intentar aturar ràpidament perquè només va quedar un jugador visitant en pista.

A l'espera de la resolució del comité de competició, esperem que les conseqüències per als propers partits siguin les mínimes possibles i que l'equip pugui recuperar aviat els jugadors lesionats.

AIGÜES DEL PRAT 90 – CADET MASCULÍ CB CUBELLES 29

UN DESCONEGUT CUBELLES REP UN DUR COP AL PRAT

Si bé és cert que el cadet del Cubelles encara no havia sumat cap victòria en el que va de campionat, també ho és que en totes les derrotes sofertes fins ara els nostres havien tingut minuts de qualitat demostrant el que realment saben fer. Aquest últim partit en el Prat, desgraciadament pels cubellencs, no va ser així.

Quan els entrenadors diuen que una mala setmana d’entrenaments es reflexa en el joc als partits, és totalment cert, el Cubelles, amb uns entrenaments realment fluixos per falta d’intensitat durant tota la setmana, va sortir desconcertat al camp, on els pratencs feien absolutament el que volien amb la defensa dels de Cubelles. Encara així, un bon encert dels nostres en atac feien acabar el quart dins del partit (21-14).

Al segon quart, l’encert dels Cubellencs va desaparèixer i la defensa seguia sent inexistent, així que la tònica del quart es va basar en atacs ràpids per part del Prat que acabaven en un tall sol d’un dels seus jugadors i cistella fàcil mentre els cubellencs s’ho miraven. Així doncs, es va arribar al descans amb una diferencia al marcador de 43 punts.

Al descans, desprès d’una xerrada dels entrenadors, l’equip del Garraf va sortir una mica més intens en defensa, encara que va ser un miratge, ja que la tònica del partit va seguir igual que en el segon quart fins al final del partit.

Així doncs, dura derrota del Cadet del CB Cubelles de la qual només es pot extreure que per tal de competir als partits també s’ha de competir als entrenaments. Tot i això, n’estem completament segurs que hi haurà un canvi d’actitud i el treball dels nostres es veura reflectit en els pròxims partits.

MILLORABLE: L’actitud dels jugadors durant tota la setmana (Entrenaments + partit)

INMILLORABLE: El compromís de jugadors com Alejandro que tot no estar disponible per jugar es desplaça fins el Prat per estar junt als seus companys.

ATENCIÓ: A la entrega i intensitat de jugadors com Matías o Biel durant els entrenaments i partits encara que les coses vagin molt malament.

CHRISTIAN BEVILACQUA

BASQUET PIERA – INFANTIL MASCULÍ C.B.CUBELLES 24-66

CB Cubelles: Joaquín (4), Adrià (4), Alan (6), Juan (4), Carles (11), Guillem (14), Andreu (13), Arturo (-), Joan Pere (-), Erick (2), Raúl (8)
Absents: Alex.
Entrenador: Gemma Miró
Parcials: 1er (7-12), 2on (8-19), 3er (4-19). 4rt (5-16).

L’Infantil Masculí planta cara al Piera

L’Infantil Masculí del Cubelles s’enfronta contra el Bàsquet Piera, contra l’equip que la volta passada es va tenir que aplaçar el partit per la pluja. Avui, els cubellencs venien més preparats que mai per continuar sumant una victòria més.

Des de l’inici del partit, el Cubelles comença amb força i amb ganes de seguir sumant més punts, tot i què els hi costa anotar i acabant guanyant  el primer quart per només 5 punts. A partir d’aquí, el Cubelles fa una bona defensa de tot el camp i això, els hi permet roba pilotes i fer contraatacs. A més a més, també arriben a defensar el equip rival en els contraatacs que fan.

En la mitja part, el Cubelles guanya de 15 punts però l’entrenadora els hi demana més, necessites continuar sumant perquè no pateixin com va passar en el Partit del Pallejà. A partir d’aquí, cada jugador que surt a pista ho dóna tot per tal de què l’equip rival no fiqui cap cistella i a la vegada, col·laboren tots per aconseguir cistelles fàcils.

A falta de dos períodes, el partit ja esta més que guanyat, així que els cubellencs es dediquen a moure la pilota fins que troben un company que té una cistella fàcil o un tir.

Una victòria més, on els cubellencs cada vegada més es creuen que com equip poden aconseguir tot allò que es proposin.