Sènior  Masculí – Copa Catalunya – Grup 01 – jornada 9ª

Bàsquet Sitges “A”  79 - C.B. Viladecans-Sant Gabriel “A” 72

Marc, Jordi  9, Roger, Edu 25, Noel, Saladié 6, Xavi 4, Mauro 8, Toni, Gonzálvez 22,  Nacho,  Alex 5, Velasco .

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover. Delegat: Fredi Domínguez.

Parcials: 12-13  23-22  16-25  27-13

El Basquet Sitges s’enfrontava el passat dijous en partit avançat de la novena jornada a les 21:30 a Pins Bens al líder del Grup el C B Viladecans Sant Gabriel, equip que amb vuit partits jugats sonsament havia perdut un partit.

Bon inici de partit del Bàsquet Sitges que amb el cinc inicial format per Edu, Marc, Velasco, Gonzalvez i Alex sorprenia al C B Viladecans i deixava el líder sense anotar els cinc primers minuts, en tan que el Sitges sumava 10 punts, un parcial e 10-0 per els jugadors de Piñero. Però amb tres minuts els del baix Llobregat es posaven a un solt punt 13-12 al finals del quart.

El segon quart molt més igualat amb diferents alternatives el marcador, on cap dels dos equips aconseguiria marxar en el marcador per finalitzar el quart 36-34 i tots cap el vestidors.

En el tercer quart la iniciativa la prenia en el marcador el Viladecans, al minut cinc 41-47 i el Sitges tota la resta del tercer quart a remolc minut vuit 47-54, minut nou 52-56 per finalitzar el quart 52-59. Al inic del darrer quart encara es complicaríem mes les coses per els interessos dels del Garraf, amb un màxim avantatge pers els de Viladecans de 12 punts 55-67 en  el minut quatre, remuntar semblava ja una gesta impossible per un Sitges que havia perdut dos dels seus Pivots, al Marc per lesió i el Xavi per 5 personals, dues personals assenyalades en una mateixa jugada molt rigoroses, tot i donar una bona imatge a sis minuts per finalitzar el partit perdre de 12 punts davant el semblava una barrera infranquejable. Però de la ma de Gerard Gonzalvez  (22 punts) i de Edu Riu (25 punts) aconseguirien empata el partit en el minut set, amb un parcial de 12-0  i avançar-se fins el 76-69 del minut nou, uns dos darrers minuts molt ben jugats per el Sitges, no deixaren opcions el Viladecans que perdria el seu segon partit per 79-72.

Una objecció el joc del Sitges, o potser el criteri arbitral, un excés de faltes tècniques fins a tres en aquest partit, que amb un marcador tan ajustat poden arribar a significar la diferencia entre la victòria o la derrota.

Proper partit el Basquet Sitges visita la difícil pista del AEC Collblanc-Torrassa “B”, diumenge a les 12:30 hores un partit canviat de dissabte a diumenge per no coincidir amb el Madrid Barça de Futbol.

Sènior  Masculí – 3ª Catalana – Grup 06

Bàsquet Sitges “B”   53 - Casal Vilafranca  57

Guillem Albes, David Almirall , Hamzah Baig, Guillem Ballús, Roger Dagà, Eugenio Hernández, Jordi Noguer, Lucas Pérez, Oscar Porras, Albert San José, Brandon, Cristian.

Entrenador: Rubén Hernández.

El proper partit, diumenge a les 19:45 hores, desplaçament a la pista del C.B. Salou “B”.

Júnior  Masculí - Nivell “B” – Grup 04

A.E. L’Esquitx St. Sadurní  51 - Bàsquet Sitges “A”   56

El júnior ha aconseguit una victòria molt soferta a Sant Sadurní, per 51 a 56. A la baixa per lesió d'en Fabian, se li ha afegit la d'en Marc, i a mitjans del segon quart, la d'en Oscar, amb un presumible esquinç de turmell.

Un rival molt dur en defensa i sòlid al rebot fa encara més meritòria la victòria. En l'aspecte defensiu, cal destacar a en Lluis, molt lluitador al rebot, i la millora en la pressió. En l'atac, l'Otto ha anotat 24 punts. Esperen una recuperació ràpida dels lesionats.

El proper partit, dissabte a les 12:00 hores a Pins Vens, contra Mesvial C.B. Abrera.

Cadet “A” – Masculí – prèvia – Nivell A – Grup 07

Bàsquet Sitges “A”  55 - C.B. Gavà 1 63

Parcials:  8-17  17-10  9-26  21-10

1r partit de la segona volta, si bé a la seva pista guanyem de 3 punts, amb 4 baixes en l'equip, aquesta vegada seria més difícil, sobretot tenint al nostre home alt sancionat.

Comencem un primer quart fluixos en defensa i amb nervis dels jugadors no habituals, el que ens porta a un parcial de 8-17 al seu favor. El segon quart, més tranquils i molt més agressius en defensa i creient més en les nostres possibilitats, els vam retornar pràcticament el parcial, 17-10,  marxant al descans, 25-27.

Tercer quart marcat pel nostre desencert en contraatacs clars, perdudes de pilotes per falta de concentració, acompanyat pel bon encert exterior del Gavà, amb tres TRIPLES pràcticament consecutius, obrint una bretxa de 20 punts.

Últim quart, en el qual si bé vam posar ganes i cor, ens va faltar força i cap per culminar la remuntada, mancant 3 minuts arribem a posar-nos a 4 punts. Però al final el Gavà va jugar més calmat i va guanyar 55-63.

Alguna estadística: 12 tirs lliures fallats de 19, 12 pilotes perdudes, tirs exteriors 2 de 12.

El proper partit, dissabte a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del Basquet Samà Vilanova-CMA.

Cadet “B” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 14

Bàsquet Sitges “B”  31 - Bàsquet Ribes 61

El proper partit, dissabte a les 10:45 hores, desplaçament a la pista del Jevnet.es – C.B. Castelldefels 01.

Infantil “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 18

Bàsquet Sitges “A”  59 - Basket Almeda “2”  9

Parcials: 38-5  21-4

El nostre equip comença la segona volta. Els nostres jugadors es proposen millorar els resultats de la primera volta i per això, durant tot el partit, treballant en defensa i ofensivament, comencen a treballar correctament el contraatac i passar, tallar i inversió de pilota. Aquesta és la actitud, a seguir treballant.

El proper partit, dissabte a les 12:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Gavà 02.

Pre-infantil “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 05

Bàsquet Sitges “A” 83 - BM Viladecans 64

El proper partit,  D E S C A N S.

Mini “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 22

Bàsquet Sitges “A” 51 - Servei Mèdics Penedès–Casal Vilafranca 62

Partit ajustat contra el Casal Vilafranca. Encara s'han de treballar petits errors defensius i l’efecti- vitat ofensiva. Tot i que el resultat sigui negatiu, l'equip ha realitzat un treball bastant correcte. A pel següent partit!!.

El proper partit, dissabte a les 10:45 hores, desplaçament a la pista del Basquet Samà Vilanova – MMA.

Mini “B” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 25

Bàsquet Sitges “B” 32 - Bàsquet Ribes 82

Miquel Lledó, Oscar Miró, Jan Prat, Pol Velasco, Luan Mayoral, Jonathan Coleto, Nacho Giménez, David Fernández, Biel Reinon.

Entrenadors: Anna Robert i Roger Matas.

Parcials: 0-21  15-26  6-25  11-10

Els de casa surten molt desconcertats i desmotivats per la superioritat dels visitants, i reben un parcial inicial de 0-21. Tot seguit, els de casa van tenir una millor organització en atac, això va permetre trencar el parcial i poder crear oportunitats de crear punts, però els visitants seguien encertats. En resum, partit dolent del locals en defensa. Queda molt per millorar encara.

El proper partit, dissabte a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del Basquet Samà Vilanova – MMB.

Pre-Mini “A” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 16

Bàsquet Sitges “A” 55 - Bàsquet Ribes 45

Sergi, Carlos, Pablo, Marc E., Marc A., Joan, Juan, Joel, Marc G., Jan, Adrià, Lucas, Biel, Uriel i Eric.

Parcials: 7-1  6-3  12-7  4-5   8-12  4-2  4-3  10-12

Partit molt disputat, amb victòria final davant del Ribes, on els nostres benjamins no van oferir una de les seves millors cares. La poca mobilitat de pilota va fer que no s'anotés amb facilitat i que el joc fos més aviat lent i amb moltes pèrdues de pilota. Tot i això, s'aconseguia arribar amb avantatge que va resultar ser suficient a l'últim període (45-33). Així doncs, els sitgetans aconseguien tancar una merescuda i treballada victòria.

El proper partit, dissabte a les 11:00 hores, desplaçament a la pista del C.E. Gelida.

Sènior  Femení – 2ª Catalana  – Grup 02

Bàsquet Sitges – La Oca 59 - B.F. Viladecans “B” 68

Andrea 9, Laura Ripoll 4, Alba 8, Marta Figueras, Sandra 12, Pat, Elia 4, Laura Sancho 4, Anna, Xènia 4, Marta Alcalá 10 i Cristina 4.

Entrenadors: Vicky Marcos i Xavi Masana.

Nova derrota del Bàsquet Sitges, tot i la millora en el seu joc. Les nostres jugadores continuen molt irregulars, moments de bon joc donen pas a incomprensibles desconnexions defensives i torna a començar. Del 14-9 es passa a un 20-32 i d’aquí al 37-36, per poc desprès donar una ullada al marcador i veure un 41-50. Aquest continu sobreesforç passa factura física i psicològica i al final, el rival, sense fer res de l’altre mon, aconsegueix escapolir-se i convertir la seva renda en insuperable.

No queda més remei que continuar treballant fort en els entrenaments per mirar de convertir-se en un equip capaç de portar l’iniciativa i evitar anar sempre a remolc del contrari.

El proper cap de setmana, dissabte a les 18:00 hores a Pins Vens, contra C.E. Xamba.

Sots 21 Femení – Nivell “A” - Grup 01

C.B. Matadepera Taronja 39 - Bàsquet Sitges 38

Nerea 7, Marina 7, Xana 4, Marta 15, Federica, Aina 6, Andrea.
.
Parcials: 7-10  13-10  9-10  10-8

Partit que es presentava complicat pel quòrum de jugadores desplaçades a Matadepera. L'inici de l'encontre va ser força correcte, on les nostres jugadores van saber atacar una pressió tota la pista, jugant en equip i mantenint una defensa individual amb bona intensitat van provocar que les locals tinguessin problemes per anotar. El segon període va seguir amb la mateixa tònica, tot i que la defensa de les de Matadepera va fer que les nostres tinguessin un alt desgast físic, provocant així errades fàcils de tirs sota cistella.

A la segona mitja part, tot i l'esgotament, les nostres no van defallir, i així es va anar aguantant el marcador, fins arribar a l'últim minut del partit on les sitgetanes guanyaven de 3 punts; una cistella anotada de les locals i una pilota perduda per part nostra va provocar que en l'últim segon les de Matadepera tinguessin l'oportunitat de tirar a cistella, i no la van desaprofitar, guanyant el partit d'un punt.

El proper cap de setmana, dissabte a les 16:15 hores a Pins Vens, contra La Salle Bonanova.

Cadet – Femení – prèvia – Nivell B – Grup 03

C.B. Nou Esplugues 34 - Bàsquet Sitges 33

Núria, Judit, Jana, Nina, Berta, Anna, Alba, Xènia, Ainhoa, Maribel, Sara, Marta.

Entrenadors: Roger Romagosa i Núria Sales.

Parcials:   13-6  11-7  8-16  2-4

Les sitgetanes han fet un bon partit, anant de menys a més, però el partit se’ls ha acabat fent curt. Les nostres han començat el partit movent-se bé en atac, però amb baix encert. Això ha permès al rival anar posant distància al marcador fins que a l’inici del tercer quart es produïa un màxim desavantatge de 13 punts.

Els següents minuts, el joc sitgetà no ha millorat en qualitat; s’estaven fent les coses prou bé davant una defensa menys pressionant que en altres partits. Però amb una marxa més, s’ha col·lapsat el rival, aconseguint un parcial de 0-10 a la segona meitat del tercer quart. Als darrers deu minuts els dos equips han comés errors pels nervis i el cansament, la qualitat dels atacs ha baixat i els baixos percentatges de tir han impedit culminar una remuntada sitgetana molt treballada que no ha tingut recompensa.

Malgrat la derrota, cal reconèixer l’esperit competitiu de tot l’equip.

Infantil – Femení – prèvia – Nivell B – Grup 10

C.E. Xamba “A” 45 - Bàsquet Sitges 55

Parcials: 14-8  12-13  10-16  9-18

Com ens tenen habituats, les nostres noies van sortir molt desconcertades al partit. Els tres primeres períodes les locals van dominar el joc, començant des del rebot i acabant amb ràpids contraatacs. Per sort a partir del quart període les nostres noies començaren a jugar amb més intensitat i poc a poc anaven remuntant el partit i guanyant avantatge en el marcador. Aspecte a millorar, la sortida d'inici en els partits.

El proper cap de setmana, dissabte a les 10:30 hores, a Pins Vens, contra el BF Viladecans “A”.

Pre-infantil – Femení – prèvia – Nivell C – Grup 06

Bàsquet Femení Cornellà  56 - Bàsquet Sitges 53

Parcials: 15-7   14-13   19-8   8-25

Les sitgetanes no van sortir connectades en defensa i això va provocar que l'equip local anotés amb molta facilitat. Les noies no van aconseguir entrar al partit fins l'últim quart. Aquest fet no va permetre realitzar la remuntada, ja que no quedava temps suficient. Hem de seguir entrenant i ser molt més constants per tal d'afrontar els partits amb confiança i perseverança.

El proper cap de setmana, dissabte a les 12:00 hores, a Pins Vens, contra el Bàsquet Piera.

Mini “A” – Femení – prèvia – Nivell C – Grup 11

Bàsquet Sitges

Jornada de D E S C A N S.

El proper cap de setmana, dissabte a les 10:30 hores, a Pins Vens, contra el Bàsquet Base Molins.