Tercera Divisió Grup 5, 2015-16

El Vilafranca empata amb el Rubí en un partit de constants alternatives i molts gols (3-3)

Plantilla del FC Vilafranca. Ramon Filella

El Vilafranca ha encadenat aquest migdia el segon empat consecutiu al municipal en un partit ple de gols i d'alternatives que s´hauria pogut decantar cap a qualsevol de les dues bandes. De fet, el Vilafranca semblava tenir el partit perdut en el minut 77 amb 1-3 en el marcador, però dos gols consecutius d´Albarrán i Bueno en un obrir i tancar d´ulls han permès els d´Iván Moreno salvar un punt que continua deixant els penedesencs a la zona alta de la classificació.

Més enllà d´aquest final elèctric, el duel ja ha començat amb intensitat i en el minut 8, Santi Triguero, ha avançat el Vilafranca amb un gol dels anomenats fantasma que l´àrbitre ha acabat concedint. En aquesta jugada, per cert, s´ha acabat lesionant el porter rubinenc Bracons. A partir d´aquí, el Rubí, molt necessitat de punts, ha anat a buscar la porteria de Ramos i en el minut 16, Romo, en una brillant rematada de taló, ha igualat l´enfrontament.

L´1-1 ha semblat donar un plus de força al Rubí que ha generat algunes accions de perill. Finalment, en el minut 41, un potent xut d´Aleix ha sorprès tothom i ha significat l´1-2 per l´equip visitant, en un marcador potser massa excessiu pels mèrits d´uns i altres en aquest primer periode.

La segona part s´ha iniciat amb un Vilafranca decidit a buscar l´empat, però el Rubí s´ha defensat amb criteri i ha aguantat tots els intents penedesencs. A més, en el minut 67, a la sortida d´una falta penjada a l´àrea, Joel ha rematat de cap al fons de la xarxa i ha col.locat un preocupant 1-3 en el marcador.

Tot semblava encaminar-se a una derrota casolana, però el Vilafranca, en l´últim tram de partit, ha tret a passejar el millor del seu potencial i, sobretot, el millor de la seva ambició. L´equip no s´ha rendit i en el minuts 78 i 79, primer Albarrán i després Bueno, han marcat i han aconseguit un empat que poc abans ningú creia possible.

Amb el 3-3, el partit ha entrat en una recta final al màxim de nervis i incertesa, però ja no hi ha hagut espai per cap més gol. Al final, una nova remuntada vilafranquina que s´afegeix a les que ja es van aconseguir davant el Morell, el Masnou o el Santfeliuenc. El degà, enguany, no dóna per perdut cap partit i això sempre fa ser molt optimista de cara al futur. Diumenge toca visita al filial del Sabadell,

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Duran (Albarrán 35´), Aitor Casas, Fontanils, Castillo (Bernat Puig 70´), Medina (Merchán 57´), Gestí, Illescas, Moreno, Bueno, Santi Triguero

Rubí UEA: Bracons (Juanmi 13´), Andreu, Joel, Marc Garcia, Carrasco, Mendoza, Romo, Pau López, Sergi Estrada (Richi 88´), Aleix, Adri Grau (Max Morell 82´)

Arbitre: Gonzalo Romero Freixas (Tarragona): T.G: Castillo, Medina, Aitor Casas, Illescas, Gestí, Bernat Puig // Aleix, Marc Garcia, Romo, Andreu

Gols: 1-0 Santi Triguero (8´); 1-1 Romo (16´); 1-2 Aleix (41´); 1-3 Joel (66´); 2-3 Albarrán (78´); 3-3 Bueno (79´).

Incidències: Municipal de Vilafranca del Penedès. 200 espectadors