OK Lliga Masculina

El Moritz Vendrell empata 2 a 2 a la pista del Noia

CE Noia - Moritz Vendrell. Eix

El Vendrell es va avançar en el marcador amb gols de Jordi Ferrer (10') i de Sergi Miras (17'), però el Noia va retallar distància abans d'arribar al descans amb un gol de penal de Ferran Rosa. A la segona part, l'efectivitat en les faltes directes, per l'acumulació de faltes d'equip, ha estat decisiva. Si bé Eloi Mitjans no va poder superar Luis Gil, Eloi Albesa va estar més encertat fent el 2 a 2 al minut 46. En els darrers instants del partit els dos equips van tenir ocasions per emportar-se els tres punts, però el marcador ja no es va moure més fins al final.

Amb aquest resultat, el Vendrell es manté a la meitat de la classificació de l'OK Lliga en posicions de classificació per jugar la Copa.

Els propers compromisos del Moritz CE Vendrell són els següents:

-dissabte 28 de novembre, a les 21 h, partit de Lliga Europea a la pista del Quevert (França),

-i dissabte 5 de desembre, a les 20 h, partit d'OK Lliga a casa contra l'Igualada.

CE NOIA (2): Luis Gil, Eloi Albesa, Ferran Rosa, Aleix Esteller i Borja Ferrer -cinc inicial- Jordi del Amor, Arnau Xaus, Xavi Caldú, Marc Palau i Oriol Xaus.

MORITZ CE VENDRELL (2): Xus Fernández, Jordi Creus, Sergi Miras, Eloi Mitjans i Jordi Ferrer -cinc inicial- Francesc Gil, David Martínez, Xavi Aldrich, Biel Salvadó i Guillem Fox.

Gols: 0-1 (10') Jordi Ferrer; 0-2 (17') Sergi Miras; 1-2 (22') Ferran Rosa, de penal, i 2-2 (46') Eloi Albesa, de falta directa.

Àrbitres: Díaz i Gómez.