El Ribes, víctima dels propis errors altre cop

El sènior del Bàsquet Ribes segueix sense guanyar consistència fora de casa. Tot i plantar cara al Morell, rival directe ara mateix, i d'acabar el partit només dos punts per sota del rival, les males sensacions que desprèn aquest equip quan juga lluny de Ribes comencen a ser preocupants.

El Construccions Consher Mata viatjava al Tarragonès amb les baixes d'Adrià Villar i Miki Sánchez a la rotació interior i de Yeison Colón i d'Aimon Ortiz - jugador que ha abandonat l'equip de manera temporal - a l'exterior. Malgrat això, i de començar fred (21-12 minut 10), l'equip es va mostrar prou sòlid defensivament i al rebot (32-41 pels ribetans) com per compensar l'excés d'individualisme en atac i imposar-se clarament al segon quart (11-16).

La bona dinàmica defensiva va seguir a l'inici del tercer període, quan els locals van encaixar un 0-6 de sortida i van ser incapaços d'anotar fins al minut 3. El Morell no trobava llançaments còmodes (2/22 en triples) i només la manca de criteri ofensiu del Ribes impedia que els del Garraf manessin al marcador amb més claredat.

Així es va arribar a l'últim quart amb empat a 47. Un altre 0-6 de sortida després de dos triples de Cazorla i Manel donava el màxim avantatge a favor del Construccions Consher Mata i semblava que posava en el bon camí als ribetans, però llavors l'aparició del pívot local Jordi Mallafré va ser clau per esmenar la manca de punteria dels locals i recuperar el terreny perdut. L'intercanvi de cistelles va desembocar en el 64-64 de l'últim minut, on El Morell, molt més conjuntat, descansat i tranquil que el Ribes, va saber jugar millor les seves cartes.

Aquest dissabte 28 el Club Bàsquet Ribes farà la presentació dels seus equips.

La prèvia la protagonitzarà el júnior a les 16 hores contra el Pallejà. Tot seguit es farà la presentació dels equips ribetans i la tarda conclourà amb el partit del Construccions Consher Mata contra el Nou Bàsquet Olesa, rival directe a la part baixa de la classificació.

CB Ribes: Franco 2, Puerta, Martrat, Butí 17, Cazorla 13, Rius 2, Agustí 22, Guiu i Thiam 9.