Victòria èpica del CB Cubelles

Preinfantil femení CB Cubelles. Eix

SÈNIOR MASCULÍ CB CUBELLES 69 CB - MONTBLANC 68

VICTÒRIA ÈPICA

El Cubelles es presentava al partit amb quatre baixes, amb Samu tocat i amb l'únic reforç del Sub21 Carmona.

El primer quart va començar amb un parcial de 9-2 per als locals. Un temps mort provocava la reacció visitant acabant el període amb avantatge de tres punts per a l'equip del Garraf.

A la represa el Cubelles gràcies a la seva defensa, agafava una diferència de 8 punts en el minut 14 però els visitants en un minut tornaven a reduir a un punt el desavantatge, era un partit a ratxes, i va tornar a succeir, els locals acaben els primers vint minuts amb un parcial 13-4 i es marxaven als vestuaris 11 punts a dalt.

El tercer quart va començar amb intercanvi de cistelles que afavorien als cubellencs que aconseguien el seu màxim avantatge de 15 punts faltant tres minuts per la fi del tercer període. En aquest moment es va acabar la benzina i el Montblanc va anar reduint a poc a poc la diferència, fins a arribar a posar-se per davant en el marcador faltant 5 minuts per acabar el partit. Un temps mort de Capella ajustava la defensa aconseguint un parell de cistelles fàcils i desapareixien  els dubtes que havien sorgit, arribant amb l'avantatge suficient per guanyar el partit.

CB CUBELLES: Marc, Roger, Samu, Buti, Paski, Devilacqua, Carlos, Carmona
Baixes: Toni, Victor, David, Marcos
Entrenador: J.Ll. Capella
Parcials: 19-16, 25-17, 13-19, 12-16

Immillorable: la implicació de tots els jugadors, lesionats, abstents, tots
Millorable: molts detalls, però aquest equip no es mereix cap comentari aquesta setmana en aquest apartat
Atenció: l'equip solament recupera un jugador per al partit contra els Monjos, partit parany

SOTS 25 FEMENÍ  CB CUBELLES – U.E CAPELLADES 110 - 06

VICTÒRIA MOLT CÒMODE

Partit molt fàcil per les nostres noies que s’enfrontaven contra les últimes classificades.

1er Quart.- Les noies de Raquel sabien que seria un partit fàcil, però tot i això van sortir a pista concentrades per jugar 40’ seriosos.

Els primers minuts van servir per agafar el ritme i entrar en calor i a partir del minut tres va ser un allau ofensiu de les nostres jugadores que amb una defensa individual aconseguien recuperar moltes pilotes a la primera línea de passada.  Gràcies a aquesta bona pressió no es deixava opció a l’equip visitant per arribar a atacar el seu aro (24 a 0).

2º Quart.- En aquet quart les nostres sots25 van baixar la defensa a mig camp, però això no feia que es baixes el ritme. Es recuperaven pilotes una vegada i una altra i s’acabaven en cistelles fàcils, però una vedada defensiva feia que les noies del Capellades trobessin un tir fàcil que va entrar (57-02).

3er i 4rt Quart.- La segona meitat del partit va ser pur tràmit. Les nostres jugadores continuaven amb la seva defensa individual  mig camp sense donar opcions a les rivals i el Capellades aprofitava la mínima relaxació per fer dues cistelles més.

El pròxim partit serà el 13 de desembre contra un equip ja conegut, Castellví de la Marca. Esperem aquestes setmanes de descans no passin factura i l’equip continuï amb el bon treball.

CB Cubelles: Ari 2, Angi 16, Andrea E. 1; Clara 0, Patri 20, Jessi 10; Negra 12; Neus 18, Noelia 5; Paula 8; Andrea N 6, Irina 12
Lesionades: Natàlia.
Absent: Tània
Entrenador: Raquel Martínez
Àrbitre: Benet
Parcials: 24-00; 33-02; 27-02; 26-02

Millorable: Cistelles fàcils que es van fallar per excés de relaxació.
Immillorable: La unió i les ganes que te tot l’equip.
MVP: Tot l’equip.

Raquel Martínez

CNB VILANOVA - SOTS21 MASCULÍ  CB CUBELLES  71-24

DERROTA TOTAL

Malgrat les baixes, no hi ha excuses per la derrota. Els cubellencs van estar desdibuixats, sense idees en atac i pèsims en defensa. Només fins a la mitja part va semblar que hi havia una mica de possibilitats perquè la diferència era de 16 punts però encara faltava molt i a poc que la defensa millorés un xic i les accions ofensives es concretessin el marcador es podia ajustar. Però la segona part encara va anar pitjor i l'equip va patir una derrota humiliant contra un rival directe.

CB Cubelles: 7.Santi (5), 8.Alberto(4), 13.Carlos(9), 15.Sergi(4), 16.Aitor(-), 17.Adri(0), 21.Coca(-), 35.Robles(0), 00.Edu(2)

Entrenador: Siscu Martin
Parcials: 13-7, 18-8(31-15), 19-4(50-19), 21-5(71-24)

C.B.CUBELLES 30-71C.B. MONTPEDRÓS GROC

Un altre cop, partit amb alt i baixos pels locals. El primer període no podia començar pitjor. Una defensa molt tova del Cubelles junt amb un gran encert nefast en atac van dinamitar el quart. Acabava el primer quart amb 2-25 en contra els locals.

El 2on quart va ser un altre cantar. Els garrafencs van despertar-se, per fi, i van aconseguir aturar la sangria anotadora dels visitants. Les defenses, sobretot la del C.B.Cubelles, van pujar un grau i això va dur a un període igualat en el qual els locals només van perdre de 3.

A la tornada de la mitja part, el partit va continuar la tònica del darrer quart. El quart va estar igualat i els de Montpedrós només van guanyar el quart per 6 punts.

Al darrer quart, tot se’n va anar en orris. El C.B.Cubelles va donar per perdut el partit i va encaixar un parcial que va sentenciar el partit. El C.B. Montepdrós Groc, va seguir amb la seva feina i amb el partit, molt seriós, que estava fent. El partit acabava doncs 30-71 en contra dels cubellencs que no aconsegueixen aixecar cap, tot i que, poc a poc, es va veient una millora.

INFANTIL MASCULÍ C.B.CUBELLES- A.E. L’ESQUITX SANT SADURNÍ 66-15

L'INFANTIL MASCULÍ PLANTA CARA AL PIERA

Aquest cap de setmana l’Infantil Masculí del Cubelles jugava contra el Esquitx, al qual es van enfrontar en la primera volta i van aconseguir guanyar amb facilitat amb un gran joc. Ara tocava seguir la mateixa dinàmica que els últims partits per sumar una victòria més.

Comença el partit, els nois del Cubelles busquen cistelles fàcils però no aconsegueixen anotar-les, a més a més no van a buscar el rebot. L’Esquitx s’aprofita d’això per tancar un primer quart igual. A partir d’aquí, els cubellencs comencen a defensar des de a dalt robant moltes pilotes i fent punts molt fàcils, on ens permet veure una diferència més gran en el marcador.

A la mitja part, els cubellencs tenen ganes de seguir endavant per augmentar la diferència del marcador. Cada jugador que surt a pista ho dóna tot, i a més a més, tots s’atreveixen a entrar i llençar a cistella provocant que tots siguis capaços de ficar punts.

Una victòria més pel Cubelles que els fa sentir com un millor equip, que ha anat millorant dia a dia i cada vegada posen més actitud a la pista.

CB Cubelles: Joaquín (4), Adrià (4), Alan (8), Juan (6), Carles (10), Guillem (12), Andreu (12), Erick (2), Raúl (11)
Absents: Alex, Joan Pere, Arturo.
Entrenador: Gemma Miró
Parcials: 1er (14-6), 2on (16-8), 3er (22-1). 4rt (14-0).

GEMMA MIRÓ

PREINFANTIL FEMENI  CB CUBELLES – LA ROCA 36-33

VICTÒRIA D'UN CUBELLES PLE DE CONFIANÇA, SEGONA CONSECUTIVA

Després de 2 setmanes de descans les noies de Pepe i Angi tornaven una altra vegada a la pista de joc, han tingut dues setmanes senceres per preparar un partit d'importància davant un rival superior, però la superiodidad es reflecteix a la pista i aquesta vegada Cubelles va saber administrar el partit i donar el cop d'efecte al final d'ell ...

1ª part.- Els primers compassos de partit van ser d'un mal Cubelles on els primers parcials anirien a favor de l'equip visitant, 0 a 6 (minut 4) i primer temps mort de l'entrenador Cubellenc per arreglar algunes coses que no veia bé, mala defensa i mal atac, a partir d'aquí Cubelles va començar a millorar defensivament i va començar a crear el seu millor joc, Ewi (7 punts) jugadora Cubellenc va donar un impuls en el segon quart ficant 5 punts consecutius, així d'aquesta manera arribaríem als primers deu minuts amb l'avantatge d'11 a 8, els següents 5 minuts van ser de lo pitjor del partit on no van ficar cap cistella i això va fer que l'equip visitant es posés per davant, 11 a 16, com podem observar el partit era molt irregular, on per sobre de tot Cubelles estava donant massa opcions en atac, la desesperació de l'entrenador local anava a esclatar, no treballaven el rebot defensiu en cap moment, les jugadores de la Roca disposaven de moltes opcions de tir i això feia que al final es convertís en cistella , però tot i així i amb un joc irregular s'arribaria a l'equador del partit amb el resultat de 15 a 16.

2a part.- En el descans Pepe i Angi van recalcar sobretot el tema del rebot defensiu i la sortida de pilota on s'havien comès diversos passos, i recalcava que si en els entrenaments ho feien bé perquè en el partit no ho feien, tenien una oportunidad per guanyar a un rival millor en tots els seus aspectes, però havien de treure la casta que porten dins, i la veritat és que aquesta segona part canviària poc a poc a millor, Gabriela (15 punts) es va posar els galons i va tirar del carro en atac, Alba (6 punts) controlava el joc estàtic a la perfecció donant assistències a les seves companyes, donant la pausa necessària i saber estar al camp, i Neus (5 punts) va demostrar la veterania on en els moments finals demostraria la líder que pot arribar a ser, en general tot l'equip es va posar la granota de treball i així ha de ser, 23 a 19 (minut 25) 24 a 25 (minut 30) com es pot veure el partit estava en un fil, qualsevol dels dos equips podia emportar-se la victòria però aquesta vegada les nostres no ho anaven a deixar escapar 30-31 (minut 35) últims 5 minuts de partit i amb un punt de desavantatge, el partit estava per decidir i hem de dir que van saber estar en ell , perquè van treballar la seva millor defensa i van decidir en atac, la Roca no sabia com entrar en atac i les nostres van tenir la confiança de creure en la victòria i així va ser amb el resultat de 36 a 33 el preinfantil femení tornava a guanyar el que era el seu segon partit consecutiu ...

CB CUBELLES: GABRIELA (15), ALINA (0), ALBA (6), LIA (0), CARLA (0), MARTA B (2), MARIA (2), EWI (7), NEUS (5)
ABSENTS: ANDREA, MARTA S.
ENTRENADORS: PEPE I ANGI

Millorable.- els rebots defensius!!! inacceptable on hi va haver ocasions que l'equip contrari va arribar a tenir 4 o 5 tirs en un mateix atac.
Inmillorable.- El creure en la victòria, el canvi i l'actitud que demostren en tots els partits, les ganes d'aprendre, la millora de totes en el dia a dia.
Mvp, s.- Tot l'equip on la unió fa la força i totes posen aquest granet de sorra per aconseguir el mes desitjat, la victòria final.