Gimnàstica rítmica

L'aleví nivell VII del CR Vilafranca aconsegueix un bon resultat al Campionat d'Espanya

El conjunt aleví nivell VII del CR Vilafranca. Eix

El passat cap de setmana dies 19, 20,21 i 22 de novembre de 2015 es va celebrar a la ciutat de Saragossa el Campionat d’Espanya de Base Conjunts.

El Club Rítmica Vilafranca es va desplaçar fins a la citada ciutat i va participar a la competició amb el conjunt Aleví de 5 pilotes format per les gimnastes Carla Díez, Carla Martínez, Nàdia Perez, Mariona Cisa, Janna Picas i Claùdia Luque. Gràcies a la seva excel·lent actuació les gimnastes van aconseguir una meritòria 19na posició, entre 70 conjunts participants, obtenint la millor nota catalana de la seva categoria.

Finalment indicar que el proper cap de setmana es disputa a la ciutat de Lleida la final de Copa de Conjunts on aquest conjunt defensarà el títol de Campió de Catalunya que va aconseguir mesos enrere.