Tir amb arc

Primera tirada de lliga Catalana de tir de bosc 2016

El Campió del Món de Tir de Bosc 3D per equips David Garcia. Eix

El Campió del Món de Tir de Bosc 3D per equips David Garcia. Eix

1a. Tirada de Lliga Catalana de tir de bosc 2016 que organitza el Club d’arquers d’Olivella amb la presència del Campió del Món de Tir de Bosc 3D per equips David Garcia

Horaris:

8:00 Entrega de documentació́, escalfaments i revisió́ de material

8:45 Cerimònia inaugural amb la presència de les Autoritats Municipals i el President de la FCTA

9:00 Inici de la competició

12:00 Hora prevista de finalització de la competició

Aquesta és una tirada especial, doncs podrem gaudir de la presència confirmada del Campió del Món de Tir de Bosc 3D per equips David Garcia, al que es lliurarà el premi com a millor arquer de l’any. Hi comptarem també amb la participació del Campió del Món individual en la modalitat d’arc nu, Sebastià Juanola.

A la cerimònia d’inauguració hi haurà el parlament del President de la Federació, Francesc Altarriba, i el de l’Alcaldessa.

Es vol aprofitar aquest moment, que és quan hi són tots els arquers presents, per donar un premi al millor arquer de l'any a en David Garcia.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!