Sènior  Masculí – Copa Catalunya – Grup 01 – jornada 10ª

Marc, Jordi, Roger 6, Edu 22, Noel 1, Saladié 2, Xavi 9, Mauro 9, Toni, Gonzálvez 22,  Nacho,  Alex 10, Velasco .

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover. Delegat: Fredi Domínguez.

Parcials: 14-9  18-24  16-23  17-25

Desplaçament del Bàsquet Sitges el diumenge al matí, a la difícil pista de l’AEC Collblanc-Torrassa de L’Hospitalet.

El Collblanc era un dels equips capdavanters, amb tres derrotes de nou partits jugats, ocupava la darrera plaça que dona dret a jugar les fases d’ascens empatat amb Lluïsos i SESE, i amb la particularitat que encara ningú havia guanyat en aquesta pista; si a tot això li afegim que l’equip del Sitges tenia les baixes de Marc, per lesió, i Jordi, per sanció, i que Roger Pérez jugava el seu primer partit després de sortir de la llarga lesió, semblava que seria un desplaçament força difícil per treure quelcom positiu.

El cinc del Sitges format per Riu, Sabaté, González, Rodríguez i Velasco iniciava el partit amb intensitat defensiva però desencert en atac, minut cinc, 3-4; al final del quart els del Collblanc- Torrassa milloren l’encert de cara a cistella, 14-9. A l’inici del segon quart continua el desencert del Sitges, al temps que encaixa tres triples i al minut set els del Garraf perden de 10 punts, 28-18. Temps mort i recordar que sense sacrifici en defensa no hi ha victòria, i dit i fet, el Sitges torna a defensar com a l’inici del partit, recuperant pilotes pot córrer el contraatac i en tres minuts capgira el partit, per marxar al vestidor amb avantatge d’un punt, 32-33, amb un Edu Riu sota i un Gerard Gonzálvez des del perímetre, tots dos molt encertats (22 punts cadascun d’ells al final del partit).

A l’inici del tercer quart el Sitges amplia l’avantatge, 34-38, i amb les presses de l’equip local, en aquesta fase del partit comença un intercanvi de triples del que el Sitges surt guanyador: en 4 minuts, sis triples, dos del Collblanc i quatre del Sitges (2 del Gerard i 2 de l’Àlex) 45-52, per arribar al final del quart 48-56. A l’inici del darrer quart un triple, ara de Mauro, trenca la barrera d’avantatge dels deu punts favorables al Sitges, 53-65. Amb sis minuts per finalitzar el partit sembla estar prou ben encarrilat el desplaçament, i tot i les diferents defenses que planteja el Collblanc, amb la pressió i les faltes personals, el Sitges controla el partit fins el final i amplia la diferència fins els 16 punts d’avantatge, 65-81.

Gran victòria que enfila al Sitges fins la  quarta posició, empatat  amb quatre equips més, tots amb sis partits guanyats dels 10 jugats.

Aquest dissabte, a les 18:00 hores, el nostre equip rep a Pins Vens al SESE, un dels equips empatat amb el Sitges i que lluiten per entrar a una de les 4 places que donen dret a jugar les fases d’ascens.

Sènior  Masculí – 3ª Catalana – Grup 06

C.B. Salou “B”       70
Bàsquet Sitges “B”      42

Guillem Albes, David Almirall , Hamzah Baig, Guillem Ballús, Roger Dagà, Eugenio Hernández, Jordi Noguer, Lucas Pérez, Oscar Porras, Albert San José, Brandon, Cristian.

Entrenador: Rubén Hernández.

El proper partit, dissabte a les 16:00 hores, a Pins Vens, contra A.E. Claret.

Júnior  Masculí - Nivell “B” – Grup 04

Bàsquet Sitges “A” 92
C.B. Abrera  52

Parcials: 27-13  18-12  24-14  23-11

Des del minut 1 els locals han dominat el marcador. Cada quart s'ha incrementat l'avantatge en el lluminós. Els sitgetans han estat molt encertats en el tir exterior. Si pot haver un aspecte a millorar, el rebot defensiu ha estat en ocasions fluix.

El proper partit, dissabte a les 12:00 hores, a Pins Vens, contra B.C. Martorell “A”.

Cadet “A” – Masculí – prèvia – Nivell A – Grup 07

Basquet Samà Vilanova-CMA 71
Bàsquet Sitges “A”  30

Si molt difícil era l'enfrontament que teníem per davant tenint en compte el resultat de la primera volta, 37-93, pels samistas, amb l'equip al complet, malament presagiava el partit amb les baixes per diferents motius de Marcel, Oscar, David, Marcos i Lawson.

Equip, el Samà, molt físic i amb una defensa asfixiant que ens portava a la precipitació, el que va donar com a resultat 20-7, al 1r quart. Una mica millor el 2on quart, jugat per la nostra banda amb més intensitat i que va obligar al Samà a defensar al límit, el que ens va fer llançar 11tirs lliures, errant en 8 ocasions, horrible percentatge, acabant 22-12.

3r quart amb bastant cansament i una altra vegada nefastos des del tir lliure, 2 de 8 llançats, augmentant el Samà el seu avantatge fins als 40 de diferència (21-4). Últim quart sense rendir-nos sempre, lluitem, encara que sense encert anotador. 4 tirs lliures més fallats, total 18 fallats de 28. I com cal buscar el costat positiu, i comparant amb el primer partit, 37-93, i en aquest 71-30. Jugant 8 i fallant 18 tirs lliures. Baixem el seu poder anotador en menys 22 punts i la diferència de l'anterior derrota disminueix en diferència de punts.

Ara, en els trams finals i esperant alguna alta en l'equip, tenim marcat com a objectiu guanyar els últims tres partits i acabar 5-5 de balanç i mantenir-nos en “A”.

El proper partit, dissabte a les 10:30 hores, a Pins Vens contra C.B. Santfeliuenc Vermell.

Cadet “B” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 14

Jevnet.es – C.B. Castelldefels 01  80
Bàsquet Sitges “B”  50

El proper partit, dissabte a les 12:00 hores, a Pins Vens, contra Bàsquet Sant Boi “B”.

Infantil “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 18

C.B. Gavà 02  19
Bàsquet Sitges “A”  69

Parcials:   0-26  14-14  5-20  3-9

Els Sitges té com a premissa millorar resultats de la primera volta, tot i això fan un inici espectacular però sembla ser que la baixa d’intensitat fa que l’equip rival lluiti i mantingui el resultat de la primera volta.
Toca treballar per aconseguir els objectius.

El proper partit, dissabte a les 9:00 hores, a Pins Vens, contra el Manyanet Molins.

Pre-infantil “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 05

Bàsquet Sitges “A”

Jornada de  D E S C A N S.

El proper partit, dissabte a les 9:00 hores, a Pins Vens, contra Bàsquet Club Sant Joan Despí.

Mini “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 22

Basquet Samà Vilanova – MMA  63
Bàsquet Sitges “A”  44

El proper partit, dissabte a les 10:30 hores, a Pins Vens, contra el C.B. Igualada “B”.

Mini “B” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 25

Basquet Samà Vilanova – MMB  54
Bàsquet Sitges “B” 17

Miquel Lledó, Oscar Miró, Jan Prat, Pol Velasco, Luan Mayoral, Jonathan Coleto, Nacho Giménez, David Fernández, Biel Reinon.

Entrenadors: Anna Robert i Roger Matas.

Parcials:   6-2 6-2 2-0 6-3  11-6 15-0 2-4 6-0

El sitgetans van sortir amb moltes ganes, tot i no estar encertats en atac, van fer una gran defensa. Van posar ganes durant tot el partit davant d’un rival fort. Felicitar als nois per la gran defensa.

El proper partit, dissabte a les 16:00 hores, desplaçament a la pista de l’A.B. Cunit.

Pre-Mini “A” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 16

C.E. Gelida  17
Bàsquet Sitges “A” 67

Sergi, Carlos, Pablo, Marc E., Marc A., Joan, Juan, Joel, Marc G., Jan, Adrià, Lucas, Biel, Uriel i Eric.

Parcials: 5-3  0-21  8-5  0-17   2-8  0-6  2-4  0-9

Els benjamins del Bàsquet Sitges aconsegueixen una nova victòria a la pista del Gelida. Tot i començar molt desencertats, l'equip va anar de menys a més. Els pocs espais, en una pista petita, dificultaven la possibilitat de realitzar entrades amb comoditat i propiciava que els sitgetans llancessin molt, i amb poc encert, des de fora. Tot i això, s'emportaven una merescuda victòria després de treballar molt en defensa.

El proper partit, dissabte a les 19:00 hores, desplaçament a la pista del A.B. Cunit.

Sènior  Femení – 2ª Catalana  – Grup 02

Bàsquet Sitges – La Oca 58
C.E. Xamba 53

Laura Ripoll 2, Alba 4, Marta Figueras, Sandra 19, Pat 7, Elia 9, Laura Sancho 4, Anna 5, Irene i Cristina 8.

Entrenadors: Vicky Marcos i Xavi Masana.

Parcials: 23-17  7-8  16-13  5-13 prorroga 7-2

Un cop acabat el partit les estadístiques permeten detectar quins son els factors que determinen la victòria o la derrota. En aquest cas pot semblar que es vuit tirs lliures fallats per l’equip visitant en l’últim quart son els que van impedir que guanyes el partit.

Pot ser, però també es cert que el Bàsquet Sitges va dominar sempre en el marcador, amb diferències entre 5  i 8 punts, i només una breu i incomprensible desconnexió final va permetre que el Xamba forcés la pròrroga. En els cinc minuts afegits un rotund 7-0 va acabar amb les esperances visitants. Triomf, doncs, necessari del Bàsquets Sitges per trencar la dinàmica negativa  de les ultimes jornades.

El proper cap de setmana, dissabte a les 18:30 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Llor.

Sots 21 Femení – Nivell “A” - Grup 01

Bàsquet Sitges 51
La Salle Bonanova 66

Nerea 12, Judith, Jana 4, Marina 16, Xana 7, Anna 2, Federica 6, Aina 3, Andrea 1.

Parcials: 13-14  9-22  15-11  14-18

Derrota viscuda a Pins Vens de les nostres sots21.

El primer quart va ser ajustat, les sitgetanes van sortir concentrades i per la feina, però les faltes de tir comeses va fer que les visitants anessin rascant punts en el marcador des de la línia de tirs lliures. En el segon quart les nostres es van col·lapsar per sortir d'una defensa en pressió tota la pista i una zona 1.3.1, amb el que van abaixar el cap, permeten nombrosos contraatacs de les visitants,que els van finalitzar amb una cistella fàcil.

A partir de la mitja part, les sitgetanes van tornar al partit, sortint de la pressió amb bones passades i atacant la zona de les de Barcelona; tot i això, les rivals seguien fent contraatacs sense que ningú les parés, el que va provocar que se'n duguessin la victòria les visitants.

El proper cap de setmana, diumenge a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del B.C. Martorell.

Cadet – Femení – prèvia – Nivell B – Grup 03

Bàsquet Sitges

Núria, Judit, Jana, Nina, Berta, Anna, Alba, Xènia, Ainhoa, Maribel, Sara, Marta.

Entrenadors: Roger Romagosa i Núria Sales.

El proper cap de setmana, dissabte a les 11:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Begues Verd.

Infantil – Femení – prèvia – Nivell B – Grup 10

Bàsquet Sitges  67
BF Viladecans “A” 45

Parcials:15-13  11-10  21-15  20-8

Un dels millors partits d'aquesta temporada de les nostres noies de l'Infantil. Des de l'inici, a l'equip se'l veia molt concentrat en l’aspecte defensiu. Tot i l'altura de les visitants, les sitgetanes dominaven en el rebot i podien córrer.
Ara venen dos setmanes de descans per arribar a la recta final de la lliga prèvia.

El proper cap de setmana,  D E S C A N S.

Pre-infantil Femení – prèvia – Nivell C – Grup 06

Bàsquet Sitges  53
Bàsquet Piera 14

Parcials:14-00  12-4  14-10  13-00

L’equip visitant es va presentar amb set jugadores. Per tant, abans de començar a jugar ja teníem l’encontre guanyat. Tot i així, tots dos equips vàrem decidir jugar un partit amistós de quatre parts de deu minuts. D’aquesta manera, vam aprofitar per explotar a pista els conceptes defensius que estem treballant durant fa dos setmanes.
La pròxima jornada, les sitgetanes s’enfronten contra el Bàsquet Samà Vilanova, seguirem treballant!

El proper cap de setmana, diumenge a les 19:30 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Samà Vilanova – PIFB.

Mini “A” – Femení – prèvia – Nivell C – Grup 11

Bàsquet Sitges 68
Bàsquet Base Molins 18

El proper cap de setmana, dissabte a les 10:30 hores, desplaçament a la pista de l’U.E. Sant Gabriel – Viladecans.