OK Lliga Masculina

Balsàmica victòria del Vallès Calafell Tot l'any davant el Reus Deportiu

Calafell Tot l'any - Reus Deportiu. Canal Calafell

I la victòria ha arribat. Una victòria treballada, necessària, balsàmica i més que merescuda per un Vallès Calafell Tot l'any que va trenar un excel·lent partit davant el Reus Deportiu.

L'encontre de divendres no va deixar a ningú indiferent després de l'espectacle a què estem acostumats a veure quan juguen els dos equips. El primers minuts de partit ja feien entreveure que els calafellencs anaven a per totes. Tot i les blaves ensenyades a Kílian Aguilar i Raül Marín per una petita picabaralla, la primera part es va desenvolupar sense cap entrebanc.

Els calafellencs liderats per un endolladíssim Sergi Romeu van avisar amb un xut al pal de Kílian Aguilar. Marc Coy va tenir l'oportunitat d'avançar els reusencs mitjançant un penal, però va ser el capità Sergi Romeu qui després de robar una bola, es plantava sol davant Molina i establia l'1-0 al marcador. Restaven 5 minuts per al descans i el marcador ja no es va moure.

Un mà a mà entre Marc Coy i David Arellano, salvat magistralment pel porter calafellenc donava el tret de sortida a una segona part intensíssima. Del possible empat vam passar al 2-0 de nou mitjançant Sergi Romeu, que tot i errar el penal en primera instància, foradava l'esquadra de Molina en el rebot. La intensitat del Vallès Calafell Tot l'any no afluixava i el 3-0 arribava de mans de Jordi Gabarra al desviar un xut d'un Sergi Romeu omnipresent.

David Arellano actuaria de nou aturant una falta directa per acumulació, però restaven 14 minuts i el partit es va posar costa amunt. Els reusencs, en escassos 2 minuts, empatava el partit. El primer, amb Jordi Gabarra a terra, el feia Joan Salvat i Raül Marin signava un doblet. El 3-3 reflectia al marcador i el Joan Ortoll emmudia. Un temps mort demanat per Sergi Macià i una reunió ràpida dels jugadors sobre la pista va fer canviar el curs del partit. L'oportunitat arribaria.

I va arribar. La desena falta del Reus Deportiu i la falta directa corresponent era magistralment definida per Marc Vergés, que feia esclatar de nou el Joan Ortoll. El 4-3 imperava, però els reusencs van disposar d'un penal que de nou un sobrenatural Arellano aturava. La victòria es quedava a casa, tot l'equip va estar a l'alçada i és el que la va permetre.

Hem volgut parlar amb Sergi Macià que valorant la victòria comenta que "són tres punts valuosos. Queden 5 jornades per acabar la primera volta i hem d'afrontar cada partit com si fos l'últim" i afegeix "la victòria és una conseqüència de la feina i l'actitud dels jugadors, ells no s'aturen i això és la clau". Pel que fa al partit comenta que "l'actuació de David Arellano va ser bàsica, és un pilar per nosaltres i a més l'equip va defensar i atacar amb cap" i afegeix "les errades que ja havíem parlat ens van posar a l'ombra de la derrota, hem de saber que una errada a OK Lliga pot condemnar un bon partit."

També hem parlat amb David Arellano preguntat per la gran actuació, comenta que "en aquest equip hi ha d'haver 10 pilars i el contrari seria faltar a la veritat i treure importància als membres de la plantilla". Valorant la victòria comenta que, "es va aconseguir una victòria balsàmica, pel rival que era i per la situació en la que ens trobem, però no deixen de ser tres punts" i afegeix "tant de bo aquesta actuació ens serveixi per valorar més el que som i poder donar un pas endavant i competir millor del que ho portàvem fent." Valorant el seu paper en l'equip aquesta primera volta comenta que, "l'únic que intento és ajudar al màxim el meu club, equips i companys. Hi han dies bons, altres dolents, però el que no em pot faltar i no em faltarà és una actitud i unes ganes de guanyar terribles" i afegeix, "sense això sergurament penjaria els patins, i sincerament crec que puc fer molt més del que he fet fins ara, crec que haig i puc fer més i estic treballant per aconseguir-ho".