Gimnàstica rítmica

L'aleví nivell VII del CR Vilafranca campió de la Copa Catalana

L'aleví nivell VII del CR Vilafranca campió de la Copa Catalana. Eix

El passat diumenge dia 29 de novembre de 2015 es va celebrar a la ciutat de Lleida la final de Copa Catalana de Conjunts.

El Club Rítmica Vilafranca es va desplaçar fins a la citada ciutat i va participar a la competició amb el conjunt de Base categoria Aleví de 5 pilotes format per les gimnastes Carla Díez, Carla Martínez, Nàdia Pérez, Mariona Cisa, Janna Picas i Claùdia Luque. Gràcies a la seva excel·lent actuació i a la regularitat demostrada al llarg de les tres fases que formen aquesta competició, les gimnastes van proclamar-se campiones de la Copa Catalana nivell VII.

Aquesta competició posa el punt i final a la temporada de conjunts pera aquesta entitat.

Moltes felicitats a les gimnastes i a tot l’equip tècnic pels grans èxits aconseguits durant tota la temporada.