Bon partit del sènior masculí del CB Sitges contra el SESE

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – Grup 01 – jornada 11ª

Bàsquet Sitges “A” 71 - SESE 52

Marc, Jordi 10, Roger 9, Edu 16, Noel 1, Saladié 5, Xavi 1, Mauro 4, Toni, Gonzálvez 11,  Nacho,  Alex 11, Velasco 8.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover. Delegat: Fredi Domínguez.

Parcials: 17-9  15-10  20-21  19-12

El Secció Esportiva Santa Eulàlia, més conegut per SESE, visitava el passat dissabte la pista del Bàsquet Sitges; tots dos equips, amb sis partits guanyats a la desena jornada, es trobaven a la part alta de la classificació i lluitant per una de les quatre places que dóna dret a jugar fases d’ascens a EBA.

El Bàsquet Sitges aquesta setmana tenia les baixes de Nacho Vicente i Marc Sabater, per lesió, i Piñero optava per sortir amb un cinc inicial format per Velasco, Alex, Gonzálvez, Edu i Xavi. La intensitat en defensa no feia perdre la concentració en l’atac i amb aquesta fórmula màgica el Sitges es plantava el minut cinc amb un 9-2, diferència que punt amunt o punt avall es mantindria fins el final del primer quart, 17-9.

En el segon quart comencen les rotacions de l’equip del Garraf i lluny de baixar el ritme encara s’incrementa més, i tot i el canvi de defensa del SESE a la zona 2-3, es trenca amb dos triples seguits, un de Noel i l’altre de Jordi.

En el tercer quart tres triples de Gerard i un de Noel feien que, tot i els 21 punts anotats per els de Nou Barris, els del Garraf mantinguessin una renda superior als 10 punts en el marcador, 52-40, al final del quart. En el darrer quart, el Sitges ampliaria les diferències en el marcador fins arribar als 20 punts d’avantatge, moment en que els de Barcelona ja veurien impossible la remuntada i els darrers minuts del partit, tret d’alguna tensió en la pista fruit de la diferència en el marcador, que no es reflexa de les posicions en la classificació, no tingueren més història.

Bon partit en conjunt del Sitges, on cal destacar que tots els jugadors disponibles van jugar i van anotar.

Proper partit, el dia 13 de desembre, a les 18:00 hores, al camp del C.B. Grup Barna “A”, equip que lidera el grup, amb nou partits guanyats.

Sènior  Masculí – 3ª Catalana – Grup 06

Bàsquet Sitges “B” 51 - A.E. Claret 66

Guillem Albes, David Almirall , Hamzah Baig, Guillem Ballús, Roger Dagà, Eugenio Hernández, Jordi Noguer, Lucas Pérez, Oscar Porras, Albert San José, Brandon, Cristian.

Entrenador: Rubén Hernández.

El proper partit, el dissabte 12 de desembre, a les 19:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Cambrils.

Júnior  Masculí - Nivell “B” – Grup 04

Bàsquet Sitges “A”  62 - B.C. Martorell “A”  64

L'equip júnior masculí sembla abonat a perdre de dos. Aquesta vegada ha estat el líder de la categoria, el Martorell, qui desgraciadament continua invicte. 62-64, en un final emocionant, amb l'Otto fent un triple i falta addicional a falta de 8 segons. Però no ha estat el dia dels tirs de camp ni dels tirs lliures als minuts finals. Dels nou fallats en tot el partit (8/17) , 5 (1/6) han estat en els tres últims minuts.Encara hi ha feina per fer. Ànims.

El proper partit, el diumenge 13 de desembre, a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Castellbisbal Lilla.

Cadet “A” – Masculí – prèvia – Nivell A – Grup 07

Bàsquet Sitges “A” 59 - C.B. Santfeliuenc Vermell 66

Parcials: 17-14    16-17    14-19    12-16

Partit en teoria assequible però que la falta d'actitud d'alguns jugadors en donar per fet la victòria ens porto a la derrota per 6 punts. La falta d'humilitat i respecte cap a l'equip contrari juntament amb unes gotes de prepotència és la millor fórmula per perdre els partits.

El proper partit, el dissabte 12 de desembre, a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el C.B. Igualada “A”.

Cadet “B” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 14

Bàsquet Sitges “B” 61 - Bàsquet Sant Boi “B” 56

El proper partit, el dissabte 12 de desembre, a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el C.E.B. Pallejà “B”.

Infantil “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 18

Bàsquet Sitges “A” 95 - Manyanet Molins 62

Parcials: 22-20  23-12  24-12  19-8

Els nostres jugadors s'enfronten contra el segon classificat, un equip tècnicament bo en comparació als altres partit. L'inici és molt interessant on l’avantatge passat 10 minuts és de dos punt a dalt, amb bones jugades en atac i bones defenses per part dels dos equips.

El partit es trenca a falta de 5 minuts, a la mitja part, només deixant anotar 4 punts, això fa que durant tot l’encontre els de Sitges vagin augmentant la diferència fins el final. Felicitar els dos equips pel bon partit.

El proper partit, el dissabte 12 de desembre, a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el Chiringuito Ibiza – CBC 02.

Pre-infantil “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 05

Bàsquet Sitges “A” 40 - Bàsquet Club Sant Joan Despí 47

El proper partit, el dissabte 12 de desembre, a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el C.B. Sant Josep Obrer.

Mini “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 22

Bàsquet Sitges “A” 71 - C.B. Igualada “B” 42

El proper partit, D E S C A N S.

Mini “B” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 25

A.B. Cunit 84 - Bàsquet Sitges “B” 34

Miquel Lledó, Oscar Miró, Jan Prat, Pol Velasco, Luan Mayoral, Jonathan Coleto, Nacho Giménez, David Fernández, Biel Reinon.

Entrenadors: Anna Robert i Roger Matas.

El proper partit, el dissabte 12 de desembre, a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el Basquetfels 2004.

Pre-Mini “A” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 16

A.B. Cunit 32 - Bàsquet Sitges “A” 51

Sergi, Carlos, Pablo, Marc E., Marc A., Joan, Juan, Joel, Marc G., Jan, Adrià, Lucas, Biel, Uriel i Eric.

Parcials: 2-10  4-7  4-8  7-8   2-6  2-0  2-4  9-8

Nova victòria, a la pista del Cunit. Els benjamins, després de realitzar una bona sortida ens els primers períodes, van anar de més a menys i van haver de treballar de valent en defensa per mantenir l'avantatge assolit. L'encert de cara a cistella va ser baix en un partit on la possessió de la pilota canviava constantment de mans per les errades en les passades dels dos equips. Tot i això, el Bàsquet Sitges va poder aconseguir encadenar una victòria més.

Sènior  Femení – 2ª Catalana  – Grup 02

Bàsquet Llor 49 - Bàsquet Sitges – La Oca 61

Andrea, Laura Ripoll 4, Alba 6, Marta Figueras, Sandra 8, Pat 5, Elia 10, Laura Sancho 2, Anna 4, Marta Alcalà 6, Irene i Cristina 16.

Entrenadors: Vicky Marcos i Xavi Masana.

Parcials: 17-23  12-15  9-11  11-12

Important victòria del Bàsquet Sitges, a més a més, acompanyada per moments de molt bon joc. Desprès de 10 partits disputats, el Bàsquet Sitges ha guanyat 5 i perdut altres 5 i ocupa una tranquil·litzadora vuitena posició.

Aquest cop les sitgetanes van sortir força centrades, tant en atac com en defensa, i pràcticament no van donar cap opció al Bàsquet Llor d’entrar en el partit. El treball col·lectiu de les nostres va aconseguir que les jugadores locals veiessin amb impotència com el marcador s’anava eixamplant progressivament fins arribar als 20 punts a falta de 3 minuts per finalitzar el partit.

En el capítol anecdòtic, destacar que les sitgetanes només van llançar 2 tirs lliures (la xifra més baixa en els sis anys de sènior femení) i van veure com l’equip contrari llançava fins a 30 ocasions.

El proper partit, el dissabte 12 de desembre, a les 19:00 hores, a Pins Vens contra el Bàsquet Femení Cornellà “A”.

Sots 21 Femení – Nivell “A” - Grup 01

B.C. Martorell 48 - Bàsquet Sitges 36

Nerea 6, Marina 8, Ari, Xana, Anna 12, Federica 2, Aina 6, Aroa 2.

Parcials: 11-14  13-4  14-6  5-12

Les nostres, el passat diumenge es van desplaçar a Martorell per jugar contra l'equip que està en la mateixa posició en la classificació. En l'inici del partit les sitgetanes van sortir força concentrades, endossant un parcial de 0-8, fet que va provocar la relaxació de les jugadores a partir del minut 5, les locals ho van aprofitar per recuperar el marcador, acabant el 1r quart 11-14. En el segon quart, les visitants es van col·locar en una zona que ens va dificultar l'atac, i en defensa, les sitgetanes van deixar que les de Martorell finalitzessin contraatacs fàcils acabant a la mitja part 6 punts a baix, 18-24.

La segona mitja part, les locals van mantenir la defensa zonal, fent que seguíssim tenint complicacions en l'atac, la nostra defensa no va ser gents agressiva provocant que mica en mica les de Martorell marxessin en el marcador, acabant el tercer quart 43-24. Tot i el resultat negatiu, les nostres no es van donar per perdudes, augmentant el ritme de defensa van poder recuperar algunes pilotes que va fer que el marcador s'ajustés una mica, tot i no ser suficient, acabant el partit amb una derrota per 12 punts, 48-36.

El proper partit, el dissabte 12 de desembre, a les 17:15 hores, a Pins Vens contra l’U.E. Claret.

Cadet – Femení – prèvia – Nivell B – Grup 03

C.B. Begues Verd 47 - Bàsquet Sitges 39

Núria, Judit, Jana, Nina, Berta, Anna, Alba, Xènia, Ainhoa, Maribel, Sara, Marta.

Entrenadors: Roger Romagosa i Núria Sales.

Parcials: 11-9 10-8 12-6 14-16

El Begues no ha plantejat la pressió defensiva que s’esperava, sinó que les sitgetanes han hagut d’atacar contra una defensa més aviat passiva i molt tancada. Això ha provocat que, malgrat les sitgetanes es col·loquessin molt bé en atac, la falta de mobilitat no facilités unes penetracions pràcticament impossibles contra una defensa molt tancada. En aquestes circumstàncies, el Sitges ha fet un partit correcte, però la falta de control del rebot, ha pesat molt en un partit a pocs punts. Segueix faltant encert tot i la millora en les finalitzacions. En positiu, destacar la bona col·locació ofensiva i l’actitud defensiva.

La qualitat del joc amb pilota ha estat bona en general, amb bones sortides i penetracions. Com en els darrers partits, el Sitges ha aconseguit pocs punts i això condiciona que anant 3 a sota a falta de 13 minuts, després d’una ajustada primera meitat i un bon inici de segona part, que feia pensar que es veuria la remuntada, un mal parcial (10-2), a cavall del 3r i 4rt quart, ha estat definitiu per decidir el partit.

El proper partit, el dissabte 12 de desembre, a les 18:00 hores, desplaçament a la pista de C.B. Gavà 2.

Infantil – Femení – prèvia – Nivell B – Grup 10
Bàsquet Sitges

Jornada de D E S C A N S.

El proper partit, el dissabte 12 de desembre, a les 10:45 hores, desplaçament a la pista del Club Nou Bàsquet Vilanova.

Pre-infantil – Femení – prèvia – Nivell C – Grup 06

Bàsquet Samà Vilanova – PIFB 38 - Bàsquet Sitges 36

Parcials: 10-8  8-11  12-10  8-7

A la primera volta, contra el Bàsquet Samà Vilanova, les sitgetanes es van mostrar actives en defensa recuperant moltes pilotes. També, ofensivament van oferir un joc atractiu. En canvi, en aquest segon encontre ha succeït més aviat al contrari. Les noies del Club Bàsquet Sitges han estat lentes en defensa i molt parades a l’hora d’iniciar atacs amb fluïdesa. Així, doncs, el partit ens ha servit per adonar-nos que encara queda molta feina per fer!.

Finalment, sumem dos punts a la classificació perquè l’equip local ha fet alineació indeguda.

Mini “A” – Femení – prèvia – Nivell C – Grup 11

U.E. Sant Gabriel – Viladecans 74 - Bàsquet Sitges 30

Parcials: 18-3  4-12  5-2  4-7   8-4  6-2  18-0  11-0

Partit disputat en Sant Gabriel Viladecans on hem rebut una derrota a causa dels 2 últims quarts o no hem sapigut fer les coses correctament.

El proper partit, el diumenge 13 de desembre, a les 12:15 hores, desplaçament a la pista del Femení Basquetfels 2004.